Şimdi Ara

Resident Evil 2 Remake (2019) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
5
Favori
29.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meshood

Iq testi gibiydi resmen. Teyzesinin oğlunun kızının eniştesi karşı duvarda ama teyzesi nerdeydi hadi bakalım. (:
    AYNEN KARDEŞİM
    ama nerde orjinal res evil2 deki puzzlelar.Çözümünü rüyamda gördüğüm bulmacalar vardı
    ey gidi günler hey..
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    E tabi o zamanlar tam çözüm videolar vs.de yok. Polis merkrzinin içinde deli dana gibi dolan dur ipucu bulacağım diye. Aylar sürmüştü oyun. Hele o lickerın giriş sahnesi hala efsanemdir benim. Ama yiğidi öldür yoğurdunu yeme demişler adamlar okutmuş resmen remake olayını. Çok iyi yapmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

E tabi o zamanlar tam çözüm videolar vs.de yok. Polis merkrzinin içinde deli dana gibi dolan dur ipucu bulacağım diye. Aylar sürmüştü oyun. Hele o lickerın giriş sahnesi hala efsanemdir benim. Ama yiğidi öldür yoğurdunu yeme demişler adamlar okutmuş resmen remake olayını. Çok iyi yapmışlar
    aynn kardeşim.
    Büyük redhouse sözlüğüm o oyun yüzünden parça pinçik olmuştu.O oyun sayesinde gelişti ingilizcem.Unutulur mu licker ın tavandan dilini uzatarak gelme sahhnesi
  • Bu oyunu oynayınca fark ettim resident evil 7 her ne kadar değişik bi hikaye sunsa da eski re'lere en yakın oynanışı sunmuş fps modunu saymazsak. 5-6 cidden alakasız ve kötüydü. Bu oyun bi örnek olabilir, mesela mafia 1'in remakeini yapsalar falan.. Artık bu devirde eski grafikli oyyunlardan tat almayız doğal olarak ama eski oyunların atmosferi hikaye derinliği çok daha iyiydi, yeni oyun yapçaklarına eski kült oyunların remakelerini tercih ederim şahsen.

• Fix çıkarmışlar ama o da çalışmıyor. Allahım ne günah işledik bizi neyle sınıyon.
  • C.H.N kullanıcısına yanıt
    en popüler siteden indirdim herhangi bir sorun yok.
  • Oyunun kamera açıları ve animasyonları sinema kalitesinde gerçekten etkileyici, çocuklar içindegilde gerçekten yetişkinler için kalitede.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.H.N

Abiler 2 gündür kabız eşşek gibi arıyordum. Ne win updatem kaldı ne dx güncellemelerim. Sorunu anlatıyorum. (siyah ekran gelip kapanması)

Win 10 için

- Dili ingilizce yapıyorsunuz.

- Zaman dilimini utc +06 (Edit: Bunu yapmasanız da giriyor.)

Bir kerelik değil bunu her girdiğinizde yapmalısınız. Kıracakları oyuna oturayım bunların. Geçmiş olsun.
    Dili ingilizce yaptım açıldı ama ertesi gün yine açılmaz oldu dil ingilizce birde fix çıkarmışlar ama oda win8 içinmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Dili ingilizce yaptım açıldı ama ertesi gün yine açılmaz oldu dil ingilizce birde fix çıkarmışlar ama oda win8 içinmiş

Alıntıları Göster
    Bölgeyi abd yap kardeşim. saatinin yanında PM ve AM yi gördüğüne emin ol.
  • Oyunda kaç tane mr_x var arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: arman09

Oyunda kaç tane mr_x var arkadaşlar
    hocam yılların TYRANT na mr. x demeyim
    şu eastergamers tv nin yaptığı gibi adam oyun tarihiyle ilgili hiçbir şey bilmiyor
    code veronica daki en büyük kabuslarımızdan biriydi özellikle uçak sahnesi
  • Tmm tyrantta mrx diye geçiyor adı kaç tane var bundan

• quote:

Oyunda kaç tane mr_x var arkadaşlar
    muhtemelen her karakter için 1 tane var ama teorilere göre birden fazla olabilirmiş.
  • Clairede sonu farklı leonda sonu farklı oluyor baş belası tyrantın

• quote:

Tmm tyrantta mrx diye geçiyor adı kaç tane var bundan
    tyrant biyolojik bi silah
    muhtemelen 1 den fazla üretilmiş olabilir.Ama bence bir tane
    Peki claire de nasıl ölüyor sonlara doğru diyorsunuz bence de oyunu tutarsızlığı çünkü wiliam barkin lede aynı yerde savaştık ve aşağı attık 2 karakterle de
  • pardon ben kaçırdım ozaman
    nerde geçiyor mr. X diye
  • Ses problemi olan var mı? Seslerde bi tamlık yok yürüme sesi konuşma sesleri vs gelmiyor. Ayarı olabilir mi?

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Hayr William onu claire ve sherrye saldırırken parçalıyor leonda leon öldürüyor

• Karakol ana salonda fps drop var optimizasyona gel belli ki konsoldan port
  • quote:

Hayr William onu claire ve sherrye saldırırken parçalıyor leonda leon öldürüyor
    tyrant ok o mantık kurulabilir ama
    wiliam ım leon da claire de aynı yerde aşağı atıyor gerçi tekrar yukarı çıkabilir sonuçta o sahnede ölmiyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.