Şimdi Ara

Resident Evil | Netflix | 14 Temmuz 2022 | İptal Edildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rezildent evil

    imdb puanı 3

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt

    Olay renklere takılmak değil. Olay orjinal olanı bozup şu çağın ( çağa ayak uydurmak kötü değil elbet ) en gereksiz şeyine denk gelmemiz. Şu an tamamen olay siyahileri, eşcinselleri vs de sömürelim olayıyla yürüyor. Bunu yaparken bir karakterin, hikayenin içinden geçiyorlar. Şu zamanda siyahi olan bir karakteri hiç bir şekilde beyaz göremeyiz. Ama beyaz olan ve üstüne basa basa kitaplarda vs " soluk tenli " olan karakterler bu b.ktan " politik doğruculuk ", " bakın biz hiç ırkçı değiliz aslında " gibi şeyler yüzünden eserlerin içine ediyorlar. Ben beyaz Kara Panther de görmek istemem. Beyaz Blade de. He/them Cyborg da görmek istemem. Siyahi Gandalf da.


    Bunları yapıyorlar çünkü yeni bir şey yaratacak kafaları yok. Ne eser'e saygı var. Ne de eserin takipçilerine. Yani illa bir eserde siyahi eşcinsel kullanıcam diye ısrar ediyorlarsa bunu olmayan bir karakter üzerinden yapmaları gerekli. Onun yerine popüler karakteri seçip göz boyuyorlar.


    Netflix'in kendine ait yapımlarında gırla var bunlardan. Hiç biri de gözüme batmıyor. Çünkü kendi yapımları. Ama gidip de siyahi trans harry ve beyaz müslüman ron'un ilişkisini işleyeceğiz derseler laf etmem doğal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 15 Temmuz 2022; 0:57:25 >




  • Gene sjw saçmalıklarıyla dolu ucuz bi yapım çıkarmışlar demek.

    Son yıllarda o kadar bıktım ki bu her diziye sjw ve lgbt öğeleri serpiştirmelerinden… bu tarz insanlara karşı hiç bi kötü düşüncem olmamasına rağmen nefret eder hale geldim. Yaptıkları akım negatif yönde işliyor haberleri yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanını hak edecek kadar kötü değil ama adettendir 1 verdim 

  • IMDb yorumlarından bazıları


    Within 13 minutes into episode 2 , you get that Netflix signature:


    Black characters ✅

    Vegan ✅

    PETA ✅

    Gay characters ✅

    Diversity in characters ✅

    High school bullying ✅

    Stupid and edgy teens ✅

    "White kids are dumb" ✅

    Dumb plot ✅


    "Save your time this is NOT the Resident Evil you know & love. It's a Woke teeny bop soap opera that only uses the name Resident Evil! And of course they just had to make the main character a black female otherwise the leftist liberals would have canceled the show "


    Sadece bizim insanımız değil başka insanlarda bıkmış bu durumdan  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 15 Temmuz 2022; 4:13:0 >
  • scientia kullanıcısına yanıt

    boş yapıyorlar işte. bu albert wesker zenci olsa ne olucak. norveçten en sarısın en mavi gözlü ubermensch vikingi koysan ne olucak ? dizinin kötülüğü ile milletin deri renginin bir alakası yok.


    hadi ortalama bi amerikalı redneck beyaz görmeyince tvde ağlar onda sorun yok da, ortalama bir türke ne oluyor. amerikan dizileri izleye izleye kendilerini beyaz sanmışlar. fazla whitewashed olmuş toplum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 15 Temmuz 2022; 5:4:8 >
  • Yorumlardan anlaşılan son yapılan film gibi pek izlenecek bir yapım değil.

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Buradaki tepki Amerikan ırkçılığı ya da farkındalığı değil, eser ve karakterin kimliğine olan saygıdan bahsediyoruz. Kimse Matrix'de Morpheus'un rengini umursamadı, kimse Star Wars'da Mace Windu, Lando Calrissian'a tepki göstermedi. Django'ya, Apollo Creed'e, John Coffey'e, Jules Winnfield'e yüzlerce sayılır böyle. Çünkü bunlar esere zoraki monte edilmiş ya da değiştirilmiş karakterler değil.


    Bugün adım gibi eminim Apollo Creed'i Rocky 4'deki gibi dayak yedirtip, öldürtemezsin ya da Alonzo Harris'i iyi bir beyaz adamın yanında filmdeki kadar kötü gösteremezsin. Bunlar orijinal içeriği bozan şeyler, Albert Wesker, beyaz Avrupa'lı kafkas ırkına sahip bir karakter olarak yaratılmış. Yazarı böyle düşünmüş, böyle çizmiş, böyle monte etmiş hikayeye, bunu değiştirmek çeşitlilik değil esere, yazara saygısızlıktır.


    Lords of the Rings'in bu kadar tepki toplaması ırkçılık yüzünden mi, "çeşitlilik" adı altında eserleri temelleri ile oynuyorlar. Netflix kendi yapımlarında istediğini istediği şekilde göstersin, bu kimsenin umurunda olan bir şey değil. Ancak başkasına ait bir eseri böyle değiştiremezsin, Resident Evil'da görmen gereken öncelikler başkayken gözümüze sokulan şeyler başka, bu anlaşılması zor bir şey değil.





