Şimdi Ara

rene&Lee Sin&AD Blitz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik karşılaştırma konuları gibi de.Renenkton da lee sin de oynayıp beğendiğim karakterler.FAkat Dediğim gibi denemiştim.Beğendiğinizi değilde biraz daha açık olarak daha yararlı ve daha iyi olanı söylerseniz sevinirim.(BAşka champ söylemeyin sadece ikisinden birini) ya da şöyle diyim.Blitzcrank da almak istediklerimden fakat sadece ad runelarım var.Blitz i ad runelarıyla da oynayabilirmiyim.Yararlı olur mu yani.Oluyosa 3 ü arasından bi seçim yapacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burkina Faso -- 17 Eylül 2011; 19:48:08 >

• Renektonu ben denedim ama oynuyamadım, Lee Sin daha iyi bence
  • Renekton
  • Lee sin daha kolay kill alır daha rahat feedlenir, Renekton ise daha zor feedlenir ama feedlenirse lee sinden daha iyi iş yapar.Olay oyunculukta bitiyor
  • Lee sin daha yararlı gibi, daha zevkli.
  • blitz hakkında yorum yok mu
  • Blitz al teamfighttan önce karsı takımdan bi adamı cekersin kesersiniz.4vs5 teamfigt yaptırırsınız adamlara.Ad blitz denemedim ama grdm.Manamune, trinity force,warmogatma falan gsl oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Jarvan Support viable mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

Klasik karşılaştırma konuları gibi de.Renenkton da lee sin de oynayıp beğendiğim karakterler.FAkat Dediğim gibi denemiştim.Beğendiğinizi değilde biraz daha açık olarak daha yararlı ve daha iyi olanı söylerseniz sevinirim.(BAşka champ söylemeyin sadece ikisinden birini) ya da şöyle diyim.Blitzcrank da almak istediklerimden fakat sadece ad runelarım var.Blitz i ad runelarıyla da oynayabilirmiyim.Yararlı olur mu yani.Oluyosa 3 ü arasından bi seçim yapacam.

Ad rune aldın diye illa ad gitmen gerekmezki ad gir tank kas yada ap kas ne bilim yap bişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: matkap32

quote:

Klasik karşılaştırma konuları gibi de.Renenkton da lee sin de oynayıp beğendiğim karakterler.FAkat Dediğim gibi denemiştim.Beğendiğinizi değilde biraz daha açık olarak daha yararlı ve daha iyi olanı söylerseniz sevinirim.(BAşka champ söylemeyin sadece ikisinden birini) ya da şöyle diyim.Blitzcrank da almak istediklerimden fakat sadece ad runelarım var.Blitz i ad runelarıyla da oynayabilirmiyim.Yararlı olur mu yani.Oluyosa 3 ü arasından bi seçim yapacam.

Ad rune aldın diye illa ad gitmen gerekmezki ad gir tank kas yada ap kas ne bilim yap bişiler

haklısında az bile olsa etki ediyor işte.Etki etmese olmazdı zaten

• quote:

lee sinde utility cok daha agır basar renektona gore. ultisi nide duzgun kullanarak 3 kisi havaya atarsan gayet de faydalı is yapmıs olursun tf de. lee sinin ultisi renektona oranla cok daha faydalı. lee sinin gap closer yada evading icin 2 tane skilli warken bunların 2 sinin cd ını toplasan renektonun e sinden daha az olur heralde yada cok bi fark olmaz.ve cok uzak olan bi rakibe enemy minion olmadan dice kullanamazsın renektonda. ancak lee sinde hem ally miniona hem enemy miniona kullanabilecegin gap clsoer skilleri var. q direk rakibe de atabilirsin tabi. ve gecemicegi duvarda yok lee sinin.

passive olarakda lee sin bence renektondan ustun. ancak renektonunda fury li iken gayet iyi bi 2n stun ı var.

blitz ise daha cok supportive ad offtank.diger 2 herodan farklı kulvarda bence. yapı olarak degisik bi hero blitz o yuzden bisi diemicem.ad runedan kastın full ad flat sayfaysa.o sayfayla ad herolarlada cok is yapamazsın zaten

lee sin ile merak ettigin bi cok seyi rehberimdende okuyabilirsin. belki yardımı dokunur

http://forum.donanimhaber.com/m_51492477/mpage_1/f_/key_rehber//tm.htm#51492477

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chicheck -- 17 Eylül 2011; 21:38:56 >

• eğer full ad rune ise lee sin de renekton da iş yapar ama blitz iş yapmaz.
  • mark->armor penet
    quintessence->armor penet
    seal->attack speed
    glyph->magic resist
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyksgece

Lee sin daha kolay kill alır daha rahat feedlenir, Renekton ise daha zor feedlenir ama feedlenirse lee sinden daha iyi iş yapar.Olay oyunculukta bitiyor

• quote:

Lee sinnnnnnn =)

- Neden?

- Hocam 1. adam çok hızlı jungler 2. iyi ganker 3. ben muay thai'y le uğraşıyorum daha zevkli geliyo =)

rene&Lee Sin&AD Blitz

bu da küçük bi maçtan sonuç, bu arada replaylarımda var ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum biri yardımcı olursa sevinirim =)

• Bende 2 side var. Renektonu direk dps olarak kullanıyorum.Tam bir canavar oluyor. Hatta 1 v 1 de rakibin tam öldü derken ulti açıp kesmek paha biçilemez :D. Ama leesin de çok zevkli.Fakat bana göre daha zor.Fakat ikiside aman aman kolay champlar değil.Blitz bunlardan farklı champ.Bende yok sadece bedava iken kullanmıştım.Eğer herzaman adam çekerim kaçırmam diyorsan blitz derim.
  • Lee Sin.
  • teşekkürler düşündüğüm gibiymiş.Bende offtank jungle oynuyorum daha çok zaten .Irelia jarvan ww udyr filan güzel oluyo.Dps olarak da vayne teemo filan o tarz champler yani.Sağolun.
  • Lee Sin derim.Blitz dersen Stealthmass a sormalısın.AD Blitz gerçekten etkili.
  • solo top blitz'e gayet gider ad rune power fist sayesinde ama solo top oynayabilmek için heroya baya bi alışmış olman lazım yoksa irelia falan dümdüz eder onun dışında support oynıcaksan da olur ama ben armor penetration kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.