Şimdi Ara

Renault, sadece elektrikli araçların satılacağı bir mağaza açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Elektrikli Zoe modeliyle büyük başarılar yakalayan ve Avrupa’da elektrikli araç pazarının lideri olduğunu söyleyen Renault, bugün yaptığı açıklamayla bu konuda atacağı yeni adımı duyurdu. Hem içten yanmalı motorlu hem de elektrikli araç üreten Fransız şirket, Avrupa’da sadece elektrikli modellerin satılacağı mağazalar açacak.

    Yeni girişimini bugün basın mensuplarına duyuran Fransız üretici, “Renault Elektrikli Araç Deneyim Merkezi” adını verdiği mağazalardan ilkini 16 Şubat tarihinde İsveç’in başkenti Stockholm’de açacaklarını belirtti.

     

    Böyle bir mağaza açtığımız için gururluyuz 

    Renault Grubu’nun Elektrikli Araçlar Kıdemli Başkan Yardımcısı Gilles Normand basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İnsanlarla elektrikli mobilite arasında daha sıkı bağlar kurabilmemize, konuyu daha da iyi kavramalarına yardımcı olmamıza, ve onlara bu konudaki fikirlerini paylaşma imkanı veren böyle bir mağaza kurduğumuz için gururluyuz. Avrupa’nın bir numaralı elektrikli araç markası olarak, bu konsept mağazayı halkla etkileşime girmek ve elektrikli motorların sunduğu fırsatları daha iyi kavramalarına yardımcı olmak için kullanacağız.”

     
     
     
     

    Ne var ki Renault’un şuan elektrikli pazardaki ürün gamı Zoe, Twinzy ve Kangoo Z.E ile sınırlı. Ancak yine de bu girişim otomobil perakendeciliğinin geleceği hakkında fikir vermesi açısından oldukça önemli görünüyor.

    Renault’un belirttiğine göre bu mağazada müşterilerin kendi ihtiyaçlarına hitap eden modeli bulabilmeleri için “elektrikli araç konfigürasyon sistemi” de bulunacak. Test sürüşlerinin de mümkün olduğu belirtilen detaylar arasında.

    Tıpkı Tesla’nın uyguladığı strateji gibi Renault da mağazasını yaya trafiğinin yoğun olduğu bir yer olan, İsveç’in en büyük alışveriş merkezi Täby Centrum’da açacak.

     







  • tüm dünya elektrikliye döner. Biz anca o zaman yavaştan dizeli bırakmaya başlarız

  • Açıyor da bize mi açıyor? MTV’den haberin var mı kardeş? Hükümet tomofillerin gidişatına uyandı motor gücüne göre vergilendirmeye geçiyor.
    Bir de elenktrünkli arabalara teşvik yaptık diye işkenbeden attı, millet nasılsa araştırmıyor kafasıyla

    Şimdi biz napalım? Oy vermeyip düşürelim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ne var ki Renault’un şuan elektrikli pazardaki ürün gamı Zoe, Twinzy ve Kangoo Z.E ile sınırlı. Ancak yine de bu girişim otomobil perakendeciliğinin geleceği hakkında fikir vermesi açısından oldukça önemli görünüyor."



    Renault fluence ze diye bir model daha mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 15 Şubat 2018; 9:0:48 >
  • mercedes a180 fiyatına dandik zoe satışı varken renault burda anca dürümcü açar
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    A serisi mercedes fiyatlarından haberin varmı. Onuda geç bütün dünyada elektrikli araca sıfır vergi varken bizde öyle bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sissil

    A serisi mercedes fiyatlarından haberin varmı. Onuda geç bütün dünyada elektrikli araca sıfır vergi varken bizde öyle bir şey yok.

    evet var.a serisi mercedes 160bin,bmw 1 seirisi 150bin TR civarında geziyor.zoe de 140bin TL.anahtar teslim fiyatları bunlar.kimse tıngırık zoe'ye bu parayı vermez.onun ederi clio'ya %15 ekleyecek kadar olur max.
  • Kangoo z.e gelse keşke.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.