  • Netflix artık zorlamasan mı diyorum ? yaptığın tüm oyun,anime uyarlamaların berbatta o yüzden... Sjw olayında asıl sıkıntı karakteri bir siyahinin canlandırması değil gençler; siyahi karakter üzerinden politik doğruculuk yapılması (azınlık, beyaz-siyah ilişkisi, ırkçı ve salak beyazlar vs gibi). Yoksa adam gibi bir siyahi karakter yapsalar ve evrene uygun davrandırıp politik mesaj verme çabasına düşmeseler millet bu kadar tepki göstermeyecek. Ama nerede aslına uygun olmayan bir siyahi karakter varsa, hemen bir mesaj verme gaylik vs gibi konular dizinin merkezine oturup, dizinin havasını ve hikayesini mahvediyor. Yoksa bilim kurgu dünyasında politik mesaj vermenin anlamı nedir ? eseri mahvedersin. Birde siyahiler ve gayler mesaj konusunda çok duyarlılarsa, kendileri sıfırdan bir evren yaratıp, yarattıkları evren full siyahi ve gaylerle dolu olup istediği mesajı verebilirler. Ona da götleri yemiyor, var olanı mahvediyorlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 15 Temmuz 2022; 21:17:38 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    resident evil için konusuyorum ben diğer dizileri filmleri karıştırmaya gerek yok. her dizi konusunda da sjw sjw diye ağlayan görmekte bayıyor zaten.


    yahu dizinin ana karakterlerini 2 tane ergen cocuk yapmışlar. t virus antidepresan olmuş. senaryo hiç bir şekilde herhangi bir parıltı ve ilgi cekiclilik barıntırmıyor. ama yok onu zenci yapmışlar yok bunu beyaz yapmışlar.


    bu karakterler beyaz olsa dizi daha mı iyi olucak ? yoo.. ee derdiniz ne o zaman. dizinin sıkıntısı zencilik değil


    >eser ve karakterin kimliğine olan saygıdan bahsediyoruz.

    bir içeriği bir mediumdan başka bir mediuma aktarırken orjinalliğine uymak zorunda değilsin. remake yaparken de orjinalliğine uymak zorunda değilsin

    resident evil filminde olan Alice oyunlarda bile yok. kimseyi görmedim ben ağlayan. şimdi alice i zenci yapsalar yine ağlıcaksınız, zenci yaptılar diye


    >Ancak başkasına ait bir eseri böyle değiştiremezsin,

    Holybook mu bu neden değiştiremiyorsun ?


    >Django'ya

    django zenci diye aglayan cok oldu da. tarantino yaptığı için susmak zorunda kaldılar lol





  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    SJW ve LGBT rezilliklerini bitirene kadar uğraşacağız. Onlar kasten ve bilerek koyarlarsa, biz de tepkimizi göstererek yapımcıyı rezil rüsva ederiz.

  • İlk bölümü yarıya kadar izleyebildim, bu nedir böyle içim şişti be. Resident Evil'mı bu şimdi? Yapacağın işi Netflix



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 16 Temmuz 2022; 20:26:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    kendini çok ciddiye alıyorsun. kimi rezil rusva ediceksin hahaha. izle geç kasma bu kadar. sanki hayatta başka derdiniz yok

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    1 puan veririm diziye. Çok mu zor? Zaten puanı rezalet. Gir Metacritic’e bak. Seninle mi uğraşacam? Adama bak. Seni de bloklar geçerim. Çok mu zor? Asıl sen kendini ciddiye almışsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Temmuz 2022; 23:50:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    bu ne sinir ya. relax. sen 1 puan verdin diye lgbt koymaktan vazgecicekler

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Hiç uğraşamam. Blokladım seni kardeş.

  • Diziyi yarıladım. Pek söylenecek bir şey yok. Seriyi seven biri olarak ilgiyle izliyorum fakat hala bir "wow effect" görmedim. Göreceğimi de düşünmüyorum doğrusu. Dizi içerisinde gereksiz derecede çok fazla küfür var, rahatsızlık duydum. Dozunu kaçırmışlar. Müzikler güzel yidirilmiş. CGI bence iyi ama çoğu zombinin tasarımı olmamış makeuplar yer yer göze batıyor.


    İnternette dizi çevresinde gereksiz bir bullying var. Sanki biri beğendiğini söylerse anında linçlenecekmiş gibi bir hava seziyorum. B sınıfı filmlerin doğurduğu bir B sınıfı oyunun dizi uyarlamasından bahsediyoruz. Hadi ama biraz tadını çıkarmaya çalışın. :)


    Ek olarak bonus bırakayım.


    youtube
    25 seneyi geride bırakan Resident Evil'ın köklerine indiğim, sırlarla dolu hikayesini bu listede derliyorum.
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL6OSviLxkU8KjRPaziJXsD3ox83Vwp5D6




  • Girin IMDb puanına bakın bu rezilliğin; 3,5
    Metacritic'de 16 basın kuruluşunun ortalamasıyla skor 5,3
    İzleyici skoru: 1,8

    Resident Evil benim de en sevdiğim serilerden biri. Tüm oyunlarını oynadım, filmlerini izledim ama gidipte böyle bir rezilliği izleyip prim vermem. Yılların yapımı SJW'ye kurban giderse de en ağır şekilde eleştiririm.

    İzle geç diyor bir de ya. Zaten sizin gibi tipler izleyip geçe geçe böyle rezillikler gelmeye devam edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 17 Temmuz 2022; 12:2:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben hayatimda bu kadar berbat bir oyun uyarlamasi gormedim, Uwe boll mu cekti bunu ne yapti...? Oturup kimse seyretmedimi bakmadimi bu ney diye, dev solucan zombi de kapattim maalesef, suan Netflix hesabini iptal edesim var ...   

  • Gerçek hayatta ergenlerin aptalligindan, kendini herkesten üstün gören farklı eğilim sahibi insanlardan ve pislik gibi davranmayı cool olmak zanneden insanlar bikmisken diziyi bir açtım resmen tüm bunlar ve daha fazlası üzerime bosaldi birden.

    Beni rahatsız eden şeylere daha fazla maruz kalmak için bir de üzerine her ay para veriyorum.

    Teşekkürler netflix...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.