Şimdi Ara

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü] (1022. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.627
Cevap
149
Favori
3.298.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qismah

quote:

arkadaşlar bugun aracımı teslim aldım. hayırlı olur inşallah. yanlız aux girişine kabloyu sokamadım. 2 girişe de girmiyor kablo. az biraz zorladım ama olmadı. montajda mı sıkıntı oldu yada ben mi birşeyi yanlış yaptım anlamadım. bilgisi olan var mı?

araçtaki çıkışların bildiğimiz kulaklık tipi çıkış olmadığını farkettim. bir beyaz bir de kırmızı mevcut televizyonlardaki gibi. telefonu bağlamak için ne kullanmalıyım? bir de şunu farkettim radyonun frekansını değiştirmek için alt tuşa bastığımda frekans artıyor yukarı ok tuşuna bastığımda azalıyor. sizde de böyle mi? bir terslik yok mu?

Araçtaki aux çıkışına telefon yada mp3 çalar bağlamak için tos kablo kullanmalısın.. Kablo elektronikçilerde satılıyor. Bir ucu kulaklık jakı, diğer ucu ikiye ayrılıyor bir ucu kırmızı bir ucu beyaz jak.. Kulaklık jakını telefona diğer iki ucu aux çıkışına bağlayacaksın. Teypten de aux harici ses kaynağını seçmen gerekeriyor.

RENAULT MEGANE III - [Ana Konu ve Kullananlar Kulübü]

• Benim araca bakarsan mr.e nin aracı yaylımı yaysızmı fark varmı yokmu daha iyi anlarsın:)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 13 Ağustos 2011; 23:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

Benim araca bakarsan mr.e nin aracı yaylımı yaysızmı fark varmı yokmu daha iyi anlarsın:)

/>

Tekerlerin üzerindeki boşluk mağara gibi korkuyorum bazen ayı mayı çıkacak diye
  • Tayfun kardeşim bende korkuyorum vallahi
    hatta araca binerken bakıyorum lastiklerin arasına kedi,köpek,at,eşşek girmişmi hatta manda yuva yapmışmı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun73

quote:

quote:

arkadaşlar bugun aracımı teslim aldım. hayırlı olur inşallah. yanlız aux girişine kabloyu sokamadım. 2 girişe de girmiyor kablo. az biraz zorladım ama olmadı. montajda mı sıkıntı oldu yada ben mi birşeyi yanlış yaptım anlamadım. bilgisi olan var mı?

araçtaki çıkışların bildiğimiz kulaklık tipi çıkış olmadığını farkettim. bir beyaz bir de kırmızı mevcut televizyonlardaki gibi. telefonu bağlamak için ne kullanmalıyım? bir de şunu farkettim radyonun frekansını değiştirmek için alt tuşa bastığımda frekans artıyor yukarı ok tuşuna bastığımda azalıyor. sizde de böyle mi? bir terslik yok mu?

Araçtaki aux çıkışına telefon yada mp3 çalar bağlamak için tos kablo kullanmalısın.. Kablo elektronikçilerde satılıyor. Bir ucu kulaklık jakı, diğer ucu ikiye ayrılıyor bir ucu kırmızı bir ucu beyaz jak.. Kulaklık jakını telefona diğer iki ucu aux çıkışına bağlayacaksın. Teypten de aux harici ses kaynağını seçmen gerekeriyor.

Teşekkürler. peki radyo frekansı tuşları hakkında bir fikriniz var mı? sizin ki nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

Tayfun kardeşim bende korkuyorum vallahi
    hatta araca binerken bakıyorum lastiklerin arasına kedi,köpek,at,eşşek girmişmi hatta manda yuva yapmışmı diye

Evet fazla gerçektende yinede abartmayın derim .Tüm aileyi arkaya atın bide piknik sepetlerini bagaja ,bak ozaman masrafsız spor yaylı olur

• söule bir ürün alıp deneyeniniz oldumu?

• arkadaşlar iyi ramazanlar. benim megan3 expression 85 hp aracım var.yaklaşık bir aydır direksiyonumu çok az sağa sola çevirmekle bile duyulan,direksiyon ve pedallardan da hissedilen takırtı tukurtu ve gıcırtı şikayetlerim var.en ilginci araç soğukken binip motoru çalıştırdığımda direksiyonu sağa sola çevirdiğimde hiç ses gelmiyor ama biraz yol yapınca ışıklarda durunca sağa sola çevirdiğimde sesler geliyor.ne kadar fazla yol yapıp durup direksiyonu sağa sola azıcık çevirirsem ses o kadar artıyor .yani bence araç ın yürüyen aksamları ısındıkça ses artıyor.adana maiste amortisör takozları değişti ancak fark eden bir şey olmadı 100 150 km yol yapınca ve aracı durdurup direksiyonu sağa sola çevirince araç içindekiler bile duyup aman direksiyonda bir sorun olmasın araç emniyetli mi diye soruyorlar,bu sorunla karşılaşan oldu mu bilgi paylaşırsanız çok sevinirim saygılar.
  • selam arkadaslar; on sılecek takımı alıcam, alıp kullanılıp memnun olunan bır marka varsa tavsıye...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.E

quote:

