Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.627
Cevap
149
Favori
3.298.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: egunns

demekki cat hoca navili coupe en fazla 47-48 olur...coupe da standart deri ve bikaç özellik daha vardır....

İnşaallah öyledir. Hafta sonu arkadaşın biri, Coupe'lerin 55000 civarı olacağını yazınca şaşırmıştım. Haydi 50000 olsun. Ama 55000 TL, bir iki donanım fazlalığı ile HB'den çok fazla pahalı olur bence. Umarım dediğin gibi bir rakam olur. O zaman çok mutlu olurum.....
  • esp hangi donanımda ne kadarlık paketle geliyor arkadaşlar?
    en üst donanım birde pahalı bir paketle gelmiyordur sadece inş....
  • Arkadaşlar ben bugün arkadaşımla konuştuğumda kesin tarih fiyat olarak 2 MAYIS dedi umarım yukarıda ki fiyat doğrudur..neden derseniz açılır tavan 2000 ve pp donanımı 1.200 olsa dynamique baz fiyatı 37-38 arası olur büyük ihtimalle ...
  • Chryin aracı teslim aldın ama foruma uğramadın

Evet arkadaşlar,kesin fiyatların açıklanacağı tarih 2 MAYIS CUMARTESİ LANSMAN GÜNÜ
  • az önce fiyatı geldi 50000000tl imiş
  • chryin kardeşim hayırlı uğurlu olsun

bence chryin şuanda arabayla meşgul olduğundan forum a uğramıyor

galiba söylediği fiyat doğru
  • VARLOK NE DİYORSUN FİYATLARA

ACABA SUNROOF VE DE PP PAKETİN FİYATI KAÇ LİRA
  • Herkese merhaba, bugün ayrıntılı biçimde arabayı inceledim. Ekteki resimlere bakınca bluetooth araç kiti var mı diye aklıma geldi.
     RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü]

•  RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü]

arka koltukta 12 v çıkışı

bu da sanıyorum hız regulatörü/limitörü
  • Bunlarda sanırım esp ve park sensörü iptal tuşları.

Bence eksileri; arka koltuk havalandırması yok, yeri var ama kendi yok anlamsız bi boşluk koymuşlar. Orta konsoldaki navigasyon guide yok. Koltuk ısıtması yok. Park asistanı yine sanıyorum yok.
  • arkadaşlar yapmayın aracın neresi pahalı megane II'nin 2005 yılında fullünü 41 milyara veriyorlardı fiyat makul bile sayılır honda cıvıc benzinli alın böyle donanımda yok 44bin jetta lın 48bin
  • Arkadaşlar tüm herşeyi açıklayacagım;

Fiyatlar resmi MAİS'ten gelen fiyatlar adamların ellerinde kocoman liste var..

Expression en dolu 1.6 modeli 38.760 TL
    Dynamique en dolu 1.5 DCI modeli 41.560 TL
    Expression 1.6 baz model 32.600 TL
    Dynamique baz 1.5 DCI model : 34.850 TL - 36.850 TL'de olabilir tam olarak hatırlamıyorum..

Bugun herşey hemen hemen bitti.

20.650 TL'ye sayılan aracımız 21.500 TL'ye sayıldı..
    Aracın faturalandırılmasını istediler; test aracı oldugu için Renault aracı bayiye faturalandırmamış. Normal olarak.
    Biz kredi başvurumuzu yaptık.
    Aracımızın devrini verdik.
    Herşey kısaca tamam sadece aracın faturalandırılmasını bekliyecegiz.
    Buda en geç Cuma günü yada haftaya Pazartesi..

Yani yine maalesef aracımıza kavuşamadık.. Napalım güç olmasın geç olsun..

Fiyatlar tam bekledigim gibi. 40.000 dedik 1.000 TL altı yada üstü olabilir dedik hemen hemen öyle oldu..
    Bazı arkadaşlar Dyn 1.5 Dizel'in fullune 36.250 felan dediler ama komik duruma düştüler..
    Açıklanan fiyatlar resmi fiyatlar..

Bu arada bi arkadaş park asistanı yok demiş. Evet yok ama orjinal park sensörü var.
    Ayrıyetten Dynamique modellerde PREMİUM PAKET alındıgında ESP ve ASR standart..

Fiyat listesinde yazan aynen bu;

M3H DCI 105 HP DYN + ELTAV + PP = 41.560 TL

M3H : Megane III Hatcback
    DYN : Dynamique
    ELTAV : Elektrikli Tavan
    PP : Premium Paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 27 Nisan 2009; 23:51:23 >

• Canım kardeşim chryin sunroof ne kadar biliyormusun sadece sunroof fiyatını?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakikaramuarat

Canım kardeşim chryin sunroof ne kadar biliyormusun sadece sunroof fiyatını?????

2.200 TL diye hatırlıyorum..
    Ama yanılıyor olabilirim, opsiyon fiyatlarına bakmadım direk toplu fiyatlara baktım..
  • CHRYİN 34850 PP (2 TL DESEK) (2 TL ELTAV DESEK) : 38.850 OLUR O ZAMAN BU EK PAKETLER DAHA MI PAHALI
    YANİ 3 PP DESEK 3 : 40850 YAPAR YANİ SENİN DEDİĞİN 41560 OLMUYOR KAFA KARIŞTI
  • 41560 - 34850 =6710 TL YAPAR YANİ ELTAV+PP=6710 tL BU FİYAT BİRAZ PAHALI DEĞİL Mİ

YANİ 2200 ELTAV OLSA PP= 4510 YAPAR Kİ BU ÇOK PAHLI OLUR SANKİ HATTA PP BU FİYATA OLMAZ GİBİ
  • Valla 36.850 TL'de olabilir DYN 1.5 DCI BAZ Model..
    Tam olarak hatırlayamıyorum kafamda kuramıyorum. Ama küsüratının 850 TL oldugunu biliyorum
    Kafam çok karışık, 5 saattir aralıksız çalışıyorum.
    Fotografını çekecektim listenin çektirtmediler..
  • TAMAM KARDEŞİM 36850 OLUNCA AŞAĞI YUKARI FİYATLAR TUTUYOR

BEN SANA NE SORACAĞIM 1.İNDİRİM YAPIYORLAR MI

2. OYAK ÜYELERİNE İNDİRİM VAR MI
  • Oyak üyelerine indirim varmı yok mu bilmiyorum.
    Ama indirim kesinlikle yapmıyorlar.

Biz takasa verdigimiz aracı biraz daha yüksek fiyata saydırdık.
    Hemen hemen aynı ayara geldi.

Zaten 40.000 TL üzerinden hesap yapmıştık..
  • 1. OYAK ÜYELERİNE KESİNLİKLE İNDİRİMİ VARDIR BU İNDİRİMİN ESPİRİSİ BAYİ KARI ALMAMAKTADIR.

2. ARKADAŞLAR ÖTV KALKINCA ARKADAŞIN AÇIKLADIĞI FİYATLARA ORTALAMA 5.000 TL EKLİYECEĞİMİZİ VARSAYARSAK BU ARAÇ BUKADAR EDERMİ?.

3.BİRDE ARAŞTIRAN ARKADAŞ VARSA SEDANI NEZAMAN PİYASADA OLUCAK.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.