Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (1020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
39.627
Cevap
149
Favori
3.303.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10181019102010211022
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rammo

Arkadaşlar cevaplarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var ,başıma şöyle birşey geldi, malesef bizim alçak komşu aracın üzerine kemirdiği şeftalinin kabuklarını atmış ,yaklaşık 2 gün hiç çalıştırmadım aracımı ihtiyac olmadığı için, (Şunuda söylemek isterim aracım kapalı garajda değil ancak park ettiğim yerin konumu itibari ile araca ucundan bile güneş deymiyor,öyle güneş yakmıştır demekte söz konusu değil.)tabi iki gün sonra bir yere gitmek için araca binecektimki fark ettim kabukları neyse yıkamaya gittim silerken çıkartırım deim çıkmadı 2-3 gün ara ile tekraradan yıkatarak denedim ancak yine olmadı en son çare olarak Sonax'a gidip boya koruma yaptırmaya gittim zaten niyetim vardı biraz öne aldım bu sebepten dolayı ancak ne varki boya korumada işe yaramadı gerçekten çok uğraştılsr zaten sonradan elamanıjn söylediği meyvenin aracın verniğini yaktığını söyledi arac boya korumadan çıktı ilk günkü gibi oldu gerçekten ancak tavanda yoksrıdan bakıldığında 5-6 yerde böyle beyaza yakın lekeler var. bende bugün servise gittim hani dedim ne yapılabilir boyanın dışında durumu anlattım oradaki boyacı ustası kuş pisliğinen dert yandı ama meyveden olabileceğini ilk kez duymuş ve görmüş keşke boya korumadan önce getirseydiniz dedi öyle görseydik dedi tamamda zaten ben onlar boya korumada çıkar diye sonax'a gittim dedim daha sonra servis müdürü ile resimleri çektiler ruhsattaki bilgileri aldılar ve rapor tuttular merkezden inceleme taleb ettiler ,herşeyi tam olarak anlatmak istediğim için lafı çok uzattım biliyorum son olarak bu durumda neler olabilir bence gelecekler bakacaklar kanımca dış etkenler diyecekler işte ondan sonra ben ne yapmalıyım tüketici mahkemelerine gitmelimiyim yani şu başıma gelen sizce normalmi yani neredeyse her aracın tavanına bakar oldum valla daha denk gelmedi tavanında böyle birşeyler olan bir arac ,bundan önceki aracımda CLİO III 'idi valla ne kuş pislikleri gördüm neler neler ama asla böyle birşey olmadı,yani bukadar hassasmıdır bu iş , son olarak sizce kusurlu mal kapsamına girebilirmi samimi düşüncelerinizi paylaşırmısınız teşekkürler saygılar

öncelikle geçmiş olsun. komşu dediğiniz adam yanlış anlamayın tam bir öküzmüş. bende 20 dairelik bir apartmanda oturuyorum aynı öküzlerden bizde boy boy küçüğü var büyüğü var dişisi var erkeği var varda var. sizin araca yine şeftali şekirdeği gelmiş misafir gelen arkadaşımın tavanına yanar vaziyette sigara atmışlar yetmemiş saksı düşürmüşlerdi 500km pegeout 308 ...ancak bu noktada sizde takdir edersiniz ki üretici firmanın bu konuda kusuru yok gibi duruyor. şimdiki araçlarda kullanılan boyalar genellikle su bazlı çevreye uygunluk açısından ve bu bir zorunluluk diye biliyorum. bu yüzden servisten size olumlu bir cevap geleceğini düşünmüyorum. ancak şunuda belirtmek istiyorum sonax ürünlerini daha önce kullanan biri olarak çokda memnun kaldığımı söyleyemem bence başka firmalarla bir görüşün. hatta forumda bu tür küçük tamiratlar için bir yer öneriliyordu autoking gibi bişeydi sanırım bence onlarla diyaloğa geçmelisiniz. bende aracı alalı yaklaşık bir ay kadar oldu boya koruma yaptırmayı şu an düşünmüyorum yaptıracak olursamda sonax dışında firmalarla görüşeceğim würth bu konuda daha profesyonel ürünleri olan bir alman firması önerebilirim.

