Şimdi Ara

RENAULT UN SATIŞLARI DÜŞER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

peki ya sizce?

• devlette destek verirse neden düşmesin....
  • düşmez .röno artık yerli firma gibi olmuş türkiyede 3 nesildir rönoya binenler var
  • Ben artmasını bekliyorum.
  • Türkiyede farbrikası var en azından. Almanyada daha önce kabul edilmişti. Bizdeki Alman hayranlığına bakarsanız durum özetlenir. Bence de daha da artar. Deveye diken, gerisini biliyoruz.
  • Değişiklik olacağını sanmıyorum.1-2 haftaya unutulur bu tarz olaylar..
  • Hiçbir şekilde düşme olacağını sanmıyorum.
    Sahışlardan çok bende tepki verilecekse Devlet kurumları araçlarını değiştirme yoluna gitsin önce o zaman.
    Sahışların tepki verebileceğini şimdilik sanmıyorum. Adımlara göre belkide zamanla tepkiler verilebilir.
    Dışa bağımlılığımız devam ettiği sürece s..ke s...ke bu araçlara bineceğiz. Lokantada yediğimiz et bile uruguaydan geliyor.
    Çin işine hiç girmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbirşey olmaz...
  • Hadi reno yu geçtim de. Bari ital pejo ve citroen almayın. Zaten beş para etmez araçları, bir de çılgınlar gibi savunmayın adamları burada...........
  • Birşey değişmez... Renault'yu bir yana bırakın, muhabbeti geçen diğer markalar Carreforu, danone v..s onlarında satışlarında birşey değişmez.
  • bir fark olacağını zannetmiyorum satış adetlerinde
  • Haftalık olarak düşünürsek %25 filan düşer sonrasında yine rekora koşar...
  • 2 kampanya yapar renault; soykirim, fransa falan unutulur gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 23 Aralık 2011; 12:36:15 >
  • Reno ,malum parti gibi

sözde kimse almıyor ama binekte son on yıldır lider gidiyor

zaten jetta varken başka araba alınmaz ki forum fenomeni
  • o transporter leylek gibi duruyor babana sattırda binek al
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizli güçler ordusu

o transporter leylek gibi duruyor babana sattırda binek al

sınırsız ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoplu -- 23 Aralık 2011; 13:45:24 >
  • 5 bin indirim yapar satış rekoru kırar.
  • büyük bir coğunluğun bu siyasi cıkarlar doğrultusunda gercekleşen ahlaksızlıktan haberdar olmadığından eminim

zaten toplum olarak en büyük sorunumuz tabi hangi toplum...
  • bence düşer , düşmesi lazım, devletimize toplulugumuza yapılan bu saygısızlıgının karşılıgını vermemiz gerekiyor..
  • Yapılacak tek şey var o da şudur.

Fransaya gitmeyecek kimse. Yurt dışı tatili akla gelince çünkü milletin hemen aklına Paris geliyor. Bizimkiler de aynı yasayı çıkaracak ve Soykırıma evet diyenlere (Evet Türkler Ermenileri katlemiştir diyenlere) yapacak 60 bin EURO VE 2 yıl hapis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 23 Aralık 2011; 13:21:23 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.