Şimdi Ara

Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
8
Favori
27.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 6 Şubat 2021; 23:19:27 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Oyun için çok umutluyum. Son çıkardıkları 3 oyun(7-2-3) kalitesinde optimizasyonu olursa tadından yenmez. Son günlerine kadar donanım promosyonu kovalayacağım, olmazsa direk Steam'den çekerim.

Transilvanya temasının hastasıyız.Resident Evil 8 Village (2021) [PC ANA KONU] 

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Village_PCde_Ray_Tracing_ve_AMD_FidelityFX_Destekleyecek-107963.htm

Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village PC'de Ray Tracing ile AMD FidelityFX destekleyecek.

AMD, Resident Evil Village'ın atmosferini ve yeni nesil görsellerini iyileştirmek adına Capcom ile ortaklığa gittiklerini ve oyunun ışın izleme teknolojisi Ray Tracing ve AMD'nin çeşitli görsel geliştirmelerini tek bir çatı altında toplayan AMD FidelityFX destekleyeceğini duyurdu.

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Resident Evil Village'ın Dosya Boyutu 35 GB

Resident Evil Village'ın dosya boyutu Microsoft Store üzerinde listelendi.

Resident Evil serisinin sekizinci büyük devam oyunu olan Resident Evil Village Xbox konsollarında 35 GB yer kaplayacak. Resident Evil Village'ı ücretsiz satın alan herkese ücretsiz sunulacak deathmatch oyunu Resident Evil Village'ın dosya boyutu ise 15 GB. PlayStation konsolları ve PC'de de muhtemelen benzer boyutlarda olacaktır.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Resident_Evil_Villagein_Dosya_Boyutu_35_GB-108007.htm

• Resident Evil Village PC Sistem Gereksinimleri

Minimum:

İS – Windows 10 64bit

İşlemci – Intel Core i5-7500 / AMD Ryzen 3 1200

Bellek – 8GB RAM

Ekran Kartı – NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB VRAM / AMD Radeon RX 560 4GB VRAM

DirectX – Versiyon 12

Not: 1080p 60FPS oynanış "Performance" ayarında mümkündür. Ağır yük altında kare hızı düşüşü yaşanabilir. Ray tracing için NVIDIA GeForce RTX 2060 veya AMD Radeon RX 6700 XT gereklidir.

Önerilen:

İS – Windows 10 64bit

İşlemci – Intel Core i7 8700 / AMD Ryzen 5 3600

Bellek – 16GB RAM

Ekran Kartı – NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 5700

Ray Tracing için – 4K/45 FPS: NVIDIA GeForce RTX 2070, AMD Radeon RX 6700 XT / AMD Radeon RX 6800

4K/60 FPS: NVIDIA GeForce RTX 3070 / AMD Radeon RX 6900 XT

DirectX – Versiyon 12

Not: 1080p 60FPS oynanış "Focus on Screen Quality" ayarında mümkündür. Ağır yük altında kare hızı düşüşü yaşanabilir. Ray tracing için NVIDIA GeForce RTX 2070 veya AMD Radeon RX 6700 XT gereklidir. "Ray Tracing" grafik ayarında oynanış 4K/45 FPS ve 4K/60 FPS civarındadır. Ağır yük altında kare hızı düşüşü yaşanabilir.

• 1050 ti ile 1080p 60fps yakalayabilecekse helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla beklemedeyim 9 Mayıs'ı iple çekiyorum. RE Engine motorunu çok seviyorum optimize sıkıntıları yaşatmıyor, ayrıca oyun gerçekten çok güzel gözüküyor o soğuk havanın efektlerini görünce içim kıpır kıpır oldu son iki oyunu da çok beğenmiştim üçüncü oyun kısa olsa da gayet keyifle bitirdim. 7.oyun ile çok iyi başlangıç yaptılar umarım bu 8.oyunda da aynı ivmeyi korumaya devam ederler.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 15 Nisan 2021; 20:54:30 >

Steam
  • Canım seriyi ne hale getirmişler arkadaş hayvan avlamak nedir ya tamam 4 5 6 cı oyunları da efsane değildi de ne bileyim en azından seriye sadık karakterleri olayları felan vardı bu nedir yahu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _____________________________
    ||İ7 14700K||Corsair Vengeance 32 GB DDR5 7200MHz||MSI 5080 SUPRIM X 16 GB||
    Samsung Odyssey OLED G9 49"inç
    || Origin - Steam ID : GRKM_LXI

• arman09 kullanıcısına yanıt

değişiklik iyiydir hocam 7.oyunda da insanlar fps oldu diye baya eleştirmişti ama o kadar çok sevildi ve serinin en çok satan oyunlardan birisi oldu. Ben bu oyunun da aşırı sevileceğini düşünüyorum farklı şeyler deniyorlar bakalım çıktığı zaman görücez. Ben asıl RE4 Remake bekliyorum da onun gelmesi 2023'ü bulur gibi.

Orijinalden alıntı: arman09

Canım seriyi ne hale getirmişler arkadaş hayvan avlamak nedir ya tamam 4 5 6 cı oyunları da efsane değildi de ne bileyim en azından seriye sadık karakterleri olayları felan vardı bu nedir yahu

bence resident evil 6'dan, revelations'dan iyidir

veya operation racoon city

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 16 Nisan 2021; 15:18:30 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun son yayınlanan videolarını izledim de aksiyon tarafını artmış gördüm. Hatta bir ara Underworld film serisinin oyunu yapılmış sanki diye düşündüm.

Hit bir aksiyon/korku oyunu fakat Resident Evil demek zor artık.

• Zaten oyun 4.oyun ile birlikte değişime uğrayıp aksiyon tarafı hep daha önemli oldu. Hele 6.oyunla bunun iyice suyu çıktı. Uzi, roket atar kullanan mutantlar, motorla kovalamaca sahneleri vs. En azından 7.oyunla birlikte seri yeni bir ivme kazandı. Ana hikayeden tamamen ayrıldı. Son oyunda köy temasıyla ve garip karakterleriyle bence çok iyi duruyor. Merchant, upgrade sistemi ve 4.oyunun en sevdiğim envanter sistemini kullanıyor olması benim için fazlasıyla yeter. Büyük memeli abla da....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.