Şimdi Ara

Resimdeki Böceklerin Cinsi Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5 ay önce yeni bir eve taşındık. Ev sıfır daire. Yaklaşık 1 hafta önce tuvalet kapısının kenarlarından yoğun bir böcek istilası oldu. Böcekler çok küçük. En büyüğü belkide 1 mm bile yok. O yüzden cep telefonu ile net bir resmini çekemedim. Çekebildiklerimi ekledim. Birde acayip dayanıklılar iki parmağım arasında çok güçlü bir şekilde sıksam bile ölmüyorlar. Ancak sert bir seminde üzerlerine vurunca ölüyorlar. Bu böceklerin cinsini bilen var mıdır? Ona göre ilaç alıp ilaçlayacağım çıktıkları yerleri.

(Not: Daire en üst kat. Bazen düşündüm acaba çatıdan kuşlar felan mı getirdi diye.)

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykana -- 9 Mayıs 2016; 23:04:29 >

• Kuş biti bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kene

• Philiade Cuminus. Ender bulunur.

• verem
  • Hocam bilemedim ama bir iki eski konuda BÖCCÜK görmüştüm bilmediği böcek yoktu

• Isırdımı Öldürente böceği bu. Fıstıklı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kuşun cinsi nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Bu kedinin cinsi nedir acaba?
    2 yıl önce açıldı
    Bu köpeğin cinsi nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafam karıştı. Bir kuş biti, bir kene, bir de farklı bir isim. Arkadaşlar gerçekten iş ciddi. İki tane küçük çocuğum var. Zararlı birşeylerse önlem almam için için cinslerini öğrenmem lazım.
  • Bas bitane böcek ilacı kafan rahat olsun

• Pm attım abi
  • 4 bacaklı, kene bu
  • 2 elinle sıktınmı yani . ben evi iyade ederdim bu böcekler cıksa
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Çağırdığın için sağ ol.

Fotoğraflar pek net değil senin tariflerine göre muhtemelen kıl bitidir. Boyu 1-2 mm falan oluyor. Güvercinlerden vb. canlılardan gelmesi muhtemel.
    İlaçlatmanız faydanıza olur. Ailede çocuk varsa tehlikeli olabilir. Yetişkinlerde de yoğun kaşıntı yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 10 Mayıs 2016; 0:36:45 >
  • Kangal
  • adrasa pm'yi gördüm. Cep telefonu ile çekebileceğim en net resimler bunlardı. Çünkü o kadar küçükler ki bazılarına toplu iğne ucu bile kalın geliyor. En büyüklerinden bir kaç tane yakaladım cam şişeye koydum. 1 haftadır şişenin içinde olmalarına rağmen hala canlılar.

BÖCCÜK ♂ şişeye koyduğum bazı böcekleri burda gösterdiğim bir kaç tane veteriner oldu onlarda kuşlardan olabileceğini söylediler ama emin olamadılar. BAYER K-OTHRİNE SC50 HAŞERE İLACI önerdiler sizce bu etkili olur mu? Zaten bir kaç gündür baya bir kaşıntı başladı bende. Artık tiksintiden mi yoksa ısırıyorlar mı bilmiyorum.

Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek kişiye numunelerin olduğu şişeyi kargo ile gönderebilirim.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykana -- 10 Mayıs 2016; 9:07:02 >
  • Kırım kongo kanamalı kenesi olm o.Acilen o evi terket.

• Tarantula o hemen evi atese ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.