Şimdi Ara

renkler karıştı. bulanık bi görüntü var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar benim bilgisayarda çok acayip şeyler oldu..bi özetlemek gerekirse:

bu mavi marmara olayından sonra facebookta dolaşırken bu gemiye saldıran israil komandolarının hayran sayfasını gördüm. ilk başta grubu şikayet ediyim dedim sonra kimi kime şikayet ediyosunki diye vazgeçtim fakat içim içimi kemirdi ve dayanamadım şikayet ettim. neyse aradan 2-3 dakika geçti geçmedi benim bilgisayarın ekranı birbirine kaydı..yani renkler karıştı. böyle bulanık bi görüntü var.

sonra virüs girdi dedim ve win7yi kurdum ve pc düzeldi.( sadece c ye format attım). aradan tekrar 2 gün geçti yine ekran birbirine girdi. sonra yine format attım ama bu sefer win7nin deneme sürümünü düzelmedi. sonra ultimate win7 kurmayı denedim mavi bir ekran geldi. sonra recovery denedim olmadı.en sonunda tekrar win7 kurdum fakat yine düzelmedi. pc de herşey yerinde fakat ekranın renkleri birbirine kaydı...

sizce bunun sebebi donanımsalmı,yazılımsalmı? donanımsal olsa format atarken hata wermesi gerkirdi diye düşünüyorum. şimdi sorun nerdedir? yada tawsiye edebileceğiniz bir söyleviniz warmı...? pcnin fotosunu ekledim..

renkler karıştı. bulanık bi görüntü var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Renkler gayet duzgun nerede renkler birbirine karismis anlayamadim:)
  • Büyük ihtimal monitorun bozulmuş, biz burdan gayet net görüyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.