Şimdi Ara

Resident Evil : Revelations (ANA KONU) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
2
Favori
9.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Demoyu dun deneme firsati buldum.
    Oncelikle GRAFIKler yeterli seviyede degil bunu belirteyim. Bunun sebebini 3ds ye baglayacagim ama kaplama kalitesi o kadar kotu ki (3d yerlerin cogu 2d olarak tasarlanmis. Ornek bir elektronik panelin ici 2d olarak tasarlanmis, karsidan baktiginizda sorun yok. farkli acidan bakinca igrenclesiyor.
    Grafik anlaminda diger bir elestirim ise oyunun 3ds yani yeni nesil el konsolundan port edildigi. Ancak PSP gibi eski bir sisteme cikmis GOD OF WAR serilerinin HD remakeleri bu oyunun grafigindan kat ve kat daha iyi. Ozellikle yineliyorum kaplamalar cok ama cok siritiyor. Onun disinda iyi seyler yok mu tabi ki var. Ornegin dinamik isiklandirma bile var ki cogu dandik ps3 yada xbox360 oyunun da gormedigimiz seyler bunlar.
    Yani grafik anlaminda PS2 grafiklerinden az hallice diyebilirim.
    Kiysalamak gerekirse Resident Evil 4 remake bu oyunun remakesinden kat ve kat daha iyi grafikli.

    Atmosfere gelirsek.,
    Demo dendigi gibi cok kisaydi ama bu kisa zamanda oyun dinamikleri zaten kendini belli ediyor.
    Yalnizlik hissi var ama nereye kadar ki ?>?? Sonucta bizimle beraber bir kisi daha var. CO OP olmasada iki de bir telsizle fikir alisverisi falan bunlar yalnizlik hissini baltaliyor ancak yinede atmosfer kendi basimiza oldugumuz zaman IYI.
    Yaratiklar demo gemide gectigi icin SU bazli uretilmis az biraz absurt ama siritmiyor. Korkunclar mi. ? Idare eder BENCE. Ne mukemel ne kotu.
    SCANN ozeligi bence gereksiz olmus. Sebebini de oyunun suresini uzatma cabasi olarak dusunuyorum. Yani normalde bir odadan gecerken eger dikkatinizi gorunurde bir sey cekmiyorsa girip cikmaniz 5 saniye ise SCANN lamak zorunda hissettiginiz icin kendinizi 1 yada 2 dakika odada orayi burayi scannlarken buluyorsunuz. Scanlasan bir turlu scanlamasan ACABAAA soyle palamud gibi bir izmarit bulurmuyum kafayi mesgul ediyor surekli.

    Karakter detaylari cok iyi. Ozellikle JILL cok detayli. Okadar ki RE 5 de ki jill kadar var.
    Yurume effecti olmamis. Ben Chris in videosunu izlemistim kayar gibi yuruyordu. JILL o kadar kotu degil ama yine de dengesiz yuruyor. Yurume efektinde sorun yoksa mekanla yurume bir birinden az biraz farkli hareket ediyor.

    SImdilik soyleyeceklerim bu kadar.




  • Demo tam olarak oyunun basindan baslamiyor aslinda queen zenobya gemisini ilk gordukleri ve ciktiklari bolumleride alsalardi keske cok daha iyi olurdu..oyunun baslari cok iyi gercekten

    Buarada internette dolasan meshur klozetin kaplamasini duzeltmek gbi bir zahmetede girmemis capcom :D ayni klozet gbi elektrik panolari, duvarlar vs kaplamalari ps 2 doneminden kalma gbi duruyor..ama iste atmosfer ve oynanis herseyi bize unutturuyor..
  • Arkadaslar re 4-5 de oyunu bitirdikten sonra new game yapinca silahlarimizi ve silah upgradelerini aynen yeni oyuna aktariyorduk..bundada oyle bir secenek olacakmi? Ozellikle oyunu 3ds te bitiren arkadaslar bunu bilirler sanirim???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni hayal kirikligina ugratan seylerden biride oyunun 3D olmamasi.
    Neden ? 3ds ye cikmis bir oyun zaten 3d (farkli 3d de olsa uyarlanmasi cok kolay) neden Remakesinden bu ozelligi cikariyorsun ?
    PSP nin GOW larinin PS3 cikarmalari 3d idi ve ben cok begenmistim (EN iyi 3 d Allah var uncharted 3. Mukemmel )
    Neyse:
    Biraz once ayni tvde ayni ayarlarda ayni renk tonunda vs vs vs her seyi ile biri hdm3 de (ps3) digeri HDMI4 de (XBOX) olarak karsilastirdim.
    Grafikler vs her bir sey ayni. Ancak benim cok onem verdigim renk dolgunlugu, siyah kullanimi ve konst ayari olarak xbox daha iyi. PS3 de az biraz puslanma beyaza calma var. E haliyle oyun RE olunca karanlik olan daha iyi benim gozumde (Default ayarlari diyorum.)

