Şimdi Ara

Renault symbol için isofix!!! Acil yardım edin lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 symbol aracım var. Bu araçtan kullanıpta araca sonradan isofix demiri taktıran var mı? Yada isofixli bebek koltuğunu kullanabilmek için çözümü olan var mı? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsofix yoksa emniyet kemeriyle bağlayın koltuğu. Ayrıca 2011 arabada nasıl olmaz yahu, benim 2008 getzimde bile vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen dediğiniz gibi 2011 model arabada isofix nasıl olmaz ama maalesef yok.

Koltuk isofixli olduğu için isofixsiz koltuklar gibi kendinden bağlı V şeklinde kemeri yok. Emniyet kemeri çocukla birlikte bağlanıyor. Sert fren yada Allah korusun bi kaza esnasında koltuğu tutacak tek bağlantı çocukla birlikte takılı olan emniyet kemeri. Oda ne kadar güvenli olabilir ki ?

Bu yüzden aynı durumla karşılaşmış, çözüm üretmiş yada fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenisi bulunurmu bilmiyorum ama çıkma alıp monte edebilirsiniz.

• Önerileriniz için teşekkür ederim ama isofix denen zımbırtının çıkması olabileceğini pek sanmıyorum. netten satılsa alıp taktıracam araca ama nettende bakındım bulamadım. Fordlara ait var benim araç reno ☹️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanayilerde bulunan Aksesuarcilarda var. Montajınıda yapiyolar.

• Muhtemelen kancanın takılacağı yer hazırdır, sadece kanca takılmamıştır. Servisi arayıp sorarsanız bilgi verirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emniyet kemerini koltuğa koltuğun emniyet kemerini de çocuğa bağlayacaksınız.

• myemre82 kullanıcısına yanıt
    Eski model aracım için birkaç ay önce isofix yaptırdım.
    Sanayide bir kaportacıya tarif ettim. O da koltuğun oturulan kısmına kaynak yaptı. 3-4 yerden destekli şekilde birkaç tane ters u yaptı yani. 40 veya 50tl ödedim.

• bence o arabayı değiştirin. çocuk güvenliği için uygun değil.. isofix'i olmayan 2011 model araba
  • Tam da aklımdaki soruyu sormussunuz bu konuyla ilgili bir çözüm yolu bulabildiniz mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.