benim kayınço rent a car açtı sağlam bir parayla. ben de araba almayı planlıyorum, ki dün bana gel al bitane araçta sen koy dedi. bana mantıklı gibi geldi şöyle ucuz masrafsız taksi çıkması albea , clio alıp koymayı düşünüyorum. pekte anlamam sizlere danışayım dedim. siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
benim kayınço rent a car açtı sağlam bir parayla. ben de araba almayı planlıyorum, ki dün bana gel al bitane araçta sen koy dedi. bana mantıklı gibi geldi şöyle ucuz masrafsız taksi çıkması albea , clio alıp koymayı düşünüyorum. pekte anlamam sizlere danışayım dedim. siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı arkadaşlar?
Kayınçona güveniyorsan olabilir
Bu konu defalarca tartışıldı, biraz arama yaparsanız bilgi sahibi olursunuz.
Akrabayla iş yapılmaz, hısım ile hiç yapılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Bu konu defalarca tartışıldı, biraz arama yaparsanız bilgi sahibi olursunuz.
kusura bakmayın, baktım hepsine fakat benimkiyle farklıydı.
kayınço çok sağlam sorun yaşamam fakat hesapta zararlı çıkar mıyım. neticede aldığım arabanın değeri düşecek, ordan kazandığım arabayı kurtarır karlı çıkar mıyım. karlı çıkmayacaksam anlamsız olur.
daha geçen ay buna benzer konu vardı. bu işi yapanlar bile uzak dur diyordu :)
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
kusura bakmayın, baktım hepsine fakat benimkiyle farklıydı.
kayınço çok sağlam sorun yaşamam fakat hesapta zararlı çıkar mıyım. neticede aldığım arabanın değeri düşecek, ordan kazandığım arabayı kurtarır karlı çıkar mıyım. karlı çıkmayacaksam anlamsız olur.
Bu sorunuza da cevap veremeyiz çünkü bu işten karlı çıkıp çıkmayacağınız, işletmenin iyi iş yapıp yapmayacağı ile ilgili tamamen.
Bu arada ilk mesaja dikkat ettim de, taksi çıkması ile masrafsız kavramları bence aynı cümle içinde biraz garip duruyor.
Rent a car firmaları bir arabanın parasını 24 ay kiralamada çıkarıp hemen arabayı satışa veriyorlar..Araba kaça satılırsa o şirketin kazancı oluyor..Sizde alacağınız parayı buna göre değerlendirin..Ne verip ne kaybedip ne kazanacağım ? Hesabı yapın...Kolay gelsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme