Şimdi Ara

Renklileri ve beyazları aynı makineye attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makineler sürekli dolu oluyordu sonunda 1 tane boş buldum ne var ne yok attım makıneye . Beyazların renklenme olasılığı nedir ? Çok renk bulaşır mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beyazlarla Renklileri Aynı Makinede Yıkamak

Beyazlarla renklileri aynı makinede yıkamak, giysilerinin zarar görmesine neden olabilecek yaygın bir hatadır. Bunun nedeni, renkli kumaşlarda kullanılan boyanın sıcak suda sökülerek beyaz giysilere aktarma eğiliminde olmasıdır.

Bu renk aktarımı, beyaz giysilerde lekelenme, solma veya grileşmeye neden olabilir. Ayrıca, renkli giysiler de zamanla renklerini kaybedebilir ve donuklaşabilir.

Beyazlarla renklileri ayırarak yıkamak, bu tür sorunları önlemenin en iyi yoludur. Beyazları ve renklileri ayrı ayrı yıkamak, beyaz giysilerin parlaklığını korumasını ve renkli giysilerin renklerinin canlılığını uzun süre sürdürmesini sağlar.

Renklilerle birlikte yıkanması gereken beyaz giysiler varsa, bunları soğuk suda ve nazik bir deterjanla yıkayarak renk transferi riskini azaltabilirsin. Ayrıca, beyaz giysileri yıkamadan önce ters çevirmeyi ve kısa bir yıkama döngüsü kullanmayı unutmamalısın. Bu önlemler, renk transferini en aza indirmeye ve giysilerinin ömrünü uzatmaya yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kaç derecede attığına bağlı
  • Artık ne renkliler renkli ne beyazlar beyaz kaldı.. O günden beri..

gibi başlayan bir romanda yer almak istemiyorsan makinayı durdur ve beyazları ayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

Makineler sürekli dolu oluyordu sonunda 1 tane boş buldum ne var ne yok attım makıneye . Beyazların renklenme olasılığı nedir ? Çok renk bulaşır mı ?

%70
  • bir şey olmaz tabi 90 derecede yikamıyorsan ve elbiselerin yeni yani ilk yikaması değilse sorun yok 30 derecede kısa yıkama yap renkli beyaz farketmez ha birde renkli elbiseleri çamasir suyu ile yikama sakın çamasir yıkama ile sorun olursa bana ulaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 19 Aralık 2011; 0:04:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

bir şey olmaz tabi 90 derecede yikamıyorsan ve elbiselerin yeni yani ilk yikaması değilse sorun yok 30 derecede kısa yıkama yap renkli beyaz farketmez ha birde renkli elbiseleri çamasir suyu ile yikama sakın çamasir yıkama ile sorun olursa bana ulaş

siyah eşofman , çoraplar , siyah boxerlar , yeşil nevresim ve atletlerim var

Galiba 60 derece uzun yıkamaya almıştım

• ilk kez makineye birşeyler atacagım ama nasıl oluyor bilmiyorum ya.Renkliler beyazlar nasıl ayırt ediliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yeşil siyah arası atletlerin olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebellion

quote:

Yeşil siyah arası atletlerin olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

ilk kez makineye birşeyler atacagım ama nasıl oluyor bilmiyorum ya.Renkliler beyazlar nasıl ayırt ediliyor?

Beyaz renkte gördüklerini sağına, diğerlerini soluna koy.
  • quote:

ilk kez makineye birşeyler atacagım ama nasıl oluyor bilmiyorum ya.Renkliler beyazlar nasıl ayırt ediliyor?

doğru rengi kullanmak için x-ray ışını kullanıyorum ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

bir şey olmaz tabi 90 derecede yikamıyorsan ve elbiselerin yeni yani ilk yikaması değilse sorun yok 30 derecede kısa yıkama yap renkli beyaz farketmez ha birde renkli elbiseleri çamasir suyu ile yikama sakın çamasir yıkama ile sorun olursa bana ulaş

bir bir şey olmaz olsa bile atletine renk atar gri olur diğerlerine bir şey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 19 Aralık 2011; 12:21:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

quote:

alıntı yapacaktım ama illa biri yapmıştır dedim haklıymışım ama güldüm valla
  • beyazlarda fazla sorun yok biraz grileşmişler o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: orinmicek

quote:

quote:

vurmayın öldü

• bir şey olmaz yıka beyazlar biraz girileşme olur o kdar onus çamaşr suyu işe ayriyetten yıkarsan beyazlaşor. ev erkeği
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&Guetta

quote:

Orijinalden alıntı: orinmicek

quote:

quote:

vurmayın öldü

• quote:

quote:

imza - mesaj uyumu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.