Şimdi Ara

Resident Evil Village – Beş Dakikalık PS4 Pro Oynanış Videosu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GeraltofRiviaCiri16

750ti ile 1080p rdr2 açsana bi hatta texture shadow ultraya çek diğerleri lowda kalsın oynayabilecek misin oyunu acaba

B750ti dediğin ekran kartıyla last of us2 ayarında oyun açsan mavi ekran alırsın .Yani her şey kağıt üstündeki donanımla olmuyormuş hala anlaşılmadımı.Uncharted 4 çıktığında o kalitede pc oyunu yoktu belki de.Eğer aksi olsaydı ps3 gibi desteği keserdi oyun firmaları

Yeni nesil grafik isteyen yok o gücü de yok zaten ama bundan iyisini vereceği kesin.

Alıntıları Göster

750ti RDR 2 'yi 24 fps oynatıyor. PS4 ise 30 civarı. Yani neredeyse aynı Resident Evil Village – Beş Dakikalık PS4 Pro Oynanış Videosu 

• O isler oyle olmuyor. Optimize denilen bir sey var
  • Grafikler kötü ama yinede yeni nesile geçmeyen oyuncular için en azından nefsini körler:).

Ps4'e çıkarmaları ise çok normal bir durum yeni nesil hiçbirşekilde pazarda henüz oturmadı. Ps4 gibi satıs canavarı bir konsolu arkaplana atamazlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yurtsever1453

750ti RDR 2 'yi 24 fps oynatıyor. PS4 ise 30 civarı. Yani neredeyse aynı  

Alıntıları Göster

Bütün ayarları kapat her şeyi low yap anca 24 fps alıyorsun.PS4 de rdr2 yi lowda oynadığını mı sanıyorsun

Bu ayarlara çek dene bakalım 20 fps geçerse şükret.

Resident Evil Village – Beş Dakikalık PS4 Pro Oynanış Videosu

• quote:

Bütün ayarları kapat her şeyi low yap anca 24 fps alıyorsun.PS4 de rdr2 yi lowda oynadığını mı sanıyorsun

Bu ayarlara çek dene bakalım 20 fps geçerse şükret.

Alıntıları Göster

Tamam. Ps4 750ti'den güçlü. Aslan gibi makine. 30 FPS oynamaya devam edin. Ben 59'a bile düşemem.

• PS4 tabi ki 750ti den güçlü.Sen 59 a düşme, ps4 kullanıcıları da 30 fps de takılsın sorun yok ama böyle ps4=750ti falan diyerek yalan bilgi verme.PS4 e 2021 yılında güçlü diyen yok zaten, kafanda kurmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 5 Nisan 2021; 2:17:13 >
  • Resident evil 7 cöpünden sonra ki biraz zevkli ama bitiresim gelmemisti bu oyunla (re4 atmosferinden dolayi) ozellikle re4 remake i beklerken ilac gibi gelecek. Resident Evil Village – Beş Dakikalık PS4 Pro Oynanış Videosu 

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt
    Yalnız bu ayarlar one x ayarları. Rdr2 özellikle one x e optimize edildi diğer konsollarla ciddi farkı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silkolet

Yalnız bu ayarlar one x ayarları. Rdr2 özellikle one x e optimize edildi diğer konsollarla ciddi farkı var.

One X'te 4K Çalışıyor farkı bu.
  • quote:

PS4 tabi ki 750ti den güçlü.Sen 59 a düşme, ps4 kullanıcıları da 30 fps de takılsın sorun yok ama böyle ps4=750ti falan diyerek yalan bilgi verme.PS4 e 2021 yılında güçlü diyen yok zaten, kafanda kurmana gerek yok.

Nette bir video buldum. PS4 ile 750 ti karşılaştırılmış. Bazı yerlerde Ps4 bazı yerlerde 750ti geçmiş. işte kanıt.

not: Ben ps fanıyım. Playstation kullanmaya ps1 ile başladım. harçlığımdan biriktirip almıştım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.