< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Reptile (2023) | Netflix

-
-
dizi diye baktım filmmmiş.
-
oha hiç farketmedim, yabancı dizi forumlarında denk gelirken gördüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Del Toro hatrına, bakabiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sicario çok sevdiğim filmlerden biridir. Yine suç-polisiye-del toro üçlüsü bir arada. Kendini keyifle izletecek bir yapım olacağı kesin merakla bekliyorum.
-
Gizemli bir cinayet, sert bir dedektif ve hayal bile edilemeyecek kadar tehlikeli bir gerçek... Benicio Del Toro, Justin Timberlake ve Alicia Silverstone'un başrollerde yer aldığı REPTILE, 29 Eylül'de yayında.
Netflix Türkiyeyoutube
Reptile | Benicio Del Toro ve Justin Timberlake | Resmi Fragman | Netflixhttps://www.youtube.com/watch?v=IV7uoWQhm_c
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapımı dün uykulu halimle izledim. Fena değildi. Filmin belli bir temposu var ve o tempo film boyunca korunuyor. Bu hoşuma gitti. Netflix filmi olmasa muhtemelen puanı daha yüksek olurdu. Tabii bana göre puanı yerinde. Justin Timberlake de yaşlılık yolunda ilerliyor biraz değişmiş. Ama yine gayet iyi.
Oldukça güzel bir film olmuş, yukarıda arkadaşın yazdığına katılıyorum Netflix yapımı olmasaydı puanı daha yüksek olurdu.
Gizemini koruyan, atmosferi oldukça iyi bir film. Ayrıca "Benicio del Toro" gerçekten çok iyi bir aktör.
-
Filmi ben de başarılı buldum. Del Toro ağırlığı hissediliyor. Ağır ağır sonuca giden bir dedektiflik hikayesi. Dedektifliğini yaparken gerçek hayattan kopmaması da gülümsetiyor :)
Bu türe yeni bir şey katmamış ancak başarılı tumturaklı bir film.
Netflix filmi olduğunda puanın daha düşük olmasının mantığı nedir acaba?
-
Filmi izleme şansım da oldu. Suç ve Gerilim türü sevenler için iyi vakit geçirecek bir film olmuş. Benim filme puanım 7.5/10 oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X