Arkadaşlar benim pc reset atıyor masaüstündeyken yada oyuna girince yani herzaman =) Garantisine götürmüştüm ekran kartı sorun dediler yolladılar istanbula 1 ay bekledim yenisini verdiler resimdeki yani. Sistemim böyle biz ısıdan kaynaklandığını düşündük yeni ekran kartı geldiği halde reset atınca.Ama diğer arkadaşlarda ısı çok daha fazla olmasına rağmen reset sorunu yok kasaya fan taktım yine sorun devam ediyor acaba power supply den olabilir mi ? Benim supply 220W gücünde. Ona göre yeni supply almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz neler ve ne yapmalıyım ?
Kendi ekran kartını diğer arkadaşların pc sinde denedin mi ? denemediysen önce onu denemelisin.
ama psu alıcaksan 500W thermal take öneririm :)
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
Kendi ekran kartını diğer arkadaşların pc sinde denedin mi ? denemediysen önce onu denemelisin.
ama psu alıcaksan 500W thermal take öneririm :)
fazla gelir ona bence :D bi site vardı supply için gerekli watt 'ı gosteriyodu, işlemci , ekran ram felan bilgilerini girince neydi url'si :D
Bulabilirsen
Yok mu yardımcı olabilecek ?
pek anlamam böyle işlerden ama vk ne dediyse bir dene :D
Benim başıma da gelmişti bu bir keresinde.. 2 haftalık servis işleminden sonra eski haline döndü..
:/ Hayret birşey ya. Şimdi arkadaşın 400W lık supplysini denedik yine aynı sorunu yapıyor ramin slotunu değiştirdim bu sefer reset değilde oyundan takılıp atıyor acaba ramde mi sorun var ? Yok mu yardımcı olabilecek bi Allahın kulu.
Bendede aynı sorun var.Ram değiştirdim aynı fan taktım aynı
Sorun çözüldü arkadaşlar benim tek 1gb rami çıkartıp 512 - 512 arkadaşın rami taktık şimdi sorun yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme