Şimdi Ara

resim boyutu küçültme progrmı önerisi-photoscape yada format factory kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar basit bişey arıyorum. sadece resim boyutlarını küçültmek için. 2-3 tane denedim ya kurulumda hata veriyor anlamadım neden. bi tane indirdim kurdum. 11 mblık bi resmi çeviremedi. hata verdi. var mı tavsiye edebilecğeiniz bişi. arkadaşlar photoscape die bir program indirdim güzele benziyor. ama mb cinsinden boyutunu nereden değiştirecem bulamadım, format factory indirdim ondada bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tangmuch -- 1 Kasım 2011; 12:08:21 >

• http://www.formatoz.com/ ben bunu kullanıyorum isterseniz bir deneyin
  • dostum bu iyi güzelde boyutu çok büyük daha pratik bişey arıyorum aslında. ama indiriyorum bakayım bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

dostum bu iyi güzelde boyutu çok büyük daha pratik bişey arıyorum aslında. ama indiriyorum bakayım bir.

hocam beğenmezsen yada işini gördükten sonra kaldırabilirsin. benim adım hıdır elimden gelen budur
  • dostum 11 mblık bir rresim var. onu 100-200 kb a kadar küçültmek istiyorum ama bu program resim veya müzik dosyalarınn türleriini değiştiriyoru. boyutunu nereden değiştirecez bulamadım.
  • resim boyutunu küçültme işlemini painntede yapıyorum ama prtaik bişey olsa sürükle bırak yada sağl tıkla boyutu yaz vs gibi. harika olur.
  • format factory'i dene hem ücretsiz hemde kçük boyutlu ve basit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Google'dan Batch Picture Resizerveya PicResizer diye aratıp bir dene istediğine yakın bir program.
  • @cmldrs dostum söylediklerini indirdim. Hiç biri boyutu(mb, kb olarak küçültmeme olanak vermiyor) boyut olarak bahsetmiyorum.

Arkadaşlar boyut olarak istediğim boyuta düşürebileceğim bir program yok mu ya.
  • quote:

@cmldrs dostum söylediklerini indirdim. Hiç biri boyutu(mb, kb olarak küçültmeme olanak vermiyor) boyut olarak bahsetmiyorum.

format factory le bu işi çok rahat yapılması lazım niye olmadığını anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

@cmldrs dostum söylediklerini indirdim. Hiç biri boyutu(mb, kb olarak küçültmeme olanak vermiyor) boyut olarak bahsetmiyorum.

format factory le bu işi çok rahat yapılması lazım niye olmadığını anlayamadım

arkadaşım yerini biliyorsan tarif et. benim bulamadım. Pixel olarak düşürebiliyorsun ama ben boyut olarak bahsediyorum. ki zaten pixel olarak düşürmek için çok küçük programlarda mevcut.
  • kardeş kusura bakma ben bu konuda uzman değilim senin ne istediğini tam olarak anlayabilmiş değilim benim yaptığım denemelerde 28mb dsosyayı ve 6mb bir dosyayı orjinal boyutta 2 mb düşürdü senin istediğin değer 100/200kb çözünürlüğünü değiştirmeden nasıl yapılacağını bilmiyorum
  • ben format factory ile avatarımdakı resmi 360kb'dan 40kb'a düşürdüm
  • http://www.picresize.com/ avatar vs. çevirmek için bunu siteyi kullanıyorum.
  • quote:

pm attım gelen kutuna bak
  • Konu biraz karışmış biz piksel olarak tarif ediyoruz. Sen resim büyüklüğü aynı kalsın ama mb cinsinden olan büyüklüğü düşük olsun istiyorsan, bunu Photscape ile yapabilirsin.
    1- Düzenleyici modunda istediğin fotoğrafı aç
    2- Pencerenin altındaki Kaydet butonuna tıkla
    3- Gelen pencereden faklı kaydet'e tıkla
    4- Gelen menünün altına fotoğraf ismini gir ve en alttaki açılır kutuda JPEG, PNG,GIF,BMP yazan yerden Resim biçimini seçip TAMAM'a tıkla
    5- Şimdi gelen pencerede Bir tane kayar çubuk var onu sola doğru kaydırınca resim kalitesi düşer, altta da Kalite yüzdesi ve onun altındaki ? işareti olan yere basınca da resim boyutunu Mb,Kb. olarak görebilirsin, çubuğu kaydırarak istediğin boyuta gelince TAMAM'a tıkla resimin boyutu küçülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 1 Kasım 2011; 21:15:24 >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Sorumun yanıtını cmldrs abimizin önerdiği programda buldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.