Şimdi Ara

Replika N97 !! WİFİ ve TELEVİZYONLU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Ben telefoncu filan değilim.Diyarbakırda normal bir öğrenciyim Arkadaşlar burda balıkçılarbaşı diye bir semt var.Orda bol miktarda replika n97 satılıyor.Eğer isteyen olursa ben burdan alıp kargoya verir ve gönderirim.

Telefonların özelliklerine gelince. Telefonda orjinal n97 deki bütün özellikler vardır.Hatta onlara ek olarak televizyon bile var.Zaten isteyen olursa internette az çok araştırır özelliklerini bana döner.

Arkadaşlar telefonun fiyatı 220 liradır.Bu fiyatın içine ptt nin havale kesintisi dahildir.Ama kargo alıcıya aittir.

NOT : Arkadaşlarbu arada bütün replikalarda tv ve vireless bulunmuyor.Doğal olarak bulunmayanların fiyatı 20 lira filan daha az oluyor.Eğer isteyen olursa 190 liraya tv siz ve virelessizde gönderebilirim.

NOT 2 : Arkadaşlar isteyen olursa replika n95 yada replika n89 da gönderebilirim.Eğer onlarıda isteyen olursa pm atın. Fiyatlardan tam emin değilim ama replika n95 : 150 replika n89 : 180 civarı olması lazım.Ama alan olursa ayrıntılı fiyatını sorarım.

Arkadaşlar bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz.Merak ettiğiniz bişey varsa pm ile sorun.İlanın kirlenmesi engellenmek için yoruma kapalıdır....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Replika N97 !!  WİFİ ve TELEVİZYONLU...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.