• quote:

Arkadaşlar cevaplarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var ,başıma şöyle birşey geldi, malesef bizim alçak komşu aracın üzerine kemirdiği şeftalinin kabuklarını atmış ,yaklaşık 2 gün hiç çalıştırmadım aracımı ihtiyac olmadığı için, (Şunuda söylemek isterim aracım kapalı garajda değil ancak park ettiğim yerin konumu itibari ile araca ucundan bile güneş deymiyor,öyle güneş yakmıştır demekte söz konusu değil.)tabi iki gün sonra bir yere gitmek için araca binecektimki fark ettim kabukları neyse yıkamaya gittim silerken çıkartırım deim çıkmadı 2-3 gün ara ile tekraradan yıkatarak denedim ancak yine olmadı en son çare olarak Sonax'a gidip boya koruma yaptırmaya gittim zaten niyetim vardı biraz öne aldım bu sebepten dolayı ancak ne varki boya korumada işe yaramadı gerçekten çok uğraştılsr zaten sonradan elamanıjn söylediği meyvenin aracın verniğini yaktığını söyledi arac boya korumadan çıktı ilk günkü gibi oldu gerçekten ancak tavanda yoksrıdan bakıldığında 5-6 yerde böyle beyaza yakın lekeler var. bende bugün servise gittim hani dedim ne yapılabilir boyanın dışında durumu anlattım oradaki boyacı ustası kuş pisliğinen dert yandı ama meyveden olabileceğini ilk kez duymuş ve görmüş keşke boya korumadan önce getirseydiniz dedi öyle görseydik dedi tamamda zaten ben onlar boya korumada çıkar diye sonax'a gittim dedim daha sonra servis müdürü ile resimleri çektiler ruhsattaki bilgileri aldılar ve rapor tuttular merkezden inceleme taleb ettiler ,herşeyi tam olarak anlatmak istediğim için lafı çok uzattım biliyorum son olarak bu durumda neler olabilir bence gelecekler bakacaklar kanımca dış etkenler diyecekler işte ondan sonra ben ne yapmalıyım tüketici mahkemelerine gitmelimiyim yani şu başıma gelen sizce normalmi yani neredeyse her aracın tavanına bakar oldum valla daha denk gelmedi tavanında böyle birşeyler olan bir arac ,bundan önceki aracımda CLİO III 'idi valla ne kuş pislikleri gördüm neler neler ama asla böyle birşey olmadı,yani bukadar hassasmıdır bu iş , son olarak sizce kusurlu mal kapsamına girebilirmi samimi düşüncelerinizi paylaşırmısınız teşekkürler saygılar

Sonax'ı eski arabamda denemiştim. Ben, bir daha arabamı götürmem (Sonax İzmit). Yeni aldığım arabamı ise Ziebart'a götürüp boya koruma yaptırdım. Tabi biraz fiyatı tuzlu ama işçili iyi. Memnunum.

• selam arkadaşlar, aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum, forumda yaptıran ve bilgisi olan arkadasların yorumunu bekliyorum;
    ön cama yaptırayimmi?
    hangi numarayı tavsiye edersiniz?
    solarmaster cam filmi sonaxta 5 cam (ön cam hariç) 250 tl, ön cam 150 tl iyimi?tesekkurler...
  • bende de kuş pisliği veya meyve çıkmayan lekeler var . siyah araca tövbe bundan sonra .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit19077

selam arkadaşlar, aracıma cam filmi yaptırmayı düşünüyorum, forumda yaptıran ve bilgisi olan arkadasların yorumunu bekliyorum;
    ön cama yaptırayimmi?
    hangi numarayı tavsiye edersiniz?
    solarmaster cam filmi sonaxta 5 cam (ön cam hariç) 250 tl, ön cam 150 tl iyimi?tesekkurler...

