Merhaba arkadaşlar. Replika Panerai modelleri bulabileceğim bir yer arıyorum. 1. sınıf replika nereden bulabilirim yurtiçi veya yurtdışı?
1. sınıf replika(A+++) diye bir tabir bizim Türklerin uydurduğu şeyler. 2000-2500 dolar civarına satılan sadece çok dikkatli bakıldığında anlaşılan modeller var. hiçbir Türk satıcıdan alma paranla rezil olursun. On metreden çakmayım diye bağırıyor hepsi.
Aliexpresste "pam watch" diye arat baya çıkıyor. Beğendiklerinde satıcıya ulaş ve ekstra fotoğraf iste. Çünkü ilanlarda logo olmuyor ve incelemesi zor oluyor genelde.
Konu hortlamış biraz .Boromir ne yaptın aldın mı ?
elLbufFer
kullanıcısına yanıt
bende arıyorum bu saatin replikasını. baromirden haber aldın mı? ya da sen bulabildin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ghostdawis
bende arıyorum bu saatin replikasını. baromirden haber aldın mı? ya da sen bulabildin mi?
Yok usta dönüş olmadı :)
bir sene kadar önce kapalı çarşı dan 350 tl ye radiomir aldım. gecen ay yere düşürdüm tourbillion mekanizması bozuldu. tamirciye götürdüğümde küçük bir yay parçasına 120 tl dedi ve 2 hafta parça bekledim. adama replika oldugunu anlatmama ragmen adam saatin orjinal oldugunu iddaa edip durdu. nitekim kırılan parçada mikro boyutta panerai luminor ve tarih yazıyordu. belkide gerçek olanını almıştım. netice de kapalı çarşıya bakın ve sıkı pazarlık yapın.
Kesinlikle dediklerinize katılmıyorum. Büyük olasılıkla ya yanlış kişilerden alış-veriş yaptınız, yada türkiyede satılan replika saatlerden pek fazla bilginiz yok. Türkiyeden satın alınan saatler, merdiven altında falanmı yapılıyor zannediyorsunuz acaba ? hepsi uzak doğudan gelmektedir. Bence biraz daha bilgi sahibi olabilirsiniz.
bende bir saat var orjinmi replika mı bilemedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme