Şimdi Ara

Rengar TOP ve JUNGLER ITEM BUILD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
6.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    >
    >
    >
    >

jungle gidiceksen early için wriggle alıp sonra bloodt ye çevirmen yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiwulf -- 23 Ağustos 2012; 2:13:36 >

• Ne ara gittin usta 3dk önce bitti benim patch. neyse şimdilik bekleyeceğiz
  • aklımdakileri yazdım, şu an oyun bitti, taşıdım diyebilirim.
  • şimdi farkettim rengar'ın özel itemini eklememişim. alınacaksa atma yerine alınmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatb

Offtank gidiyorum;

TOP:

Boots + 3 pots > sheen > bonetooth > mercury threads > triforce > warmog > bloodt. > guardian angel

Jungle:

cloth armor + 3 pots > boots > wriggle's lantern > sheen > bonetooth >frozen > triforce > warmog > bloodt. > guardian angel (bloodt ye gelince lantern satıyoruz.)

olası: randuin's omen, wits end, frozen mallet , yomuu , atma

Ben böyle gidiyorum, başka fikri olan yazabilir.

bottan sonra sheen mi ? manasız adama ilk mana itemi aldıryosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BFTürk Cayatai

quote:

Orijinalden alıntı: cihatb

Offtank gidiyorum;

TOP:

Boots + 3 pots > sheen > bonetooth > mercury threads > triforce > warmog > bloodt. > guardian angel

Jungle:

cloth armor + 3 pots > boots > wriggle's lantern > sheen > bonetooth >frozen > triforce > warmog > bloodt. > guardian angel (bloodt ye gelince lantern satıyoruz.)

olası: randuin's omen, wits end, frozen mallet , yomuu , atma

Ben böyle gidiyorum, başka fikri olan yazabilir.

bottan sonra sheen mi ? manasız adama ilk mana itemi aldıryosun.

sheen'i hala mana için alındığını sanan var sanırım

• Eğer late game'de fazla kasamadıysan Rengar için özel olan item'ı satabilirsin, kasamadıysan o kadar işe yaradığını zannetmiyorum. Sattıktan sonra rakibe göre bir item çıkabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler rengara neden tri çıkıyoruz en kısa skilli 6sn. Bildiğim kadarıyla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercury's treads, wriggle's, randuins, araya bonetooth,(heart of gold'dan sonra) , phage>frozen, guardian angel

sonra bonetooth satılıp yerine başka bişi çıkılabilir blood thirstier gibi

yani build'im böyle off tank

bir şey daha söylemek gerekirse champ'a build düşünürken aklıma trinity force gelmedi, evet tri force gayet viable olsa da biraz daha tankiness adına frozen mallet çıkmak daha iyi gibi geliyor bana, hem passive'iyle proc hemde adam nerdeyse kaçamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 22 Ağustos 2012; 2:30:04 >
  • Aynı shyvana bu yeni hero.
    Shyvana'ya ne kasıyorsanız bunada onu kasın beyler.
  • quote:

Öncelikle o ufak beyinlerinize kazıyın bunu alın bu nici aklınıza kazıyın.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Cayatai/

Buyrun BF3 gibi bir oyunda profilim. ve daha niceleri... ben bu oyunu eğlencesine oynuyorum. 15 16 yaşındaki bebeler sakın bana yorum yapmasın. Başarımla ezerim. saygılar.

Akali'ye Lich Bane alıyormusun ?
  • quote:

Öncelikle o ufak beyinlerinize kazıyın bunu alın bu nici aklınıza kazıyın.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Cayatai/

Buyrun BF3 gibi bir oyunda profilim. ve daha niceleri... ben bu oyunu eğlencesine oynuyorum. 15 16 yaşındaki bebeler sakın bana yorum yapmasın. Başarımla ezerim. saygılar.

Oyunlarda adam öldürmeyi başarı sayıp millete "bebe" diye hitap ediyorsun. Eğer gerçekten eğlence için oynuyor olsaydın "Alın bu nicki aklınıza kazıyın" gibi saçma sapan laflar etmezdin. Görmemişin BF3'ü olmuş...

• rengarın as veren skilli var diye triforce almayacaksanız graves'e de pd almayın onunda as veren skilli var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

rengarın as veren skilli var diye triforce almayacaksanız graves'e de pd almayın onunda as veren skilli var

onu ms ve crit için alıyor olmasınlar ad carry ne bilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charizardin tiz sesi

quote:

rengarın as veren skilli var diye triforce almayacaksanız graves'e de pd almayın onunda as veren skilli var

ya sanki tri force sadece sheen pasifi mevcut . azcık şu sığ düşüncenizi genişletin frozen mallet işlevi + move speed ki offtank için bence çok önemli .
  • quote:

Orijinalden alıntı: xako

quote:

Orijinalden alıntı: charizardin tiz sesi

quote:

ya sanki tri force sadece sheen pasifi mevcut . azcık şu sığ düşüncenizi genişletin frozen mallet işlevi + move speed ki offtank için bence çok önemli .

abi frozen işlevi tamam da , frozen'ın verdiği hpyi vermiyo, taş çatlasın mid game'de +200 hp hog dan gelse, +250 de tf den gelsin hadi 450 + hp yapar

rengar dediğin champ'ın 18 level'de raw 2k hp si var, gayet squishy olur, he randuin tamamlarım dersen 2.3k gibi bi hpsi oluyoki o da late game'de,yine gayet squishy late için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 22 Ağustos 2012; 15:47:40 >

• aramızda q cd 6 sn diyen var, sanırım CDR dan haberleri yok. neyse devam edin.
  • Shen'e, AD Katarina'ya, gereksiz fakat arada bir Garen'e Trinity Force, Akali ve Mordekaiser'e Lich Bane çıkıyorum. Bunlar mana verdiği için gereksiz mi oluyor?

Sen Betılfiyıld oynamaya devam et, profil linkini koymuşsun. Bakmadım fakat böbürlendiğine göre iyi oynuyorsun. Bırak da biz LoL oynayalım ve kendi bildiğimizi yapalım.
  • 1 oracle GG.
  • ama trinity force'un manasız, cdr veren versiyonu kesinlikle çıkmalı, resmen mana için boşa para veriyoruz, buna kimse bişey diyemez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.