Şimdi Ara

resel alıp içinden hosting satsam...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir resel alıp içinden hosting satıcam (belirli bir ucret karşılığı)
    -Yasal olurmu?
    -10 gb alan satın alıcam nekadar karım (ne kadar kazanırım?) olur?
    -reseli hangi firmadan almalıyım?
    Bunların cevabını alabilirsem iyi olur.

Nokia 5800 XpressMusic
  • Merhaba,
    Tabiki satarsın seni engelleyen yok, ama sonucunu iyi düşün. Bu işi anlayan ya da anlamadan yapan yüzlerce firma, kişisel site vb. var. Maliye sorununa gelince hala bununla ilgili duyduğum herhangi bir şey yok. Tabii şimdilik daha sonra ne olur bilinmez. Bu iş için değil her iş için ticari mantık neyi nasıl yaptığın değil, kime kaça sattığın önemlidir. Ancak bunu yaparken de dikkat edeceğin bir konu var ki en önemlisi adını lekelememek, yani yüzüne gözüne bulaştırmadan hakkıyla dürüstçe yapman lazım.
    Ne kazanacağına gelince profesyonel olmadığına göre çok bişi kazanmayacaksın diye düşünüyorum ama büyük bir ihtimalle aksilik çıkınca zor durumda kalırsın. Her zaman problem çıkacak diye bir kaide yok ama ya olursa. Yani seninki olsa olsa hobi olabilir diye düünüyorum. Ama webmaster olsan yaptığın siteleri barındırırdın ve senin için tek yerden kontrol kolay olurdu. İçimde kalmasın bende yapayım dersen her yol romaya çıkar.
    Başarılar.

• yasal olmaz.
    müşterine zarar verirsin
    bu işe hiç bulaşma
    başka falan beyler istemiyorum istemiyoruz

Nokia 5800 XpressMusic
  • Bencede hiç bulaşma.Belki hevestir seninkisi.Şimdi bi kaç müşteri gelir ve senden host alır.Ama gün gelir ki bu işten sıkılmaya başladın ve gelirin giderini karşılayamıyor işte bu durumda adına leke sürdürmemek için o müşterilerin hizmet sürelerinin bitmesini beklemek zorundasın.Ve buda hiç kolay bişey değil bir çok arkadaş tanıyorum benden görüp aynısını yaptılar ama şimdi rezil rüsva oldular

Bir sakıncası yoksa söylermisin ?

Arkadaşın sitesi...Linkte de sınıf arkadaşları var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktr -- 10 Ekim 2007; 22:50:54 >

Orjinalden alıntı: aktifnet

Nereye gidiyor bu işin sonu

Çok hostcu var çok.Daha bundan 1 yıl önce domain nedemek host nedemek diye soru soruluyordu.
  • Evet buraya kadar söyledikleriniz doğru olabilir, ancak forumda silinen yazılar ve korunanlar hakkında bir açıklama yapabilen var mı? Nedeni nedir? Onlarda çocuk muydu? Kurallar belli değilmi? Ayrımcılık neden?
    İşini yapmayan çocukmuş büyükmüş farkedermi? 16 yaşından küçük çocuk sayılanlardan kaç hacker ya da lamer çıktığını bilen var mı? Büyüklere bilmemek çok ama çok ayıp, denir; bu yaşa kadar hala öğrenemediyse ya da öğrenmek işine gelmediyse...
    Dürüst olanlar, işini yapanlar, yapmaya çalışanlara ise teşekkür ederim.
    AMA BU İŞE BAŞLAYALI 1 YIL OLDU DAHA SİTE TASARLAMAYI BIRAK ONU NEREYE ATACAĞIMI BİLMİYORDUM. SİZİN SAYENİZDE BUNLARIN HEPSİNİ ÖĞRENDİM. AMA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK SİTELERİ ÇÖKERTİYOR. HESAPLARDAN İZİNSİZ PARA ÇEKİYOR. BEN NİYE BÖLE BİR HİZMET VEREMEYEYİM Kİ. BlackBlue ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BELKİ HEVESTİ AMA YİNEDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BU İŞTE BAŞARILI OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. EVET BİRAZ BIRAKMALIYIM ŞU NETİ. (DERSLERDE GERİLEDİM YAW.:D)

