Şimdi Ara

Renkler birbirine giriyor ısı normal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar battlefield 3 oynarken renkler birbirine giriyor bunun olmasida 1 saat oyun oynadikdan sonra oluyor kartim gtx 660 ti 190 saatlik oyun süresince hiç bu sorunla karşilaşmamişdim yaptiğim 1-2 değişiklik oldu belki ondan olabilir ilk olarak havalardan dolayi kasa hava akimimda egzos fandan başka fan olmadiği için ekran karti oyunda 83 dereceleri görür hale gelmişdi o siralarda bu hatayi verdi bende oyundan çiktim girdim filan 2-3 kere böyle oldu bende kasa kapağini açtim sicaklik 65 derecelere düştü ekran karti rahatladi ama yine aynisini yapmaya başladi bundan başka birde yeni hdd taktim aslinda hdd taşinabilir bir ünite idi ben söküp sabit yaptim fark etmez ama hdd ilk girdiğim zaman 3-4 sn bir işlem yapamiyorum donuyor sanki bekleme modunda imişde erişmeye çalişinca kendini açiyor gibi taşinabilir oldugu içindir dedim psu 500w high power acaba yeni hdd sıkıntımı yapti birde oyun diğer eski hdd kurulu önceden c-d-e vardi c-d birleştirdim e yeni hdd zaten ondan yana hdd lik bir durum yok ama yinede diyim dedim yada pc nin bir yerinde o kasa kapaği kapali oldugu zaman bir hatami meydana geldi sicaklik yüzünden bunu nasil anlarim yardimlarini bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Driverdan.Eski driverlara dön yoksa kart çöp olur.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Driverdan.Eski driverlara dön yoksa kart çöp olur.

nasil hacim driver ? hatami var driverda sanadami oldu ?

Orijinalden alıntı: kobra90

quote:

Hiç mi gündem takip etmiyorsunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_76198738/tm.htm
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

quote:

quote:

oo haci biraz okudum okumayada devam ediyorum nvidia böyle etmezdi herkezde ayni durum varmiş nvidia hayatimda ilk kez benden eksi aldi her şeyin bir ilki var derler link ve uyari için çok teşekkur ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

oo haci biraz okudum okumayada devam ediyorum nvidia böyle etmezdi herkezde ayni durum varmiş nvidia hayatimda ilk kez benden eksi aldi her şeyin bir ilki var derler link ve uyari için çok teşekkur ederim.

Rica ederim biraz ne var ne yok diye gündeme bakmak herzaman iyidir

• 320.xx serisi driverlarda bu problem var.. 4 gb zotac gtx 680 ekran kartım var, aynı problemden dolayı bende 314.07 eski versiyon drivera döndüm.şu anda herhangi bir sorun yok.. ayrıca 314.22 sürücüsünüde tavsiye etmiyorum. akıcılık problemi var.. şu anda en mantıklısı 314.07 ye dönmek..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.