Şimdi Ara

renekton neden oynanmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 2 aydır hiç renekton görmedim. late gamei zayıf olduğu içinmi böyle ?

• sanırsam öyledir, early'de hayvani bi damage'i var 6 levelde ganke gelen junglerle birlikte ikisini kesip yollayabilir.Ama daha iyi alternatifler takıma yararlı solotoplar varken seçilmemesi de gayet normal bence.
  • Siz hayatınızda hiç OBA görmediniz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Siz hayatınızda hiç OBA görmediniz herhalde.

+2013
  • Ben obanın rehber görüp o gazla renekton aldım hemde 975 rp den çokta memnunum valla early zaten hayvani olunca fed oluyosun ee latede ayrı bir zevkli oluyor.
  • Aklıma getirdin iyi oldu, oynayayım az
  • neden oynanmıyor mu ? iem de gambit gaming'in solotop'u darien, renekton dışında karakter almadı herhalde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OBA nın rehberi görüp bende hemen arkadaşın east teki üyelikten oynadım lanede çok iyi oradaki bütün taktikleri uyguladım ama takımda 1 afk olduğu için kaybettik.Bana göre solotopta çok iyi ama oynanmamasının bir nedeni olduğunu düşünüyorum.
    bu son turnuvada çok iyi şeyler yaptığını gördüm
  • Bence late game olarak diğer meta toplara göre etkisi tf lerde az.

Girecek adc yada apc alıp çıkacak onun dışında çok fazla işlevi yok zannediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikimaruvsslardar

son 2 aydır hiç renekton görmedim. late gamei zayıf olduğu içinmi böyle ?

yaw hehe.gif pls
  • OBA der geçerim.
  • OBAAAAAAA öyle şeymi olur
  • OBA'nın interneti kötü oldugu içindir merak etme
  • Şimdi dayanamayıp bi el atıp da geldim. Ben sık görüyorum aslında, canlı stream kısmı varya orada bayaa görüyorum. Arada bi mide bulandırıcı buildler görmüyorum da değil ama eh fena değil bu aralar var gibi.
  • Renekton OBA ile butunlesmis :) Herhangi bir konuda Renekton ismi zikredilince otomatikmen herkesin aklina OBA geliyor :)
  • son iem turnuvasını darien renekton ile oynarak son 3 oyunu domine etti ve gambit sampiyon oldu.kim diyor renekton oynanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

son iem turnuvasını darien renekton ile oynarak son 3 oyunu domine etti ve gambit sampiyon oldu.kim diyor renekton oynanmıyor

darien kim oobbaa varken :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en favori champimdi.. Taaki fiorayı alana kadar. Hayvan karının 90 adsi oluyor lvl 1 da. En büyük counterı jax ve daha önce hayatımda jaxa bile kaybetmedim lanede. Ama hala lore u ve tipi en sevdiğim karakter yapıyor kendilerini
  •  renekton neden oynanmıyor ?
  • Rankedda paso Renek oynuyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.