Şimdi Ara

res geldiği zaman boss gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben genelde ress geldikten sonraboss avlamaya çıkarım.ve geneldede bulurum.sizinde büyle avlarınız varmı?
    ayrıca patostaki 50 lwl çarımla oyun açıldığında boss arıyacam buffer lazım gelebilecek olan varmı?
    elmorad tabi

• yaw şu oyun bi açılsın doru maradona koşcam.inş kimse kapmadan kekurikekukaka yı avlarım,2 haftalık intikamımı alcam ondan
  • bende patosda boss arıycam sana bırakmıycam zuhaaaD priest warsa pm pls asdgaqa nickim bu p1 ronark
  • ben direk eslant herkes cz'ye koşacağı için
  • onlyasas eger karşılaşırsak lütfen ks yapma sen kendi bıossunu ben kendiminkini keselim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacc

onlyasas eger karşılaşırsak lütfen ks yapma sen kendi bıossunu ben kendiminkini keselim???

el morad mısın?
    ben attilas ya koşarım sonrada kekuri...
    karsılaşırsak parti kurarız.
    benim nick:bestwarrior
  • ben orccum sen attillaya bak ben de cz ye sen daha önce cz de boss kestinmi res sonrsası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cz deki boslar beni aşar ama attila yı ii bufferla 5 dakkada yatırırım
  • zuhahah olum atilla cz bosslarının cogundan güçlü neyse sen bilin hem atillann drop da iyi orc çarın war mı hiç
  • orc çarım xigenon da .klanım sağlam.darklunarwar.
    ama bu aralar hiç girmiyom xigenon a.çok sıkıyor.
  • kekurikakerikumu nedir o boss ne zaman çıkabilir saat kaç gibi çıkar GENEL OLARAK????
  • belli saati yok yalnız ress geldiği için çıkma ihtimali yüksek
  • evet res geldiğinde genellikle bosslar cıkıyo hatta bana kekurikekukaka denk geldi kekuri ring düştü
  • res geldiğinde atilla var mı dei baqmaya gidiodum antares çıktı kestim 35 fire çıktı zombiye gittim atilla varmış partye aldılar ondanda pot çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.