Şimdi Ara

'Requiem For a Dream' TADINDA BİR FİLM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar forumda konusunu bulamadım, bu tarz film arayıp da bulamayan arkadaşlar olduğunu düşünüyorum. Bu filmi lütfen izleyin gerçekten insanı etkileyen bir film. Eroin bağımlısı gençlerin hikayesini izleyeceksiniz. Güzel bir film, güzel bir son(benim için) Daha fazla spoiler vermek istemiyorum, kesinlikle tavsiye ederim. Imdb üzerinden 8,2 almış olan bu filme ben 8,5 puan verdim.

• Requiem For a Dream izlediğim en kötü sonla biten filmlerden biriydi inş buda öyledir izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EşeğiSaldımÇayıra

Requiem For a Dream izlediğim en kötü sonla biten filmlerden biriydi inş buda öyledir izleyeceğim.

Bunun sonu izleyen kişiye göre değişir. Kimine göre mutlu sondur, kimine göre tam tersi. Kendinle bağdaştıracağın ya da seveceğin kişiye göre değişir.
  • Faar and loathing in las vegas da iyidir. Kafa yapan tek film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin tamamını izlemedim ama izlediğim kısımlarda aklıma hemen Requiem for a Dream gelmişti.

Bu arada Trainspotting ile Requiem for a Dream'in konularının arasında pek bir benzerlik yok bence uyuşturucu kullanımı dışında. Requiem for a Dream daha karanlık bir filmdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

Bu arada Trainspotting ile Requiem for a Dream'in konularının arasında pek bir benzerlik yok bence uyuşturucu kullanımı dışında. Requiem for a Dream daha karanlık bir filmdir.

Yok zaten konu arasında bir bağlantı olduğunu dşündüğümden açmadım konuyu. Demek istediğim, o filmi seven bir çok kişi mutlaka bu filmi de sevecektir.
  • Requiem çok sağlam film, en etkilendiğim beğendiğim filmlerden biri. Diğeri de gene darren üstadan.

http://www.imdb.com/title/tt0947798/

Natalie'nin oynadığı diğer filmlerde iyidir

http://www.imdb.com/title/tt0434409/

http://www.imdb.com/title/tt0110413/

Bu filmden bu kadar etkilenmeyi düşünmemiştim ama sarstı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada filmde Marion rolünde oynayan Jennifer Connelly'in Russell Crowe'la oynadığı ''A Beatiful Mind'' filmi de izlenilesi...
  • çok benzemese de Franklyn de öneririm farklılık arayanlar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Fountain filmide bende aynı etkiyi yapmıştı. O dinginlik o müzikler yine daren aronfsky tarzı clint massel müzikleri ruha işliyor. Sonu da gayet iyidi hafif bi tebessümle karışık gözyaşı akıtasınız geliyor.
  • Trainspotting filminden unutulmayan bir replik yazmak istiyorum ...

Mark''Rent-Boy'' Renton: Eğer C Vitamini yasadışı olsaydı onu da kullanırdık ...

Ne kadar da düşündürücü değil mi? Şu insanoğlunda neden hep yasak şeylere yönelme, yasak şeyleri yapma eğilimi var?

Kötüye giden dünyayı düzeltme adına, iyi şeyleri yasak yapsaydık başarı kazanır mıydık acaba?

Dünyayı güzelleştirebilir miydik ..?

Kitap okumak yasak, spor yapmak yasak, dengeli beslenmek yasak, dürüst ve namuslu olmak yasak, namuslu kazanmak yasak,

hoşgörü ve barış içinde yaşamak yasak, empati kurmak yasak, nitelikli ve eğitimli olmak ........ yasak ve yasadışı olsaydı .......

Nasıl bir dünyada yaşıyor olurduk?

İlle de yasadışı şeyleri yapmaya eğilimli insanoğlunu düşündüğümüzde, tüm iyi şeyleri yasakladığımızda, herşeyin cennetmekan iyi olduğu bir dünyada yaşamaz mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Trainspotting filminden unutulmayan bir replik yazmak istiyorum ...

Mark''Rent-Boy'' Renton: Eğer C Vitamini yasadışı olsaydı onu da kullanırdık ...

Ne kadar da düşündürücü değil mi? Şu insanoğlunda neden hep yasak şeylere yönelme, yasak şeyleri yapma eğilimi var?

Kötüye giden dünyayı düzeltme adına, iyi şeyleri yasak yapsaydık başarı kazanır mıydık acaba?

Dünyayı güzelleştirebilir miydik ..?

Kitap okumak yasak, spor yapmak yasak, dengeli beslenmek yasak, dürüst ve namuslu olmak yasak, namuslu kazanmak yasak,

hoşgörü ve barış içinde yaşamak yasak, empati kurmak yasak, nitelikli ve eğitimli olmak ........ yasak ve yasadışı olsaydı .......

Nasıl bir dünyada yaşıyor olurduk?

İlle de yasadışı şeyleri yapmaya eğilimli insanoğlunu düşündüğümüzde, tüm iyi şeyleri yasakladığımızda, herşeyin cennetmekan iyi olduğu bir dünyada yaşamaz mıyız?

Arkadaşım dikkatini çekmek isterim. O cümle bütün insanlar için geçerli değil. Aklı başında birisinden değil, eroin bağımlısı birinin ağzından çıkan kelimeler. Onun ağzından çıkanlarla mı yargılıyosun şimdi sen insanları?

• quote:

Orijinalden alıntı: Steso

Afişi çok beğendim, en kısa zamanda izleyeceğim
  • Kesinlikle "The Fountain"i izlemen gerek. Zaten müziklerini de Clint Mansell yaptığı için müzikal olarak aynı tadı alabilirsin ve harika bir filmdir.
  • quote:

Requiem For a Dream izlediğim en kötü sonla biten filmlerden biriydi inş buda öyledir izleyeceğim.

filmi izleyecektim niye söyledin lan şimdi boşuna indi arşivdeydi sileyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_TR

quote:

Haha silme kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_TR

quote:

Bu kadar genel spoilerdan bişi olmaz bence. İzlemezsen çok şey kaybedersin söyleyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.