Şimdi Ara

rent a cara araba vermek mantıklı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim kayınço rent a car açtı sağlam bir parayla. ben de araba almayı planlıyorum, ki dün bana gel al bitane araçta sen koy dedi. bana mantıklı gibi geldi şöyle ucuz masrafsız taksi çıkması albea , clio alıp koymayı düşünüyorum. pekte anlamam sizlere danışayım dedim. siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

benim kayınço rent a car açtı sağlam bir parayla. ben de araba almayı planlıyorum, ki dün bana gel al bitane araçta sen koy dedi. bana mantıklı gibi geldi şöyle ucuz masrafsız taksi çıkması albea , clio alıp koymayı düşünüyorum. pekte anlamam sizlere danışayım dedim. siz ne düşünüyorsunuz mantıklı mı arkadaşlar?

Kayınçona güveniyorsan olabilir
  • Bu konu defalarca tartışıldı, biraz arama yaparsanız bilgi sahibi olursunuz.
  • Akrabayla iş yapılmaz, hısım ile hiç yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bu konu defalarca tartışıldı, biraz arama yaparsanız bilgi sahibi olursunuz.

kusura bakmayın, baktım hepsine fakat benimkiyle farklıydı.

kayınço çok sağlam sorun yaşamam fakat hesapta zararlı çıkar mıyım. neticede aldığım arabanın değeri düşecek, ordan kazandığım arabayı kurtarır karlı çıkar mıyım. karlı çıkmayacaksam anlamsız olur.
  • daha geçen ay buna benzer konu vardı. bu işi yapanlar bile uzak dur diyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

kusura bakmayın, baktım hepsine fakat benimkiyle farklıydı.

kayınço çok sağlam sorun yaşamam fakat hesapta zararlı çıkar mıyım. neticede aldığım arabanın değeri düşecek, ordan kazandığım arabayı kurtarır karlı çıkar mıyım. karlı çıkmayacaksam anlamsız olur.

Bu sorunuza da cevap veremeyiz çünkü bu işten karlı çıkıp çıkmayacağınız, işletmenin iyi iş yapıp yapmayacağı ile ilgili tamamen.

Bu arada ilk mesaja dikkat ettim de, taksi çıkması ile masrafsız kavramları bence aynı cümle içinde biraz garip duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rent a car firmaları bir arabanın parasını 24 ay kiralamada çıkarıp hemen arabayı satışa veriyorlar..Araba kaça satılırsa o şirketin kazancı oluyor..Sizde alacağınız parayı buna göre değerlendirin..Ne verip ne kaybedip ne kazanacağım ? Hesabı yapın...Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.