Resim kursumuza; kişilerin kendilerini ifade edebilecekleri, resmi bir yaşam şekline dönüştürmek isteyen hayatına yeni bir renk yeni bir yön katmak isteyen her yaştan, her seviyeden herkes katılabilir. Resim kursumuzda genel açıdan temel sanat ve desen eğitimi verilmektedir. Sonrasında kişilerin istekleri doğrultusunda bir program yapılmakta, karakalem, suluboya, akrilik ve yağlı boya eğitimi almaktadırlar. Kursumuz hafta içi ve hafta sonu farklı alternetiflerle verilmektedir.
http://resimkursuizmir.com/Art%C4%B1mSanat.aspx Deneyimli eğitmen kadrosuyla 1994 yılından beri hizmet vermekte olan Özel Artım Sanat Merkezi, öğrencilerine sanat eğitimi vermenin yanında onlara kendilerini keşfetme fırsatı sunmaktadır.
Hasret NURDAĞ önderliğinde gerçekleştirilen eğitimlerde öncelikli hedef; vizyon sahibi bireyler yetiştirmektir. Pedagojik eğitim almış sanatçı ve eğitmen kadrosuyla Buca ve Güzelyalı şubelerinde hizmet vermekte olan Özel Artım Sanat Merkezi, öğrencilerini Lise ve Üniversitelerin Güzel Sanatlar bölümlerine hazırlanmalarına özenle yardımcı olmakta, onların kendilerini ifade etmelerine olanak sağlamaktadır.
Artım Sanat Merkezi Yetenek Sınavları için Öğrencilerine 1994 yılından günümüze geliştirilerek gelen bir sistem uygulamaktadır. Bu çalışma sistemiyle yurt dışındaki Üniversite bölümleri dahil olmak üzere öğrenciler istedikleri bölümü rahatça kazanırlar.
Doğru Adres, Doğru Zaman, Doğru Kadro + Disiplin = BAŞARI