arkdşlar PS2 re4 de kayıtlı dosyaları nasıl silcez 8 mb lik hafıza kartım doldu başka oyunlarda sorun oluo bide nfs carbon da silemiorum kayıtlı dosyaları:S
içine cd takma,memory cardın takılı olsun öyle çalıştır ordan browser a tıkla.memory card resmini görüceksin onu seç istediğin save dosyasının üstüne gel üçgen e bas deleteye bas
tabi bende kalın ps2 var,slim ps2 hiç oynamadım,onda farklımıdır bilmiyorum.
bnde slim ps2 var dediin gibi yaptım browse girdim kayıtlı dosyalara ait simgeler cıktı ama loading diip kalıo :S
Bende ps2 slım var kardes ben sılmek ıcın sunları yapıyorum
1-Ilk olarak makınayı cd sız calıstırıyorum 2-sonra browser ardındanda memory card sımgesıne gırıyorum 3-orda oyunların sımgelerı cıkıyor 4-sılmek ıstedıgın oyunun ustune gelıp x basıyorsun 5- copy ve delete seceneklerıne gırıyorsun 6- delete tıplayıp yes dıyorsun
Islem bıttı
1-Ilk olarak makınayı cd sız calıstırıyorum 2-sonra browser ardındanda memory card sımgesıne gırıyorum 3-orda oyunların sımgelerı cıkıyor buraya kadar yapıorum ama simgeler gelio loading diip kalıo ne kadr beklicem bu uzun süren bişimi çünkü loading diiipp beklio ölece:S
4-sılmek ıstedıgın oyunun ustune gelıp x basıyorsun 5- copy ve delete seceneklerıne gırıyorsun 6- delete tıplayıp yes dıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: alprock88
1-Ilk olarak makınayı cd sız calıstırıyorum 2-sonra browser ardındanda memory card sımgesıne gırıyorum 3-orda oyunların sımgelerı cıkıyor buraya kadar yapıorum ama simgeler gelio loading diip kalıo ne kadr beklicem bu uzun süren bişimi çünkü loading diiipp beklio ölece:S
4-sılmek ıstedıgın oyunun ustune gelıp x basıyorsun 5- copy ve delete seceneklerıne gırıyorsun 6- delete tıplayıp yes dıyorsun
Kardesım bende hıc ole bır sey olmadı su ana kadar dırek sımgelerın cıkması lazım demekkı senın memory de bı sorun var
peki saol aldıım yere götürüp format filan attırrım artık saolsın cvplar için
peki saol aldıım yere götürüp format filan attırrım artık saolsın cvplar için
bısey degıl sen de saol
arkadaşım o bir memory kart hatası malesef benim kartta da var içindeki gow1-2 god ve titan mode savelerine kıyamadığım için format attıramıyorum fakat benim düşüncem DMC save'inin buna yol açtığı yönünde sormak istedim sende DMC save'i var mı?
DMC save derken o ne oluo :s
quote:
devil may cry oyununun savesi galiba.
yok devil my cry oynamadım ama çeşit çeşit oyun taktım belki başka bi younun save dosyasındandır:S
quote:
yok devil my cry oynamadım ama çeşit çeşit oyun taktım belki başka bi younun save dosyasındandır:S
Kardesım sen hangı oyunları kaydettıgını yaz belkı ıcınden bırınıı bulabılırız
Memory Card'ı bozan oyun Winning Eleven 11'dir aslında oyun Winning Eleven 11 değil sadece önceki Winning Eleven'ın patch'lenip piyasaya Winning Eleven 11 diye sürülmesinden ibaret olay...
quote:
simgesi bir kız çocuğu ise devil may cry 'idir.
winning eleven oynadım ve kayıtlı bi dosyası var sanırım ondan yapıo format atsak düzelirmi acaba:S
quote:
Orjinalden alıntı: Cyrax
Memory Card'ı bozan oyun Winning Eleven 11'dir aslında oyun Winning Eleven 11 değil sadece önceki Winning Eleven'ın patch'lenip piyasaya Winning Eleven 11 diye sürülmesinden ibaret olay...
quote:
winning eleven oynadım ve kayıtlı bi dosyası var sanırım ondan yapıo format atsak düzelirmi acaba:S
quote:
Galıba ondan kaynaklanıyo sen bı format attır bendede wiining saveı var ama 12 nın su ana kadar hıc sorun olmadı bundan sonrada ısallah olmaz amın
Format atmana gerek yok. Winning Eleven içinden save'i silersen sorunun çözülür. Yani save'i browser ekranından değilde oyunun içinden silmen lazım.
quote:
Format atmana gerek yok. Winning Eleven içinden save'i silersen sorunun çözülür. Yani save'i browser ekranından değilde oyunun içinden silmen lazım.
Evet dogru format atmana gerek yok o zaman
winning de silme olayı vardı haklısınız arkşdlar tşkkür ederim sonucu yazarım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme