Şimdi Ara

RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
25
Favori
83.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • işte bu beee bunu bekliyorduk hep
  • Harika, müthiş, efsane...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kunglao

    Silent Hill 1 Remake i de yapsalar keşke
    Arkaya o meşhur giriş müziği ve psx 2018 de tanıtılıyor ekranda kocaman silent hill remake diye rüya olurdu sanırım. Ama konami batırdı zaten iyice kendini. pes harici yaptıkları birşey yok.
  • E3'ün bana göre en iyisiydi.

    Bambaşka ötesinde atom bombası gibi bir oyun olmuş. Capcom gerçektende bu kadar bekletmesinin boşuna olmadığını kanıtlamış. Oynanışa kadar değiştirip harika bir şekilde oyuna yedirmişler.

    Bu nesild MCC ile birlikte en iyi remake'lerden biri. Trailer'i kaçıncı kez izlediğimi bilmiyorum.

    Bu görseller ile William Birkin ve Tyrant nasıl olacak bakalım. Mr.X zaten gözüküyor

    Senaryo olarak nasıl ilerleyecek o da önemli. Orijinalinde olduğu gibi Leon ve Claira için iki ayrı senaryo mu olacak yoksa sadece Leon üzerinden mi gideceğiz çünkü oyun bu iki karakter üzerinden farklı maceralarla ilerliyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 12 Haziran 2018; 13:5:3 >
  • Keşke bende oynayabilsem şu seriyi.
  • Henüz bir memory card alamadığım için PS One'ı günlerce açık tutup oyunu bitirmeye çalıştığım o günler geldi aklıma.



    Hayır ağlamıyorum gözüme nostalji kaçtı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dino Crisis 1,2 de gelseydi
  • Bizim gibi ps 1 dönemini sonuna kadar yaşayıpta şu oyunu görenlerin eminim gözleri dolmuştur.Mükemmel eski oyunları böyle yapsınlar daha birşey istemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony konferansı açık ara en iyisiydi ardından Microsoft güzeldi.

    '' Az laf, çok iş '' yaptı adamlar.

    RE2 sızmıştı bekleniyordu ama böyle kaliteli remake olacağını hiç düşünmüyordum 3 kere izledim hala tadı damağımda kaldı. Adamlar bu nesil oyunu gibi oyun yapmışlar helal olsun capcom kesenin ağzını açmış :)
  • Keşke Dino crisis 1 2 yi de Remake yapsalar dimi beyler o da efsaneydi. O dönemin unutulmazları bu oyunlar re Dino falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında ne çok oynardım bu oyunu 2 cd den oluşuyordu leon adamım. Ezberlemiştim her kapıyı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye üzülüyorum biliyor msuunuz arkadaşlar? PS1'in en muazzam oyunu olan (Trailer'da PS1'i gördünüz gibi mesaj veriyor) Resident Evil 2'nin yıllar sonra Remake'i yapılıyor ve bu konunun bu kadar rağbet görmemesi beni üzüyor. Yıllardır beklediğimiz an gerçekleşti. Beni E3'te izlerken sevinçten dans ettiren oyun bu oldu. Yalnız bu oyun fazla satarsa (ki, büyük ihtimal rekor satış alır) RE 3 Nemesis Remake görebiliriz. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Not Today!

    Keşke Dino crisis 1 2 yi de Remake yapsalar dimi beyler o da efsaneydi. O dönemin unutulmazları bu oyunlar re Dino falan.
    Sorma ya ne oyunlardı,hepsi birer efsaneydi.Bu oyun çok satarsa remake lerin devamı gelir bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutulmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Resident Evil serisine baştan başlamak istiyorum, re1 ' in remake' i çıktı mı? Biohazard serinin 1. oyunu değil dimi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Haziran 2018; 22:8:41 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Resident evil remake şu an storede var.Onunla başlayabilirsin ,zamanında plusla ücretsiz verilmişti,şu an çok uygun bir fiyattadadır.R evil 2 remake zaten duyuruldu ve geliyor;sonrasında onu oynarsın.Bu arada R evil 2 ‘nin satışları iyi giderse Resident Evil 3 remake kesin olarak gelecektir.Nemesis’i 4k grafikle ve daha güçlü ve tehlikeli olarak görmek harika olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 12 Haziran 2018; 22:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    Arkadaşlar Resident Evil serisine baştan başlamak istiyorum, re1 ' in remake' i çıktı mı? Biohazard serinin 1. oyunu değil dimi?
    Evet çıktı yaklaşık 16 yıl önce Nintendo tarafından parası neyse verilerek Capcom'a yaptırıldı. 2- 2,5 yıl öncede Bütün sistemlere HD sürümünü çıkardılar hatta PS PLus oyunu vermişti geçen yıl. Ağır başlı sağlam oyundur. Orijinal 1 bugün çok eski görünüyor bu hem ondan daha iyi bir oyun hemde çok eski görünmüyor hala.

    RESIDENT EVIL 2 REMAKE'ye ait bazı görseller. E3'e gitmiş Türk yayıncıların azıcık aklı varsa şu oyunun demosunu oynayıp bize anlatır.
    RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)

    Maalesef bu oyun forumda daha çok ilgi görmeliydi. Eski oyuncular ve seriyi sevenler tarafından havada kapılacaktır. Ben mesela ilk defa elimdeki güçlü pc sisteminin faydasını bu oyunla görmeyi planlıyorum. Umarım hakkını vermişlerdir. Gelen haberlere göre üzerinde büyük emek verilerek hazırlanmış bir oyun var diyorlar. Birkaç ekran görüntüsünden zombilerin detay seviyesini görüyoruz. Ayrıca oyunda orijinal oyunda olmayan mekanlar, düşmanlar varmış zombiler kendi içlerinde çeşitleniyormuş vs. Spoiler yememek için oyun hakkında videolara bakmamak lazım. Tadı kaçmasın işin.

    Oyunu demo'yu deneyenlerden birinin yorumu.

    RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)

    Şuraya görseli atıyorum programın akışında var. Oyunun DEMO oynanışını Birkaç saat içerisinde bu verdiğim linkten izleyebilecekmişiz. https://youtu.be/Y-Y-ApSFFEc

    RESIDENT EVIL 2 REMAKE (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 12 Haziran 2018; 22:43:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tfn123

    Neye üzülüyorum biliyor msuunuz arkadaşlar? PS1'in en muazzam oyunu olan (Trailer'da PS1'i gördünüz gibi mesaj veriyor) Resident Evil 2'nin yıllar sonra Remake'i yapılıyor ve bu konunun bu kadar rağbet görmemesi beni üzüyor. Yıllardır beklediğimiz an gerçekleşti. Beni E3'te izlerken sevinçten dans ettiren oyun bu oldu. Yalnız bu oyun fazla satarsa (ki, büyük ihtimal rekor satış alır) RE 3 Nemesis Remake görebiliriz. :)
    Bırak da bizim ülkemizde ragbet görmesin. Isteyini çok olunca ona göre fiyat koyuyorlar, sonra 250tl'den alırız indirimle mazallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Last of Us ne başkası, sabah kalkınca ilk bu oyunun videosunu izledim. Hatta öyle gaza gelmişim ki, arabamı sağa çekip videoyu sonuna kadar telefonumdan izledim. Sonunda efsane döndü. Beni tek rahatsız eden Leon un tipi oldu. Hiç yıllarca hafızalarımıza kazınmış bu karaktere ile bu karakter olmuş mu ? Birde oynanış videosunu görelim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.