Şimdi Ara

>>>RENAULT SYMBOL<<< (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.867
Cevap
13
Favori
483.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://news.auto.cz/nove-modely/renault-thalia-novy-prvni-fotografie-a-informace.html resmi fotoları yayınlandı.Sanırım biraz uzamış,muhtemelen tamponlardan dolayı.

    26 ağustos moskova motor fuarında tanıtım.Uzunluk 4,216 (eskisi 4,19)ya yükseklikde 1.43 olmuş.

    Göstergeler clio 2 nin en son gösterge paneli konulmuş.Ve clio 2 hb yürüyen aksamı kullanılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 18 Ağustos 2008; 15:50:41 >
  • Dostlar yeni symbol fotoları arabam sitesinde de yayınlanmış.
    http://www.arabam.com/haber.aspx?HID=1&PID=681&haberID=284050#
  • Fotoğraflar bazen yanıltıcı olabilir. Bekleyip canlısını görmek lazım ama;

    1 - Ön taraf Fiat'a çok benziyor. Hatta Albea'yı andırıyor.
    2 - Yan kapılar mevcut Symbol ile hemen hemen aynı izleri taşıyor.
    3 - Tavanın arkaya doğru eğimi, arka camın bombesi bile değişmemiş, aynı.
    4 - Arka tamponun çamurluk ile birleşim yerleri ve özellikle stop lambasının alt tarafı mevcut Symbol ile aynı.
    5 - Arka bagaj da Symbol yazısının o kadar büyük olması da pek hoş değil.
    6 - Jantlar ve kasa arasında orantısızlık var.
    7 - Kadran yine çok komik. 250 km/h. Hatta şimdiki mevcut kasanın gösterge tablosu ile aynı dizayn.

    Bence de CLİO III gibi olsaydı önü daha iyi olurdu. Bekleyip birde canlısını görelim. Ancak şu resimlere bakılırsa Renault, bu yeni kasa'ya fazla kafa patlatmamış. SAdece ön ve arkayı değiştirmiş. Yanlar güncel şimdi ki kasa ile aynı. Ve şimdi ki güncel kasa bu yeni kasadan daha derli toplu. En azından yandan bakınca jantlar küçük durmuyor.
    Ben de diyordum ki Symbol şık ve güzel olursa 2010 veya 2009 gibi alırım. Anlaşılan ya biraz daha kasıp Corolla alacağım ya da Hyundai Era'ya terfi edeceğim. Ömür boyu Renault kullanacak değilim. Zaten eski bir Tofaş'cı idim ve Albea'ları beğenmediğim için Renault'a geçmiştim.




  • Fotoğraflar adeta bir sanat eseri gibi.. Katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz..
  • tamam eskisinden çok çok iyi kromajlar hoş durmuş ama nedir bu fransızların alman özentisi onu anlayamadım arkadaşlar iyi bakın bu kromajları ön panjurdaki ve arka bagaj kapısı bitimine sanki astra sedan değilmi neredeyse renaultve symbol yazısı bile aynı bi karşılaştırımısınız
  • teşekkürler
  • Arkadaşlara katılmamak elde değil. Önden bakınca banada Albea'yı anımsattı. Astradan da çok farklı değil. Yandan da eski symbolden esintiler var. Açıkcası bende Clio III ün sedan modeli çıkacak sanıyordum. Daha renoya özgü hatlar bekliyordum. Artık galeride görmeden daha fazla bişey söyleyemem ama renonun bu araca kafa yormadığı fikrinede katılıyorum. Nedense diğer symbole de kafa yormuyorlardı. Heralde nasıl olsa satılıyo diye düşünüyorlar. Bakalım fiyat ne olcak. Kalite arttığına göre baz model 26000 civarı olur. Büyük ihtimal baz motorda 1.2 olur. Bakalım tanıtıma fazla kalmadı görücez.
  • Ben bir renault fanatiği olarak pek beğenmedim. Özellikle ön farların arka tarafları okadar gereksiz şişirilmişki. Fazla cüsseli olmayan bir araçta bu kadar büyük farlara anlam veremiyorum. Tekerlekleride gövdeye göre eskisi gibi biraz küçük kalıyor. Türkiye yolları malum. Bir büyük jant tercih edilebilirdi. Çok kötü değil tabi ama daha iyi olabilirdi bence tasarımı.
  • Dış tasarımı çok kötü olmuş
  • H4 bir ampul icin fazlasiyla iri far olmus.
    tasarimini hic begenmedim.
  • Fotograflardaki arabaların hemen arkasındaki mekanik fabrikasında calışıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: global_playboys

    Fotograflardaki arabaların hemen arkasındaki mekanik fabrikasında calışıyorum


    Hocam peki yeni symbolde 1.2 motor olacak mı????

