< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
dizi diye baktım filmmmiş. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Oldukça güzel bir film olmuş, yukarıda arkadaşın yazdığına katılıyorum Netflix yapımı olmasaydı puanı daha yüksek olurdu. Gizemini koruyan, atmosferi oldukça iyi bir film. Ayrıca "Benicio del Toro" gerçekten çok iyi bir aktör. |
|
Filmi ben de başarılı buldum. Del Toro ağırlığı hissediliyor. Ağır ağır sonuca giden bir dedektiflik hikayesi. Dedektifliğini yaparken gerçek hayattan kopmaması da gülümsetiyor :) Bu türe yeni bir şey katmamış ancak başarılı tumturaklı bir film. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Netflix filmi olduğunda puanın daha düşük olmasının mantığı nedir acaba? |
|
Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13 |
|
Filmi izleme şansım da oldu. Suç ve Gerilim türü sevenler için iyi vakit geçirecek bir film olmuş. Benim filme puanım 7.5/10 oldu. |
|
Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13 |