İstanbul dami yaptiriyosun...on cama yaptirma sakin..Polis kontrol cevirmelerin de basin agrir...On cepheden seni goremedikleri icin direk cevirirler..Aksamlari en hafifini bile yaptirsan karanlik yani...on haric diger yerlere yaptir...
  • Ayrica 2 numara uygundur..250 lira iyi fiyat...ama anadolu yakasindaysan isciliginden son derece memnun kaldigim bir yer var..amerikan 3m cam filmi...hemen hemen ayni fiyattir...ben 2 senedir kullaniyorum,ilk gunku gibi...kar kis,banamisin demedi...
  • spor yay taktıran varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Ayrica 2 numara uygundur..250 lira iyi fiyat...ama anadolu yakasindaysan isciliginden son derece memnun kaldigim bir yer var..amerikan 3m cam filmi...hemen hemen ayni fiyattir...ben 2 senedir kullaniyorum,ilk gunku gibi...kar kis,banamisin demedi...

dostum anadolu yakasındayım, herhangı bır ırtıbat nosu verırsen senın dedıgın yerdende bı fıyat alırım,tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit19077

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Ayrica 2 numara uygundur..250 lira iyi fiyat...ama anadolu yakasindaysan isciliginden son derece memnun kaldigim bir yer var..amerikan 3m cam filmi...hemen hemen ayni fiyattir...ben 2 senedir kullaniyorum,ilk gunku gibi...kar kis,banamisin demedi...

dostum anadolu yakasındayım, herhangı bır ırtıbat nosu verırsen senın dedıgın yerdende bı fıyat alırım,tesekkurler.

Pm Attım...
  • 2500-3000 bandında vites geçişleri hem ekonomik hemde motoru yormaz yıpratmaz.
  • Sonax gibi araca uygulanan ürünler araçta boya olmamasa bile boya varmış gibi gösteriyormuş ondan ben o maddelerden yaptırmadım, 2500-3000D/D genelde yüksek vites olarak kullanıyorum daha az yakıyor aracım eski aracım hatta yeni aracımdanda az yakıyor, ekonomik kullanmak büyük sehirlerde imkansız ankarada yaşayan ve trafiği gören biri olarak sag'da gitmek soldan daha fazla tehlikeli ondan yüksek hız yapmak zorunda bırakıyorlar umarım bu trafiğe cıkan acemi arkadaşlar özellikle dolmuşlar biraz daha yanaşmayı deneseler yolcuyu orta seriten indiyorlar.
  • Selam arkadaşlar 2012 Privilege EDC alacağım. Teslimat eylül 15 indeymiş. 2011 hemen teslim tabi. Arasında 2000 TL fark var. Sizce bekleyeyim mi yoksa 2011 i alayım mı? 2. el satışında pek fark olurmu 1 yıllık model farkının?

Bayiden öğrendiğime göre hiçbir değişiklik yapılmamış 2012 lerde...

Teşekkürler..
  • Arkadaşlar, beni forum sitesinde yeniyim.
    Tuning puce Renault Megane 3 1.5L DCI 105 bu cihaz hakkında bilgi edinmek istiyorum. aşağıda bununla ilgili internet sayfasını veriyorum burada videosuda var. Fransada satılmaktadır. Saygılarımla.

http://cgi.ebay.fr/Tuning-puce-Renault-Megane-3-1-5L-DCI-105-/220806622131?pt=FR_JG_Auto_Tuning&hash=item336919abb3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

Şeftali lekesi oldukça zor çıkan bir lekedir. (Elbiseler için tabi.) Aynı etkiyi araba kaportasında gösterip göstermediğini bilmemekle beraber böyle bir olasılıkta var. Sonuçta çoğu meyvede olduğu gibi Şeftali'de meyve asidi vardır. Mavi gibi koyu bir renkte etkili olma ihtimali doğal olarak daha yüksek...
    Güneş yanığı, kuş pisliği sonucu boyada oluşan sorunların garantiye gireceğini sanmıyorum, umarım sorununuz çözülür.

Bu arada Sonax'ta bende boya koruma yaptırmayı düşünüyorum.(Garanti MTV kampanyası ile 150TL) Yeni hizmet almış birisi olarak tavsiye eder misiniz? Ne kadara ve hangi bayisinde yaptırdınız?

