Şimdi Ara

RESİDENT EVİL5-PS3-BUGUN ÇIKTI İLK BENDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 İÇİN FİYAT 129 DUR ARKADAŞLAR İLGİLENENLER SEK.77@HOTMAİL.COM ADRESİNE MSJ ATSINLAR

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aralı geçtiniz valla çıkmasına az kaldı 129 yerine 80 veririm 5 gün geç oynarım aynen killzone da yaptığım gibi killzone u 10 gün geç oynadım ama bi yerim eksilmedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

aralı geçtiniz valla çıkmasına az kaldı 129 yerine 80 veririm 5 gün geç oynarım aynen killzone da yaptığım gibi killzone u 10 gün geç oynadım ama bi yerim eksilmedi...

Aynen gittim yazıcıoğlu na adamlar 120 dedi 100 olsa alırdım 10 liradan bişey olmaz diye ama bi de adam yalan söyleyince kafayı yedim babama dedim internetten alırım 30 lira daha az o da tamam dedi. Ordaki adam dediki bana bunlar bize 117 liraya mal oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 5 Mart 2009; 17:41:04 >

• irmaktoysland.com

a da gelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

quote:

aralı geçtiniz valla çıkmasına az kaldı 129 yerine 80 veririm 5 gün geç oynarım aynen killzone da yaptığım gibi killzone u 10 gün geç oynadım ama bi yerim eksilmedi...

Aynen gittim yazıcıoğlu na adamlar 120 dedi 100 olsa alırdım 10 liradan bişey olmaz diye ama bi de adam yalan söyleyince kafayı yedim babama dedim internetten alırım 30 lira daha az o da tamam dedi. Ordaki adam dediki bana bunlar bize 117 liraya mal oluyor

inanmayın 3 lira karla değil bunlar hiçbir firma dönemez ancak çok çok yüksek adetler satıcaklarki sürümden kazanıcak ama bunların sattığı adet belli o yüzden 117 tl dediği maliyet külliyen yalan...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

quote:

inanmayın 3 lira karla değil bunlar hiçbir firma dönemez ancak çok çok yüksek adetler satıcaklarki sürümden kazanıcak ama bunların sattığı adet belli o yüzden 117 tl dediği maliyet külliyen yalan...

Adam önce dedi 1 hafta sonra 100 liraya düşer sonra da maliyet 117 dedi adama bişey diyecektim ama babam yanımdaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyeD -- 5 Mart 2009; 17:45:46 >

• Sabırlı olun para kolay kazanılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Sabırlı olun para kolay kazanılmıyor.

Aynen katılıyorum.
    Shopto da satış fiyatı 82 TL olan bir oyun. Bende oradan alacağım zaten.
  • quote:

evet kolay bile kazanan varsa bu kadar kolay harcamamalı en azından haksız kazanç elde edenlere prim vermemeli sonra fiyatlar düşmüyo ucu bizede dokunuyo
  • Biraz daha beklemeliyiz
  • Türkiyede 100ytl çekiyorlar nba2k9a shopto 55ytlye geliyor kargoda içinde sıfır oyun.Türkiyeden oyun alamak bence mantık kurallarının dışında.
  • iyiki varsın shopto
  • quote:

Orjinalden alıntı: theheretic

quote:

Aynen katılıyorum.
    Shopto da satış fiyatı 82 TL olan bir oyun. Bende oradan alacağım zaten.

bende geçen hafta ön sipariş verdim shopto dan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.