Bunlar da benim oyuncağın fotoları. Plakamın görünmesinde sakınca yok kimseden saklım yok :)

Bu yaylı hali arkadaşlar. jantlar 17 lastikler 205x50x17

bozyazı liman

• quote:

Orijinalden alıntı: MeganeCC

bozyazı liman

:) bozyazıda mısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeganeCC

bozyazı liman

:) bozyazıda mısın?

evet...
  • herkese merhaba,
    edc megane 3 dizel almayı düşünüyorum ve araştırmalara başladım.
    edc konusu biraz alevli gördüğüm kadarıyla, memnun kalan da var kalmayan da. herkes çokça bilgi vermiş, ellerinize sağlık.
    forumu uzun uzun okudumi göremediğim ve merak ettiğim birkaç basit bir bilgi var:
    megane3'ün arka ve ön yolcu koltukları tamamen katlanabiliyor mu?
    bej iç döşeme kullananlar var mı? temiz tutması zor mu?
    test sürüşü yaptım ama yokuşta geri kalkış yapmayı atlamışım. yokuşta geri kalkışta hill-start asist var mıu yoksa kaydırıyor mu?

yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gluw

herkese merhaba,
    edc megane 3 dizel almayı düşünüyorum ve araştırmalara başladım.
    edc konusu biraz alevli gördüğüm kadarıyla, memnun kalan da var kalmayan da. herkes çokça bilgi vermiş, ellerinize sağlık.
    forumu uzun uzun okudumi göremediğim ve merak ettiğim birkaç basit bir bilgi var:
    megane3'ün arka ve ön yolcu koltukları tamamen katlanabiliyor mu?
    bej iç döşeme kullananlar var mı? temiz tutması zor mu?
    test sürüşü yaptım ama yokuşta geri kalkış yapmayı atlamışım. yokuşta geri kalkışta hill-start asist var mıu yoksa kaydırıyor mu?

yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Arka koltukları asimetrik olarak yatırabiliyor. Ama ön koltukta öyle bir özellik yok. (Bildiğim kadarı ile sadece scenic'te var bu özellik.)
    Aracımın iç döşemesi bej, Alalı neredeyse 1 sene olacak bariz bir kirlenme yok. Zaten kumaşı oldukça kaliteli, silince çıkıyor. (Denenmiştir:)) EDC'de hillholder standart bildiğim kadarı ile...

• İleri veya geri kaydirmiyor.
  • avrupadan hala ses yok değil mi 1.6 dci megane konusunda?
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacak. arabayı yeni aldığım için ve ilk arabam olduğu için biraz titizim ve bilgisizim kusura bakmayın öncelikle. (1.5 dci exp.)

1.motor sarsıntılı kapanıyor gibi geldi bana. kontağı kapattığım da sanki arabayı stop ettirmişim gibi duruyor.

2.klima açıkken 20-30 saniyede bir vınn diye sanki hızla dönen bir pervane durur gibi ses geliyor. ama az bir ses bu. fan durmuyor, kontrol ettim. auto'da olmadığı zamanda yapıyor bunu. (otomatik klima)

3.sağ ön camı indirirken tiz bir ses geliyor. cızırdama gibi. kaldırırken veya diğer camlarda yok.

4. 4. vitese takarken diğer vitesler gibi oturmuyor sanki, küçük yumuşak bir şey sıkışmış gibi giriyor. ama çok rahatsız edici değil.

5. sormuştum ama gözden kaçmış olabilir bir daha sormakta sakınca görmüyorum. radyo frekansı değiştirmek için direksiyon arkasındaki tekerleği aşağıya döndürdüğümde frekans artıyor yukarıya döndüğümde azalıyor. konsoldaki tuşlarda da aynı terslik mevcut.

teşekkürler.

• quote:

5. sormuştum ama gözden kaçmış olabilir bir daha sormakta sakınca görmüyorum. radyo frekansı değiştirmek için direksiyon arkasındaki tekerleği aşağıya döndürdüğümde frekans artıyor yukarıya döndüğümde azalıyor. konsoldaki tuşlarda da aynı terslik mevcut.

Evet teypteki bütün menülerde tekeri aşağı çevirince üstteki seçeneğe geçiyor, radyoda frekans artıyor cd de önceki parçaya geçiyor. Aynı şekilde far yükseklik ayarı da ters geliyor hep bana. Aşağı çevirince yükseliyor yukarı çevirince alçalıyor.
  • Eylül ayındaki frankfurt otomobil fuarında renault un büyük süprizleri var mış , bekliyelim görelim.
  • 
Sayfa: önceki 10201021102210231024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.