Nokia 5800 XpressMusic
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaa95

EVET 13 YAŞINDAYIM DAHA 7. SINIFA GİDİYORUM ERKEĞİM ADIM YAKUP.
    AMA BU İŞE BAŞLAYALI 1 YIL OLDU DAHA SİTE TASARLAMAYI BIRAK ONU NEREYE ATACAĞIMI BİLMİYORDUM. SİZİN SAYENİZDE BUNLARIN HEPSİNİ ÖĞRENDİM. AMA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK SİTELERİ ÇÖKERTİYOR. HESAPLARDAN İZİNSİZ PARA ÇEKİYOR. BEN NİYE BÖLE BİR HİZMET VEREMEYEYİM Kİ. BlackBlue ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BELKİ HEVESTİ AMA YİNEDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BU İŞTE BAŞARILI OLACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. EVET BİRAZ BIRAKMALIYIM ŞU NETİ. (DERSLERDE GERİLEDİM YAW.:D)

Ben ve arkadaşlar, 14 yaşında ve bu işe girişmeye çalışıp girişip bir sürü müşteri avladıktan sonra sıkılıp yada başa çıkamayıp müşterileri orta yerde bırakıp çeken giden kişiler tanıyoruz.14 yaşın da da var 30 yaşında da var her yaşta böyle insanlar var o yüzden önyargıya düşüyoruz.Böyle düşünmemiz çok normal.Yapamaz demiyoruz bi yolunu bulur öğrenir hırslanır yapar ama sonu hüsranlık.Sana en basitinden kendimi örnek verdim.Eskiden host satıyordum Hemde server almıştım reseller filan da değil.Sonra işte bıkkınlık geldi dahada ilgilenmek isterken ilgilenemiyordum okul vs...Şimdi müşterilerimi ortada bırakmamak için tutunuyorum ayakta..Sadece tasarımını yaptığım sitelere hesap açıyorum böylesi daha iyi benim için.2-3 müşteriden sonra elin para görmeye başladığında daha da zevkli gelcek bu iş sana.ama unutma ki müşterilerin çoğaldıkta sorumluluğun artıcak.PHP yapısını mysql yapısını yedeklemeyi cart curtu öğrenmeden bu işe başlama sonu kötü olur.Sakın ha madem başladın müşterilerini yarı yolda bırakma.Yada bırakcaksan işi geri ödeme yap tümden bırak..

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

quote:

Orjinalden alıntı: aaa95

EVET 13 YAŞINDAYIM DAHA 7. SINIFA GİDİYORUM ERKEĞİM ADIM YAKUP.

Ben ve arkadaşlar, 14 yaşında ve bu işe girişmeye çalışıp girişip bir sürü müşteri avladıktan sonra sıkılıp yada başa çıkamayıp müşterileri orta yerde bırakıp çeken giden kişiler tanıyoruz.14 yaşın da da var 30 yaşında da var her yaşta böyle insanlar var o yüzden önyargıya düşüyoruz.Böyle düşünmemiz çok normal.Yapamaz demiyoruz bi yolunu bulur öğrenir hırslanır yapar ama sonu hüsranlık.Sana en basitinden kendimi örnek verdim.Eskiden host satıyordum Hemde server almıştım reseller filan da değil.Sonra işte bıkkınlık geldi dahada ilgilenmek isterken ilgilenemiyordum okul vs...Şimdi müşterilerimi ortada bırakmamak için tutunuyorum ayakta..Sadece tasarımını yaptığım sitelere hesap açıyorum böylesi daha iyi benim için.2-3 müşteriden sonra elin para görmeye başladığında daha da zevkli gelcek bu iş sana.ama unutma ki müşterilerin çoğaldıkta sorumluluğun artıcak.PHP yapısını mysql yapısını yedeklemeyi cart curtu öğrenmeden bu işe başlama sonu kötü olur.Sakın ha madem başladın müşterilerini yarı yolda bırakma.Yada bırakcaksan işi geri ödeme yap tümden bırak..

Bilgilerin için saol. En iyisi ben bir tane hosting alıp küçük bir forum kurayım. hevesim gitsin.

Nokia 5800 XpressMusic

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.