Şimdi Ara

*_*_RESİM BOYUTU 32x32 YAPMAK ?_*_*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi resmin boyutunu nasıl veya hangi site aracılığıyla 32x32 yapabılırım ??

• Programlar aracılığı ile yapabilirsiniz. Büyük programlardan örnek vermek gerekirse; Corel,Cs3.
    Ama amatör kullanıcılar için İrfanview adlı program iyi bir seçenek olur. İşinizi halleder silersiniz.
    İndirmek için tıklayın.

Programı kurun, resimi açın, Ctrl+r basın ve boyutu ayarlayıp kaydedin.
  • Çok çok tskkrler..Indırıorum
  • Baska program yada sıte varmı? Bu IrFanWıev yapamadım kaydedıorm eskı boyutuna gelıo ve butun dosyaları pc deki kendı turune deıstıro.... :(
  • Çok küçük ve işlevse bir programcık. Kuruldıktan sonra sağ tık menüsünde yer alıyor. Fotonun üzerine gelin sağ tıklayın ve custom seçeneği ile 32*32 yapın.. Hepsi bu kadar.

Image Resizer
    Bu PowerToy programı, bir kez sağ tıklayarak bir veya çok daha fazla görüntüyü yeniden boyutlandırabilmenizi sağlar.

http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe
  • Ayarı yaptıktan sonra Save As demeniz gerekmekte. Ayrıca dosyaları kendine çevirir Özellikler 'den bunu tekrar eski haline çevirebilirsiniz.
    dejaay+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Çok küçük ve işlevse bir programcık. Kuruldıktan sonra sağ tık menüsünde yer alıyor. Fotonun üzerine gelin sağ tıklayın ve custom seçeneği ile 32*32 yapın.. Hepsi bu kadar.

Image Resizer
    Bu PowerToy programı, bir kez sağ tıklayarak bir veya çok daha fazla görüntüyü yeniden boyutlandırabilmenizi sağlar.

http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe

Resim boyutlandırmada yıllardır kullandığım tek program...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acdsee 10 photo manager ile yapabilirsin orda batch resize image var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 8 Temmuz 2008; 23:13:37 >
  • microsoft office picture manager

32x32 yapılması gereken resmin yüksekliği ve genişliği eşit olmalıdır. değilse paint kullanarak düzeltin.
    düzelttikten sonra office picture manageri açın. resmi boyutlandır'a tıklayın. yükseklik ve genişliği ben gireceme basın 32x32 yapın kaydedin biter
  • PİXResizer var inndir e yaz aynen çıkar hemen karşına 1 senedir kullanıyorum basıt bır kullanımı var
  • beyler bırakın programı filan paint kullanın knight oynarken pelerin simgesi icin cok kullandm painti
  • Photofiltre programını tavsiye ediyorum ufak boyutlu ve çok iş görüyor!
  • küçükçeksen resimi paintle ac resim düzenleden uzat eğ tabi kısa yol bu iyi bişi istiosan güzel arkadaşların dedikleri programı indir
  • Çok tskkrler hepınıze...İşime yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.