Şimdi Ara

Renkli Lazer Yazıcılar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha öncesinde Canon marka fax-scanner-printer all in one bir yazıcı kullanıyordum. Siyah da dahil 4 ayrı renkli kartuşu vardı ve yazıcı kafası printerin üzerinde olduğundan muadil kartuş yada doldurma işlemine yatkındı ama yazıcıyı çok sık kullanmadığım için mürekkep kuruyor ve yazıcı kafasındaki tıkanıklığı açmak uğraştırıyordu. Bu yazıcıyı forumdan bir arkadaşa hediye edip bu sefer HP'nin all in one bi yazıcısını aldım. HP ink advantage serisi yani kartuşları görece uygun fiyatlı bir model. Yazıcı kafaları kartuşun üzerinde bu printerda ancak bunda da diğerinde olan sorun oluyor, yazıcıyı örneğin 1 ay kullanmayınca bazı renkler tıkanıyor ve tekrar açmaya çalışıyorum. Üstelik sadece orjinal kartuş kullanıyorum.

Bu sorundan yıldığım için, şayet böyle bir derdi olmayacaksa lazer printer a geçeyim diyorum. Ayda belki 5-6 sayfa maks. baskı almak için fazla lüks olsa da bunun için sokağa çıkıp çıktı alacağım yer aramak yada kurumuş kartuşlarla uğraşmak istemiyorum.

Şöyle bir model düşünüyorum:

https://www.amazon.de/dp/B07SJHTWCY/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_DqvLFbJZHWVCV?_encoding=UTF8&psc=1

Almanya'da yaşıyorum, 228 Euro ve 5 taksitle alabiliyorum bu yazıcıyı, evet fazla lüks kaçacak belki ama yıldım 😊 

Sorum, lazer yazıcılarda böyle toner tıkanma filan derdi oluyor mu uzun beklemelerde? Toner fiyatı tabiiki önemli ancak çok fazla basım işi olmayacağı için kaliteli basım sunsun, tıkanmasın, wifi ile bağlanabilsin benim için yeterli. Belki siyah beyaz da işimi görebilir ama sonradan, neden renkli almadım diye de pişman olmak istemediğim için renkli lazer olsun istiyorum.

Sizin yorum ve tecrübeleriniz nedir?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.