Şimdi Ara

Renault Zoe alınır mı? (Aldım, 5 aydır kullanıyorum) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
89
Cevap
3
Favori
31.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erkan Özbek VC53v E kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Elektrikten 3 lira kar edeceğim derken satarken 10 lira zarar ediyorsun. 2023 ortasında 850bin olan bir Civic şu an rahat 1milyonu geçmiş durumda.

Bende şeyi merak ediyorum. Ben ayda bir kez İstanbul dan Sakarya ya kardeşimin evine gidicem. Kardeşimin evine şarj istasyonu kurmadan aparat ile prizden şarj edebilir miyim ? Yani normal prize aparat takarak Zoe ya da intense hangisi şarj oluyor ve kaç saat sürüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 2 Mart 2025; 10:9:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçiyorda 1 milyona satılıp satılmadığından bakarsınız. İsterse 10 milyon olsun satılmadıktan sonra ne olacak. Sıfır araç mı alınır yoksa 1-1250 tl km yapmış civic mi alınır....elektrikli araç çok kullanıldığında dışarıda bile şarj etsin %50 oranında kâr yapıyorsunuz. Satarken fiyatı düşük ama başında cebe atmış oluyorsunuz...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Zoe'nin şansızlığı bir renault klasiği olan üretim sonlandırma oldu. Aynı sınıfta elektrikli corsa yazın 1000 civarıyken şu sıralar 1050 civarına alıcı buluyor. Benzinlisi de anca o kadar artmıştır

Yorumunuza katılıyorum net bir şekilde ama %10 ÖTV avantajıyla satın alırken daha değerli bir araç aldığımız da gerçek.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Ben apartmandayım. O yüzden evden şarj yok. Öyle olunca da LPG'li civicle aynı yakıyor elektrikli araba. Hele ben senede 4-5bin km yapan adamım. Bana göre değeri daha çok artan temiz arabalar daha önemli. Benim gibi az km yapan adam için elektirkli külliyen zarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 2 Mart 2025; 20:32:23 >

https://forum.donanimhaber.com/elektrikli-araba-dusunuyorum--160469909

Sen daha geçen elektrikli araç alıyordun, noldu  

• en1gma kullanıcısına yanıt

Konuyu adam gibi okursan anlardın zeki kardeşim.

• Merhaba bende 135hp 2023 olan seriyi alacağım hocam intense yarın kısmetse 15bin km de ..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.