    Ha bu arada muziklerde re2 de ki polis departmaninin HALL inda calan muzik :L) Duygulandim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 15 Mayıs 2013; 17:39:59 >
  • Muzikler iyiymis o halde, sirf onun icin bile oynanir. Grafiklerden bir beklentiniz olmasin zaten, 3Ds icin yapilmis bir oyun bu. Bu oyunun satislari cok onemli, RE 6'den daha fazla satarsa cok iyi bir ders olur Capcom'a.
  • demo kısa ve re ruhundan yoksun olmuş. oyunun daha hareketli bir bölümü olsa makbule geçerdi. harita olayı çok kötü ne tarafa gideceğini anlayamıyorsun hele etraftaki nesneleri bulma olayı berbat geldi banada.
    açıkçası benim beklentimin oldukça gerisinde kaldı tabi demo için bu yorum, oyun çıkınca oynayıp görcez nasıl olduğunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun 3DS versiyonundaki User Reviews kısmından da görülüyorki insanlar bu tarz bir Resident Evil istiyorlar. Capcom bu oyunu konsollorda satmaz diye geri plana itip 3DS için çıkardı. Resident Evil 6 denen hilkat garibesi oyunu da konsollara çıkardı. İstediği sonucu alamayınca bu sefer Revelations'u konsollara çıkarmaya karar verdi. Bakın size istediğiniz Resident Evil'i veriyoruz bizi affedin dercesine. Bu kadar çok Pokemon oynayınca beyin embesilleşiyor tabi ve doğru kararlar veremiyorlar normaldir.

     Resident Evil : Revelations (ANA KONU)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maviyolcu

    Oyunun 3DS versiyonundaki User Reviews kısmından da görülüyorki insanlar bu tarz bir Resident Evil istiyorlar. Capcom bu oyunu konsollorda satmaz diye geri plana itip 3DS için çıkardı. Resident Evil 6 denen hilkat garibesi oyunu da konsollara çıkardı. İstediği sonucu alamayınca bu sefer Revelations'u konsollara çıkarmaya karar verdi. Bakın size istediğiniz Resident Evil'i veriyoruz bizi affedin dercesine. Bu kadar çok Pokemon oynayınca beyin embesilleşiyor tabi ve doğru kararlar veremiyorlar normaldir.

     Resident Evil : Revelations (ANA KONU)


    Bizi affedin mi dedi.
    Ciddi misin. Konuya bu denli bir bakie acisiyla bakan birini de ilk defa goruyorum. Adamin umrunda misin hocam sen.
    Olay su. 3ds de ekmegi yedi. Aryik 3ds de satislar iyice zamana gore dibe vurunca birde biz gibi meraklilarin parasini tokatlamak icin masa ustu konsollarina cikardi. N3 ozuru ne pismwnligi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kasatka, Resident Evil 6 nın aldığı kötü eleştirileri Capcom da görüyor. Oyunculara istedikleri Resident Evil i vererek hem oyuncuların sempatisini kazanmaya çalışıyor hem de parayı götürüyor. Bir taşla iki kuş. Ben böyle düşünüyorum.

    Bu arada demoyu oynadım ve beğendim. İlk oyunlardaki tadı aldım. Alınır yani bu oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RE 2/3 havası var mı oyunun ? 4 ve ilerisi sürümleri gibiyse hiç bulaşmayacağım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: french press

    RE 2/3 havası var mı oyunun ? 4 ve ilerisi sürümleri gibiyse hiç bulaşmayacağım

    3 havasi alinabilir oyundan, ayrica 4 ten daha az aksiyon var gbi en azindan elinde turretle gezen majinilerde yok daha neolsun :D gerci re 4 en buyuk efsanedir o ayri mesele