öncelikle sorunum ile alakalı fikirlerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim.@ankay2,hocam sonax ile ilgili sorunuza gelince kesinlikle tavsiye ederim bundan önceki aracım 2009 CLİOIII varken onada 2 kez yaptırmıştım şimdide 2011 Megan'ıma yaptırdım ilk kez ,ve zamanı geldiğinde ben yine yaptıracağım çünkü şukadarını söyliyeyim araç bayiden alındığı ilk gün gibi oluyor kesinlikle tavsiye ederim, son olarak bende söylediğiniz kampanyadan yararlandım 150 Tl ödedim Sonax'ın Zeytinburnu bayisinde yaptırdım.Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rammo -- 10 Ağustos 2011; 2:52:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ModexaLone

acaba bu olurmu bızım 5 kapılılara :S bu 300 ise orjınalını dusunemıyorum tamam ogrenıcem yarın haber ederım

serviste sordum sag-sol iki parcaya boya da dahil 1100gibi sacma bir rakam cikardilar  eliftuningle gorusup birlikte alimda indirim gibi bir durum soz konusu olabilir mi acaba? nakitte ne kadar indirim yaparlar vb., gorusmek lazim aslinda. ya da baska satan bir yer bulabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Sonax gibi araca uygulanan ürünler araçta boya olmamasa bile boya varmış gibi gösteriyormuş ondan ben o maddelerden yaptırmadım, 2500-3000D/D genelde yüksek vites olarak kullanıyorum daha az yakıyor aracım eski aracım hatta yeni aracımdanda az yakıyor, ekonomik kullanmak büyük sehirlerde imkansız ankarada yaşayan ve trafiği gören biri olarak sag'da gitmek soldan daha fazla tehlikeli ondan yüksek hız yapmak zorunda bırakıyorlar umarım bu trafiğe cıkan acemi arkadaşlar özellikle dolmuşlar biraz daha yanaşmayı deneseler yolcuyu orta seriten indiyorlar.

Boya korumada araba üzerine tekrar boya atmıyorlar yahu... Nereden duydunuz bilmiyorum ama "boya varmış gibi gösteriyor" bilgisi yanlış...
  • Evet öyle söyleniyor, hatta sana bir arkadaşım başına geleni anlatabilirim, boya koruma yaptırmıştık, vw bora'dı, sonra servise gittik bize dedikleri boyanız normal sınırlardan fazla niye öyle diyip aracımızın hiç birsey olmamasına rağmen fiyattı düşük verdi! Siz yinede düşünün derim zaten boyalı parça boya koruma yaptırmak bazen rengini götürebiliyor sonradan boya kaliteli değilse bu da dip not
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Sonax gibi araca uygulanan ürünler araçta boya olmamasa bile boya varmış gibi gösteriyormuş ondan ben o maddelerden yaptırmadım, 2500-3000D/D genelde yüksek vites olarak kullanıyorum daha az yakıyor aracım eski aracım hatta yeni aracımdanda az yakıyor, ekonomik kullanmak büyük sehirlerde imkansız ankarada yaşayan ve trafiği gören biri olarak sag'da gitmek soldan daha fazla tehlikeli ondan yüksek hız yapmak zorunda bırakıyorlar umarım bu trafiğe cıkan acemi arkadaşlar özellikle dolmuşlar biraz daha yanaşmayı deneseler yolcuyu orta seriten indiyorlar.

Boya korumada araba üzerine tekrar boya atmıyorlar yahu... Nereden duydunuz bilmiyorum ama "boya varmış gibi gösteriyor" bilgisi yanlış...

tamamen şehir efsanesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

spor yay taktıran varmı

taktırdım ben. Sonra çok zıpladıg için geri çıkarttm :). Fotografı Sayfa 326

24 Haziran 2011; 21:22:26 tarihli mesaj :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.E

quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

spor yay taktıran varmı

taktırdım ben. Sonra çok zıpladıg için geri çıkarttm :). Fotografı Sayfa 326

24 Haziran 2011; 21:22:26 tarihli mesaj :)

Jant lastik orjinal yaylarla nasıl durdu peki hani bi resim olsa hiç fena olmazdı :)
  • 
Sayfa: önceki 10181019102010211022
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.