Resident Evil 4 Remake | PS4 - PS5 | ANA KONU (68. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne güncellemesi gelecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS 5 tarafında görüntü kısmı ile ilgili sıkıntılar var. Onun için güncelleme bekleniyor ps5 tarafında. Capcom açıklama yapmıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 5 Nisan 2023; 18:36:29 > -
Profesyonel modda göl ve eshly bölümleri kanser ediyor, ölünce 5 saat geri atıyor resmen
quote:
Orijinalden alıntı: SacredDivinityNe güncellemesi gelecek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
oyundaki en iyi silahlardan biri baslarda alabilecegimiz rifle, max level yapinca durdurulamaz oluyor ama ps4 te scope takip nisan alinca fps 10-15e kadar dusuyor ve oynanmaz hal aliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 6 Nisan 2023; 2:24:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben ilk silahı Bolt aldım, yanlış mı yaptım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben pek faydasini gormedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bolt da kötü değil aslında en azından cephane sıkıntısı çektiğinizde kullanırsınız. Mine takıp kullanınca daha da etkili oluyor.
-
Normal oklar tırt ama patlayıcı uçlu oklar çok op. Full yapıp daha boss'ları doğmadan öldürebilirsiniz.
18 saatte bitti oyun. tahmin edeceğiniz gibi çok fazla yan görevlere giremedim. ayrıca son 3-4 saati iyice shooter a döndüğü için baydı. genel olarak ele alırsak çok kaliteli bir iş çıkarmışlar gayet beğendim. ama tekrar dönüp oynarmıyım? sanmıyorum.
-
-
Lake Steelyoutube
Resident Evil 4 IN REAL LIFE--- #shorts #residentevil #residentevil4https://www.youtube.com/shorts/modRTViOATA -
Oyunu 2 kez bitirdim. 3. Kez başlayacağım bir kaç güne
Muhteşem olmuş. Bayram havası yaşattı gönüllerde
Son boss kolay olmuş
Son boss ilk formu 1 saniyede roketle ölüyor. 2. Formu aşırı basit darbelere karşı korun sonra rocketle tek vuruş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 7 Nisan 2023; 1:10:19 >
Keyif meselesi nihayetinde 2 saatte bitirene madalya takmıyorlar. Bende ilk oyunda uzatarak keyif alarak bitirdim
-
MERCENARİES MODU GELDİ ARKADAŞLAR. PS5İNİZE İNDİRMEYİ UNUTMAYIN, ÇOK KEYİFLİ BİR MOD BU MOD. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X