Şimdi Ara

Renkli laser yazıcı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde kullanmak için bir renkli lasere ihtiyacım var çok çıktı almayacagım..Şu ikisi arasında kaldım yada başka tavsiye edebilecegiz yazıcı varsa alabilirmiyim..
    http://www.netsiparis.com/canon-i-sensys-lbp7010c-renkli-lazer-yazici Canon i-Sensys LBP7010C
    http://www.netsiparis.com/oki-c301dn-renkli-lazer-yazici Oki C301DN

    şimdiden teşekkürler...







  • Bu konuya bir yardım alabilir miyiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7010c kullanıyorum. Sıradan baskılar için normal, alırken önce piyasada iyi bilinen dolumcuları arayıp sarflarının maliyetini, kartuşların kaç dolum olabildiğini, bir dolumda standart kaç sayfa basıldığını öğrenirseniz iyi olur. Ben 7010c de sorun yaşamadım orijinal kartuşta ama dolum sonrası başka pc de yeniden sürücüyü kurduğumda resim baskılarının daha koyu olduğunu farkettim. Renk profillerinden de tecrübeli olduğum halde istediğim sonucu alamadım. Biraz uğraşmak gerekecek. 3 yıldır arıza felan çıkartmadı kağıt sıkıştırma çoklu sayfa çekme, vs de olmadı. ama imkan varsa kartuşları daha büyük daha iyi bir yazıcı alın derim bana yeter derseniz de kötü değil iş yapar.


    Ekleme:

    Oki de kağıt kasedi ana gövde içinde daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim bu tip tasarımların. Canonda oynak bir toz kapağı var. Bu tip bir tasarım da benim sevdiğim birşey değil aslında. Oki gördüğüm kadarıyla teknik verileri doğru ise daha sağlam. Sarf fiyatlarına da bakın derim. İlan linklerine göre verilen bilgilerle (doğru ise) önceliğim oki olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 13 Şubat 2017; 23:20:2 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.