    Birde 1.5 dci motorlar da yerli üretim başladı mı yoksa hala motorlar ithal mi?????
  • eskisinden daha iyi olmuş. biraz 206 pug sedana benziyor.
  • Gerçekten de peugeot 206'nın İran versiyonlarına acayip benziyor. Ön farları neden bu kadar büyüttüklerini anlamıyorum. Hatchbackten Sedana devşirilen arabalarda böyle dizayn problemleri oluyor.

    Arkadaşlardan ön konsolun da resmini çekip göndermelerini bekliyoruz.

    İçindeki malzeme kalitesi eski symbol gibi olursa, yine şirket arabası tadında bir araç olur diye düşünüyorum.
  • global_playboys

    Mekanik fabrikasında çalışıyorsan bazı şeylerden haberdarsındr. Bildiklerini paylaşırmısın? 1.2 motor olucak mı ? Aracın iç mekanı nasıldır? Fiyat nası olur ?
    Arabanın genel kalitesi nasıldır?
    Yani genel olarak bildiklerini paylaşırsan çok iyi olur.
  • Arkadaşlar öncelikle fotoları çeken arkadaşlara ellerinize sağlık diyorum,işte donanım haber farkı buSymbol 2007 de makjaydan sonra bildiğiniz gibi clio ile yollarını ayırmıştı.Sadece symbol olarak devam etmişti.Yeni kasa Symbol de bu tamamen pekişmiş durumda..Ben çok beğendim,dış görünüm süper.Symbol bu haliyle uzun yıllar yine en çok satan araba olmaya aday.Arka taraf megane ll ye çok benzemiş vede çok güzel olmuş.Megane ll yi tip olarak beğenmeyen yoktu zaten.Arkadaki SYMBOL yazısı bence çok güzel olmuş.Renault bu işi biliyor arkadaşlar.Laguna-megane de aynı şekilde yazılıydı şimdi symbol de yazmışlar arabaya çok gösteriş katmış,büyüklüğüde iyi,benim çok hoşuma gitti..Güncel symbol ün en çok eleştirilen bölümü olan ( bagaj arkaya kaynaklanmış gibi)ifadesi tamamen çürütülmüş.Çok güzel ve yakışıklı bir sedan olmuş.İç haçmi aynı bile olsa bu sınıftaki bir araç için daha fazla beklememek lazım.,içide kaliteli olursa bana göre mükemmel




  • quote:

    Orjinalden alıntı: snıper92


    tnskc nin çekmiş olduğu fotolar
     >>>RENAULT SYMBOL<<<



    Daha önce dediğim gibi tekerlekleri gövdeye göre çok küçük. El arabası tekeri gibi duruyor. Honda city gibi. Çok ama çok tuhaf ve kötü bir duruşu var. Arkası güzel olmuş ama ön taraf çok ama çok kötü.




  • Arkası opel astra sedan a önüde fial albea ya benzemiş şahsi fikrim.
    Ama renault her zaman iyidir ben arabayı beğendim umarım arabaya bir ağırlık vermişlerdir.
  • içi eskisinden iyi gibi görünüyordu çok aşırı bakamadım ama yine de daha kaliteli görünüyordu ama çok da kaliteli değil..bu arada yanlış görmediysem açık renkdi konsol (Açık gri weya bej) ama koltukları koyu renk yine açığı yoktur sanırım olsa bu renge koyarlardı..
  • 1.2 motor su an için düşünülmüyor ileri dogru olurmu onu bilemem aracın içi aski symbolden farksız dıs görünüs olarak bi aile aracı olarak bence oldukca güzel dizel motor projesi devam etmekte hatta bende o projede görev yapıyorum deneme motorlar yapılmaya basladı gecende 200tane yaptık önümüzdeki hafta 600tane yapıcaz kısmetse seri üretime 2009 itibari ile baslanacak yani su anda hala ithal
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.