Şimdi Ara

Requiem: Bloodymare MMORPG diyarına karanlık çöküyor!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.110
Cevap
1
Favori
121.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Serverlara giriş yapabilen var mı şuanda ?
  • Oyunun ob ye geçiş zamanı bellimi?
  • beyler bütün sitelerde code bitmiş diyo napcam şimdi oyunu oynayamıcam mı hiç?
  • tabiki oynarsin ama ob yi beklemek zorundasin
  • Ob çıkış tarihi belli mi acaba var mı araştıran ?
  • up.
  • harddisk bozuldu bende format attım oyunu bida indiriyorun %4
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrymae

Ob çıkış tarihi belli mi acaba var mı araştıran ?

kesin tarih su an bılınmıyor sanırım. Oyun firmasıda bi acıklama yapmamıs Resmı sitede de bi hbr yok. ama Mmosite de CB nın 1 ay surecegını okudum Mart ayının sonu veya Nısanın ılk haftası OB ye gecilecegi soylenmıs. ne kdr dogru orasını bılemem.
  • OYUN OYNAIŞI NASIL ACABA BEYLER KO GİBİMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: INSOLENT

OYUN OYNAIŞI NASIL ACABA BEYLER KO GİBİMİ

oynayışı derken nasıl yani biraz daha açarmısın???
  • 64 bit vista ile uygunmu bu oyun ?
  • closed betadan çıktığıktan sonra paralı olurmu sizce
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

closed betadan çıktığıktan sonra paralı olurmu sizce

f2p yani parasız olucak sanırım bende OB yi bekliyorum bu kadar yeni onlineri denedikten sonra CB olduğu halde oynadığım en güzel oyun bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nedimkara

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

closed betadan çıktığıktan sonra paralı olurmu sizce

f2p yani parasız olucak sanırım bende OB yi bekliyorum bu kadar yeni onlineri denedikten sonra CB olduğu halde oynadığım en güzel oyun bence...

umarım lotro gibi olmaz onuda bekledik parasız olur diye ama baktık paralı oldu
  • yok yok olmaz olmaz (sanirim)
  • Gamespot'ta reklamı dönüyor bayaadır. F2p olacağını hiç zannetmiyorum...
  • Oyun F2P olacak burası Requiem resmi forumlarında da tartışıldı ve konuyu açarkende üstüne basarak belirttim. Oyun F2P ve Item Mall sistemini bünyesinde barındıracak!!

Bu arada oyunun CB yeni patchi geçen hafta yayımlandı oyuna girenler bunu client içerisinden aldılar. Char statları genişletilmiş email bildiri ikonu eklenmiş onun dışında bir kaç görsel hata düzenlenmişti benim gördüğüm kadarıyla ama kimse süper memnun değildi halen.

Open beta ise büyük ihtimalle ömüzdeki 3-4 hafta içinde gelecek sanırım. Şu an için sunucuların yüksek lvl zoneların çoğu atıl durumda. CB için kasmak istemeyenler genellikle 20 lvl'da OB yi beklemeye koyuluyor ama 43 lvl Rogue filan görmedim desem yalan olur hala belli bir kesim kasmaya devam ediyor oyunda. Ben 30 lvl defender yaptım ama OB ye kadar dinlneceğim sanırım. Yüksek lvl quest sayısı ve xp oranı çok dengesiz olmaya başladı ve quest gap ler ortaya çıktı. 10-20 lvl arası kasmayı mumla arıyorsunuz.

DP'lerde bu doğrultuda azalma oldu son zamanlarda Parness'e geçtiğimde Ruins of Lament DP'si bulmam için çok uğraşmam gerekti ama bazı guild'ler Ancient Temple'a kadar varmışlar.

Onun dışında herkes beklemede!

İyi oyunlar.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihdeniz -- 17 Mart 2008; 23:59:20 >

• F2p olursa harika olacak. O takdirde kesin oynarım...
  • iyi o zaman zaten bende biraktim ob yi beklicem sıkıldım artik 32 lwl roguem var
  • Oyun üyeliği ile forum üyeliği ayrı fakat foruma üye olmak için oyun ID gerekiyor buda foruma sadece 1 kez üye olmanız demek..
    Benim derdime gelince...
    Oyun forumuna üye oldum. Fakat forum üye sayfasında şifre yazma ekranı yoktu bende mail ile gelir şifre diye düşündüm kaydı tamamladım.
    Fakat foruma üye olurken mynet mail kullanmak gibi bir hata yaptım. mynet'te herzaman yaptığını yaptı mail gelmedi, şifremi unuttum seçeneğine tıkladım tabi bu seçenekte kayıt olurken yazdığım maile gönderiyor şifre mailini, bu maillerde gelmedi bana. Aradan 24 saat geçmeden forum kayıt kısmına şifre kısmı eklenmiş şans bukadar olur. Bunu dandik ingilizcem ile bildirdim ingilizcemden dolayı pek iyi anlaşamadık bana forum@reg.... gibi bi adrese bildirmemi söylediler mynet'de dahil siteye 5 6 tane mail oakadarda ticket attım nafile. Kafayı sıyırttırdılar sonunda bana...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.