Şimdi Ara

Rengar jungle, solo top build önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rengar ile solo topta gayet güzel bir şekilde oynuyorum jungle build önerilerinizi alabilirsem sevinirim normal solo top buildim bu eksiklerimi söylerseniz sevinirim. :) Black cleaver, Mob boots, Necklace, Botrk, Last whisper, Spirit visage

oynanış tarzı nasıl olmalı junglede nasıl davranmalıyım cevaplarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan372

Arkadaşlar rengar ile solo topta gayet güzel bir şekilde oynuyorum jungle build önerilerinizi alabilirsem sevinirim normal solo top buildim bu eksiklerimi söylerseniz sevinirim. :) Black cleaver, Mob boots, Necklace, Botrk, Last whisper, Spirit visage

oynanış tarzı nasıl olmalı junglede nasıl davranmalıyım cevaplarınız için teşekkürler.

Ben jungle rengar oynarken bushtan atlıyorum diyelim adama e skillimi sona saklıyorum kaçarken yavaşlatmak amacıyla buna dikkat edebilirsin. Benim de sana solo top rengar sorum var İtem olarak last whisper + black cleaver + mob (ya da attack speed) boots + spirit visage yerine warmog + necklace ve son itemi de duruma göre bt ya da botrkvçıksam, iyi olur mu ve top da minyonlara son vuruş için bush (çalı) tan mı atlıyorsunuz hep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 360Arcader -- 4 Ağustos 2013; 2:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buildin gayet iyi ama botrk yerine bt öneririm. Bence daha verimli.
  • Benim buildim BotRK - Mercury - Black Cleaver - Necklace - Trinity - Spirit Visage görünüşte kötü gibi durabiliyo ama işlevsellik olarak on numara
  • Ben rengarda jungle yaparen maviden başlıyorum, sonra karşının redi basıp adamı da ikisini de alıyorum. İnan bana hangi lig olursan ol %80 başarı, hatta red baskınlarımın videolarını çekiyorum yayınlayacam yakında. Hele hele kha'zixe yaparsan bunu tadından yenmez
    Builde gelince ben ilk olarak avcı palası + 5 pot klasik başlangıç birkaç tur döndükten sonra onu satıp %10 ls ve ad veren itemi alıp normal builde dönüyorum ne kadar mantıklı hiç bilemem tabi

• Low elodaysan
    Black Cleaver yerine Youmuu's Ghostblade alabilirsin.
    Aynı şekilde Botrk yerine Bloodthirster al bence şimdilik.
    Buildin şu an ki en iyi Rengar buildi.

Not:Oyun sonu botu satıp Trinity Force al 2Q'ya adc'yi alırsın.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 4 Ağustos 2013; 4:40:48 >
  • unseen predator diye birisi vardı buralarda ama ne zamandır yok. adından belli olduğu gibi tekrarıydı build fln yapıodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 360Arcader kullanıcısına yanıt
    sprit visageyi resist için çıkıyorum duruma göre değiştiriyorum bence sprit visage daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~ InwAsion.

Ben rengarda jungle yaparen maviden başlıyorum, sonra karşının redi basıp adamı da ikisini de alıyorum. İnan bana hangi lig olursan ol %80 başarı, hatta red baskınlarımın videolarını çekiyorum yayınlayacam yakında. Hele hele kha'zixe yaparsan bunu tadından yenmez
    Builde gelince ben ilk olarak avcı palası + 5 pot klasik başlangıç birkaç tur döndükten sonra onu satıp %10 ls ve ad veren itemi alıp normal builde dönüyorum ne kadar mantıklı hiç bilemem tabi

Aynen öyle yapıyorum gayette etkili.ilk kan dan zaten iyi bir para geliyor üstüne karşının jungle ınıda yavaşlatmış oluyorsun.

• Birde jungle için ayrıca rün dizmeye gerek var mı dizilirse nasıl dizilmelidir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.