Bildirim
Resimdeki ayakkabının modeli nedir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: byob
İyi dileklerin için teşekkürler. Konuyu yeterince kirlettin çıkabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F06C905A -- 19 Ocak 2014; 23:14:23 > -
Daha cok adasdas a benziyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 19 Ocak 2014; 23:14:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00N
Adasdas bulsam bile alıcam bi türlü tam şu modeline denk gelemedim ya. Bulduklarım çok çelimsiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnnie W.
quote:
Adasdas bulsam bile alıcam bi türlü tam şu modeline denk gelemedim ya. Bulduklarım çok çelimsiz.
Hocam nesini beğendiniz bu kadar bilmiyorum zevkler renkler tartışılmaz ama modelini bulabilceğini sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Johnnie W.
quote:
Adasdas bulsam bile alıcam bi türlü tam şu modeline denk gelemedim ya. Bulduklarım çok çelimsiz.
Hocam nesini beğendiniz bu kadar bilmiyorum zevkler renkler tartışılmaz ama modelini bulabilceğini sanmıyorum
Mağazalar da bulamadım artık son çare olarak çarşıdaki ayakkabı dükkanlarına bakarım. Bilmiyorum hocam ayakkabı çok hoşuma gitti biraz da bulamadığım için takıntı yaptım.
-
Hocam adidas brasic str modelinin biraz değişik bir versiyonu bu
belki brasic str modelinden yola çıkarak bulabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X