merhabalar, render almak ve çizim yapmak üzere olduğum iş bilgisayarımın kasasını geçtiğimiz ay sitedeki arkadaşlarımızdan yardım alarak toplamıştım, eski monitörümle (hp w2228h) kullanıyordum ama şimdi değiştirip daha güzel bişey almak istiyorum. bilgisayarın özelliklerini özet geçeyim,
Asus rog rampage v extreme ---------- anakart Asus rog GTX980 Matrix ---------- ekran kartı Intel i7 5820k ---------- işlemci Kingston DDR4 HyperX Predator 16GB ---------- ram Samsung 256 evo pro ssd
monitör alma amacım daha az göz yoran ve biraz daha geniş ekrana sahip monitör istememden dolayı. oyun felan oynamıyorum. ama uzunca vakitler(haftada 40-50 saat) çizim yaptığımdan bilgisayar başında oturuyorum, cok nadir olsada bazen film izliyorum.
alacağım monitör hem göz yorulmalarını minimuma indirsin hemde geniş bişey olsun, monitörü bölüp kullanmam gerektiği zamanlar oluyor çünkü.
aklımda samsungun 34" curved serisi ekranı var ama oda hem çok pahalı hemde 4k özelliğine sahip değil. ama ekran tipi curved oluşu ve 34 inç oluşu cezbetti. birde forumda çok fazla asus rog pg278 'nin methedildiğini gördüm sizlerinde fikrini alabilir miyim? önerilerinizi bekiyorum, teşekkürler.