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Mayıs 2013; 15:54:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini para hırsına kaptıran, ve bu yüzden resident evil 6 gibi ucube bir oyun çıkaran Capcom, nedense istediğinde Shinji Mikami ve ekibi olmadan da eski resident evil oyunlarının kalitesinde oyun yapabiliyor...Ps1 ve ps2 döneminde korku ve hayatta kalma oyunlarının vaz geçilmesi olan bu oyun, xbox 360 ve ps3 döneminde siper almaya dayalı, aksiyon sahnelerinin ağırlıkta olduğu sıradan bir shooter oyununa dönüştü..Yeni nesil oyuncular, böyle oyunları seviyor ve artık onlara göre oyun çıkarmalıyız mantığıyla hareket eden Capcom'un dahi çekik gözlü yapımcıları (!) özellikle resident evil 6 daki, leon bölümündeki saçma sapan karanlık grafiklerle ve iyice aksiyona kayan Chris bölümleriyle Gamespot sitesinden 4.5 puan alarak büyük bir tokat yedi..Resident evil'in ps1 ve ps2 dönemindeki dead aim ismindeki yan oyunları bile böyle bir puanı almamıştı..Bu puan,oyuna bir sürü zombi katarak, görüntüyü karartarak, ve efsane haline gelmiş Leon'u baş karakter yaparak resident evil'in eski korkunç atmosferine dönüştürelemeyeceğini, korku oyununun yalnızlık, dar mekan, tek başımızdayken aniden karşımıza çıkan yaratıklar, açılmayan kapılar, gizem ögeleri gibi unsurlarla yapılabileceğini Capcom'a sert bir tokat misali göstermişti..Bu yeni Resident evil oyunu eski oyunlardaki gibi insanı geren, yer yer kasvetli bir atmosfere, açılmayan kapılar yer yer gizemli düşmanlarla eski resident evil atmosferini başarıyla yansıtıyor..Capcom'un adeta palyaçoya çevirdiği ve özellikle son 2 resident evil oyunuyla hiçbir korkunç yanı kalmayan meşhur zombileri ise şimdilik demoda göremedim..Sonuç olarak yeni yetme oyuncular, aksiyon ve silah bombaların olduğu oyunların düşkünü ergen oyuncular, bu oyundan uzak dursun.!!!.Onlar yüzünden oyun bu hale geldi ve yeni nesilde doğru dürüst bir resident evil oyunu oynayamadık!!!..Resident evili playstation 1 döneminde oynamaya alışan ve ilk 3 oyunun hayranı olan oyuncular hiç düşünmeden bu oyunu alıp oynasın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 16 Mayıs 2013; 20:38:25 >




  • Arkadaşlar nerden iniyor bu demo?, heralde demoyu ben bulamıyorum XboxLive'da?.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

    Arkadaşlar nerden iniyor bu demo?, heralde demoyu ben bulamıyorum XboxLive'da?.

    demo'lar bölümüne git new demoya gir ilk sırada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim demo izlenimin orta direk diyelim. Oyunun atmosferi başarılı ama yıllar önce çıkan eskimiş oyun gibi duruyor. Scan sistemi çok gereksiz olmuş boşuna zaman kaybı oyuncu için, grafikleri vasat, nişan alma sistemi de hiç kullanışlı gelmedi bana çıktığı zaman oynamayı düşünmüyorum ama oyunsuz kaldığım bir zamanda mutlaka bitireceğim.
  • oyunda 2 kişilik co op olucakmı ? bide nezaman cıkıyor bu oyun.
  • Co op yok , syin 25 inde cikicak.
    Bu arada su an oyunun full surumu elimde mevcut. Ancak bi turlu calistiramafim. Idin ilginc yani ise re 5 7gb re 6 10gb re 4 4gb re cod veronica hd 2,5 gb ama bu oyun 12gb
    Ne ile doldurmuslar anlamadim.
    Sanirim dil dosyalari. Normalde 3ds versionu 3,5 gb idi galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oMeR24

    oyunda 2 kişilik co op olucakmı ? bide nezaman cıkıyor bu oyun.

    campaıgnde co-op yok ama yıne raid modunda co-op oynayacagız..raıd moduda sanırım klasık mercenarıes modunun benzerı olacak..açıkcası bende anlamadım halbukı re 5 te co-op hele bırde ınfınıte louncher veya ınfınıte magnum actıysan cok zevklı oluyordu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka


    Bu arada su an oyunun full surumu elimde mevcut. Ancak bi turlu calistiramafim. Idin ilginc yani ise re 5 7gb re 6 10gb re 4 4gb re cod veronica hd 2,5 gb ama bu oyun 12gb


    Xbox versiyonu 7.81 GB daha bugün çıktı sende ki nuke yemiş sürüm sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sir Pinky

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kasatka


    Bu arada su an oyunun full surumu elimde mevcut. Ancak bi turlu calistiramafim. Idin ilginc yani ise re 5 7gb re 6 10gb re 4 4gb re cod veronica hd 2,5 gb ama bu oyun 12gb


    Xbox versiyonu 7.81 GB daha bugün çıktı sende ki nuke yemiş sürüm sanırım.

    çıkan versiyon pal mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.