Şimdi Ara

replika 6S mi yoksas Casper via M1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

6S Plus Replika
    5S Orijinal
    LG G3
    Casper via M1

• 5s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    die hölle ist leer alle teufel sind hier!
  • Bknz masaya koymak için telefon alıp kanser olmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi Huawei P20 Pro mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kuşunuz ötmez diyeceğinize üstteki sar değerlerinin yüksek olup olmadığını söylerseniz daha çok yardımcı olursunuz.

seems legit gibi ama bilemiyorum arkadaşlar.

Bir çok küçük arkadaşımız (Bu kadar bilmeden yetişkin bir kişinin konuştuğunu sanmıyorum) Sar değerleri hakkında bir çok yazı yazıyor. Aslı olmadığı için yayınlamıyorum fakat hepsine toplu olarak cevap vermek istiyorum. Umarım bu yazımdan sonra kulaktan dolma, mahalleden duyma, başkasından alma cümleler yazmazsınız. Videosunu izlediğiniz ve diğer 1. sınıf kopya ürünlerin Ana kartları (Telefonun içindeki donanımsal parçaların bağlandığı elektronik devredir) orijinal bir çok ürün ile aynı şekilde yapılmıştır. Bir çok kullanıcı cep telefonu üreten her firmayı, ana kartları ve diğer donanımsal teknolojilerini kendisi üretiyormuş gibi algılıyor. Bu çok yanlış. Hemen hemen hepsi (Bakın hepsi demiyorum hemen hemen hepsi) Ana kart firmalarından cihazın iç donanım özelliklerini bir parça halinde satın alır ve dış tasarımını kendisi oluşturur. Bu durumda aynı ana kartla bize bir çok değişik dış tasarımda cep telefonu satarlar. Hepsini yazmamız mümkün değil fakat bir bilindik firmayı sizin için sıralayacağım. Siz de internet üzerinden "mediatek ana kart kullanan cep telefonları" şeklinde aratarak daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

Peki bu telefonlar hangileri; HTC firmasının bazı modelleri, Casper serileri, Vestel Meizu, asus, LG firmasının bazı modelleri, Motorola, Alcatel, general Mobile bütün telefonları, Huawei Bunların dışında da bir çok firma bu işlemcileri kullanıyor ve kullanmayanlar da daha uygun fiyatlı işlemciler ürettiği için mediatek firmasına dönüş yapacaktır. Şu an Samsung firmasının bile gündeminde mediatek işlemci kullanması konuşuluyor. Bu konuyu da internet üzerinden araştırabilirsiniz.

Gelelim bizim telefonlarımıza. Bizden satın alacağınız telefonların yukarıda sıraladığım telefonlarla hiç bir farkı yoktur. Aynı işlemci aynı ram aynı ekran aynı anten vs vs vs her şeyi ile aynı telefonu satın almış oluyorsunuz fakat sizin artı özelliğiniz 2300 lira gibi uçuk rakama satılan bir telefonun kasası ile yukarıda sıraladığım cihazların özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Hatta ve hatta o cihazların bir çoğunda kopyalarda olan özellikler bulunmamaktadır. Hatta illa ki elinize geçerse test edin kopyalar gibi oyun bile açamazlar.

Sar Değeri testleri cihazların dışındaki plastik kasalara değil içindeki ana kartlara yapılır. Dolayısı ile yukarıda saydığım cihazların sar değerleri neyse kopya telefonların sar değerleri de budur. Bazı kişiler bu markalar ile bizim cihazlarımız arasında ki fiyat farklarını da sorgulayabilirler. Bunları da bir çok kişinin bildiği gibi Gümrük vergisi vermediğinden ve kopya ürün (Adı çıkmış yüksek fiyata satılmaz) düşüncesi ile aslında olması gereken fiyata satılamıyor. Bu firmalar kopya ürün satmadıkları için diledikleri gibi kâr koyabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NolanVan -- 9 Ağustos 2016; 20:42:43 >

• Yine su loser youtuber hayrani veletler cikmis ortaya. konuya gelecek olursak hicbirini alma.

Orijinalden alıntı: 10ff

Yine su loser youtuber hayrani veletler cikmis ortaya. konuya gelecek olursak hicbirini alma.

Ne öneriyorsun dostum 1300TL aralığında genellikle ekran kalitesine ve kamerasına bakıyorum.

Orijinalden alıntı: NolanVan

quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Yine su loser youtuber hayrani veletler cikmis ortaya. konuya gelecek olursak hicbirini alma.

Ne öneriyorsun dostum 1300TL aralığında genellikle ekran kalitesine ve kamerasına bakıyorum.

Birazdaha cikma sansiniz varsa xperia xa ultra onerebilirim. Gittigidiyorda su an 1000tl ustune 100tl bonus puan var aklinda bulunsun.

• NolanVan kullanıcısına yanıt
    5s al geç bu listeden

Veya tek fark sizin 2300 TL vermemeniz derken GPU alanındaki farklardan, düşük çözünürlüklü renk tonları aykırı ekranlardan, düşük çözünürlüklü kameralardan ve ufacık kamera sensörlerinden bahsetmediniz? Bu forumu takip eden insanlar çoğunlukla cihazla gelen donanımdan faydalanırken( şahsen telefonum günde en az 2 döngü yiyor,Note 5 cihazımla render aldığım da oluyor) insanları yanıltmış olmuyor musunuz?

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Peki EMI shielding ve diğer türlü katmanlar ile engelleme yapıldığını yazmadınız?
    Veya tek fark sizin 2300 TL vermemeniz derken GPU alanındaki farklardan, düşük çözünürlüklü renk tonları aykırı ekranlardan, düşük çözünürlüklü kameralardan ve ufacık kamera sensörlerinden bahsetmediniz? Bu forumu takip eden insanlar çoğunlukla cihazla gelen donanımdan faydalanırken( şahsen telefonum günde en az 2 döngü yiyor,Note 5 cihazımla render aldığım da oluyor) insanları yanıltmış olmuyor musunuz?

Dostum sadece bir facebook sayfasından alıntı yaptım ve bunun doğru mu yanlış mı olduğunu sordum sende buna güzel bir cevap verdin. Amacım insanları yanıltmak değil.

@10ff dostum 6inç baya büyük olur ya zenfone 2'yi düşünüyorum.

• lg g3

Bu cihazlar arasında tercih etmek istiyosan İphone 5s al geç.

1300 TL bandında ise.

Gm 5 plus.
    Sony Xperia XA

Biraz daha ekle Xperia XA Ultra.

| Intel Core i7 4720HQ İşlemci || Nvidia GeForce Gtx 950M 4GB Ekran Kartı || Kingston HyperX Impact 8 GB Ram Total 12 GB Ram || 1 TB HDD|| Samsung 850 Evo 250 GB SSD |

LG V30+ H930
  • 1300 TL ye replika cihaz mi alınır olm

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.