Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (920. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.884
Cevap
315
Favori
1.708.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 918919920921922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyak iştirak çalışanı indirimi ile araç için yazılıp sonrasındaki fiyat üzerinden pazarlık yapan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar clio 4 ocaktan beri yok sanırım oyakta neden böyle ?

  • BennyGood B kullanıcısına yanıt

    Anlaşılması için konuyu açar mısınız?

  • Ya__Sinn kullanıcısına yanıt
    Bende aynı fikirdeyim başta tüm korumaları yapayım dedim sonra hepsinin fiyasko olduğunu görünce vazgeçtim
  • crazydentist kullanıcısına yanıt

    Seramik kaplama bir çeşit boya korumadır ve folyo kaplama ile karıştırılmaktadır.


    Boya korumanın ömrü 6 ay iken, seramik kaplamanın ömrü ortalama 1 yıldır.


    Taş çarpmasına karşı koruyan hiçbir çözüm yoktur.


    Seramik kaplama ve boya koruma boyayı korur, derinlik katar ve kuş pisliği, havadaki oksit maddeler vb. karşı koruma sağlar.


    Passat pirit gümüş 3 araç serviste yan yana denk geldik. Normal, boya koruma yapılmış ve seramik kaplama yapılmış 3 araba. Farkı görmenizi isterdim, sadece görünümden ötürü bile seramik kaplama yaptırılır ancak MAİS'e yaptırılmaz, hele hele bu yoğun dönemde asla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRC17

    Can ve mal güvenliği açısından gerekli olan hiç birşey opsiyon olmamalıdır. Stepnenin opsiyon olması MAİS için bir ayıptır.


    Bir zamanlar sağ dikiz aynası opsiyondu. Yıl 2020 başka hiçbir araba üreticisinde opsiyon olmayan stepne Renault-MAİS'te opsiyon. Dediğim gibi ayıptır, şiddetle kınıyorum.


    Başıma gelmez demeyin, lastiğiniz patladı ne yapacaksınız? Bazı arkadaşlar cevaben tek kullanımlık tüplerden kullanırım diyor. Lastik yarıldı ne yapacaksınız? Yarığa tüpü mü sokacaksınız. Bu konun tartışması bile olamaz. Stepne olmadan araç muayenesine gidin bakın ne oluyor...


    1800 TL, stepne ve kriko seti için para değil. Bence kampanyadan sipariş verdiğiniz ürünü alın kullanın.

    stepne olmaması muayenede kusur olarak geçmiyor . Ayrıca kasko nun trafik sigortasının yol yardım hizmetleri var bedava gelip lastikçiye çekiyorlar arabayı





  • Melange kullanıcısına yanıt

    https://www.tuvturk.com.tr/adim-adim-muayene/muayene-oncesi/gerekli-ekipmanlar-listesi.aspx


    Okuyalım öğrenelim, milleti yanlış bilgilendirmeyelim.


    Muayene için araçta olması gerekenler TUVTÜRK sayfasında yer almaktadır. Stepne de araçta olması gereken bir şeydir ve olmaması araç muayenesinde kusur olarak araç kaydına işlenir.


    Umarım şehir merkezinden 100-150 km uzakta lastikten dolayı yolda kalmaz, yol yardımı çağırmak durumunda kalmaz ve saatlerce beklemezsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRC17 -- 14 Aralık 2020; 0:14:42 >
  • BennyGood B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yanlış bilgilendirme sonucu opsiyon olarak eklettim 1500 TL olarak hesabıma yansıdı. Daha sonra benzinli araçlarda stepne yerinin zaten açık geldiğini öğrendiğimde aradım ve iptal ettirdim. Ranault stepneyi çıkardığı İçin Araf’ın motor ve şasi numarasının değişeceğini yeni bir araç üretilip verileceğini ve teslimat sürecinin uzayacağını beyan etti. Benim araca ihtiyacım olmadığı İçin kabul ettim ve yeni araç üretildi son ödenesini de yaptım. Kasko sigorta işlemleri tamamlandı Mais tarafından gelecek plaka basımı için gerekli evrakları bekliyorum. Sttepne Dışarıda 500 hadi 6000 TL aralığında ne siye bu adamlara 1500 TL vereyim hele ki yalan ve dolanla bana zorla satmaya çalışırlarken. Şu saatten sonra iptal etmeniz size zaman kaybettirecektir.
  • Herkesin araçları hayırlı olsun kazasız arızasız günler dilerim. Clio 1.0 manuel araç sahibi arkadaşlar aracınızın yakıt değerleri nedir nasıl ölçümler yaptınız paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megan Sedan için Renault-MAİS'teki 3d havuz paspas fiyatını bilen var mı?

  • Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® aküm 22.09.2020 de üretilmiş start stop ilk marsdan 10 15 dk ya kadar bu yazı ile devreye girmiyor 10 dk sonra giriyor bu bı arıza mi hiç start stoplu araç kullanmadım servis aküyü şarj etmeliyiz dedi arıza ikazı vermedi ki araç araç 1.5 dci Clio 5
  • Canuzman C kullanıcısına yanıt

    Akünüz yeni. Akünün şarjı az olduğu için bu mesajı alıyorsunuz, start-stop bu nedenle devreye girmiyor. Servis her zaman aküyü şarj etmek ister. Aküyü şarj ettirin ilerleyen günlerde benzer sorun devam ederse aküyü değiştirdin.

  • CRC17 C kullanıcısına yanıt
    Devam ederse akü değişimi değil beyni değiştireceklermis danışman öyle söyledi bende anlamadım neden akü yerine beyin arıza uyarısı vermedi
  • Sonuçta arabanın tüm fonksiyonlarının kontrol edildiği yer beyin denlen ana kart. Bunu kabul etmesi/söylemesi sizin için iyi birşey şanslısınız. Öncesinde yazılımı tekrar yükleseler sorun belki çözülebilir.

  • CRC17 C kullanıcısına yanıt
    180 civarı
  • Megane sedan arka sağ sis sadece reflektör değil mi? Oraya nasıl ampül bağlarız?
  • ozzn O kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • Canuzman C kullanıcısına yanıt

    Yeni clio nun start stop sistemi ile ilgili sıkıntılar var diye okumuştum bazı yerlerde servis bunla ilgili beyin değişecek demiş olabilir durumu biliyorlar yani


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canuzman C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de vardı servise götürdüm. Herhangi bir arıza durumu değil dediler bu tamamen aracın bildirimi gibi bir durum dediler. Aracı Eylül ayında aldım ancak bugüne kadar bu durumu yaşamadım ancak geçen hafta bu durumla karşılaştım servis personeli herhangi bir sorun yok dediler araç yeterince kendini şarj edemediği için yada kısa mesela yol yaptığı için akü yeterince şarj edilemediği için olan bir durum bu yüzden star stopu fazla kullanmayın bir süre pasif duruma düşürün araç çalışsın akü kendini sarj etsin bence durum düzelecektir
  • ozzn O kullanıcısına yanıt
    CRC17 C kullanıcısına yanıt

    Ben 270₺'ye hem paspas hem bagaj havuzu siparişi verdim. rizline diye bir marka. iptal edebilirim sanırım.

    servistekini önerir misiniz?


    @ozzn @CRC17

  • 
Sayfa: önceki 918919920921922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.