Şimdi Ara

RENO 9 SPRİNG

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 gün önce kardeşime 96 model spring aldık araç çok güzel bakımlı bir araç fakat araçta bir sorun var çözemedik arabayla giderken vites değiştirdiğinizde devir 2000-2500 civarlarındayken araba sanki ateşlemede bir sorun varmış gibi küçük küçük kesiklikler yapıyor ve devir yükseldiğinde kesiliyor aracın bujileri ve buji kabloları yeni karbüratör bakımını yeni yaptırdım daha önceki sahibi küçük meme taktırmış onları orjinalle değiştirdik.Bu gün tamirci arkadaşımın yanına gittim sorunu onada göstereyim diye araba tamirci korkusundan o problemi arkadaşımın yanında yapmadı böyle bir sorunla karşılaşan oldumu yardımlarınızı rica ederim.

• tamirci neden korktuku
  • Dostum birde distrubitör kapağını değiştir araç çalışırken ateşleme ekipmanlerına bi göz at manyetolu çakmak gibi çat çut gövdeye elektrik arkı kaçağı varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Dostum birde distrubitör kapağını değiştir araç çalışırken ateşleme ekipmanlerına bi göz at manyetolu çakmak gibi çat çut gövdeye elektrik arkı kaçağı varmı

kaçak yok distiribütör kapağı sağlam uçlarında bir şey yok yeni değişmiş gibi duruyor fakat yinede bir deniyecem
  • bobinde yapar kardaş by tamirci06
  • aynı sorun bendede var. bir türlü çözemedim. tüm ateşleme sistemini elden geçirdim ancak nafile. eğer siz bir çözüm bulduysanız banada söyleyin.
  • Distiribütör kapağını değiştirince düzelmişti.
  • aracı kaca aldınız?
  • 2008 yılında 6.400 e aldık 2010 yılında 6.500 e sattık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.