Şimdi Ara

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @@ 2019 Peugeot 3008 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.651
Cevap
45
Favori
150.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bende xceed ve kona arasında kararsızım. Fiyat skalaları hemen hemen aynı.

Xceed modeli ikamet ettiğim ilde olmadığı için inceleyemedim. Kona ile kıyaslarsak hangisini tavsiye edersiniz.

• yildiz kullanıcısına yanıt

Öyleyse yanaklar konusunda da çekincelerimi bir kenara bırakıyorum. 58. sayfadan itibaren konuyu okudum, başka foruma ihtiyaç yokmuş, burada fazlasıyla bilgi ve deneyim paylaşmışsınız, bu çok değerli. Çevremizde her şey toksikleştiği için otomobil alma konusunda da insanların seçimleri garip olabiliyor, mutluluk herkesin beklentisine göre şekillenir ama sizin de çoğu mesajda belirttiğiniz gibi o kolay satılıyor, bunu kolay satamazsın kafasıyla başkalarının hayatını yaşayarak seçim yapacaksak bizim keyif almadaki seçimlerimizin ne anlamı kalıyor? Bu noktada XCeed'i ilk gördüğüm zaman aldığım premium crossover hissi beni büyülemişti, hala da öyle. Alman geçmişli tasarımcıları inanılmaz bir tasarım dili ortaya çıkarmışlar. Artık eminim ki XCeed benim beklentilerimi bu fiyat bandında tamamıyla karşılayan model. 6 ay - 1 yıl önce, fiyat olarak sunduklarına kıyasla çok daha mantıklı bir yerdeydi. şimdi 10 bin km altı sıfır kondüsyona yakın cool plus donanımlı araçlar 1.6 milyon TL'den başlıyor ikinci elde. Üst paketler için 1.7 m'ların üstüne çıkmak gerekiyor. Bugüne kadar sonraki araç olarak Golf 8.5 ve XCeed arasında kalmıştım, sizden ve bu konu başlığı altında okuduklarımdan sonra XCeed için uygun zamanı bekleme kararı aldım.

İzmir'de uygun bir zamanda görüşmek dileğiyle. Çok teşekkür ediyorum.

• cnrsrkn C kullanıcısına yanıt

Her iki aracıda aynı gün inceleyip kullandığımda izlenimlerim :

Kona ile Xceed kıyaslanacak araçlar değil. Kona B+ SUV , Xceed ise C segment Crossover kategorisinde. Kona ile Xceed arasında genel malzeme kalitesi, yalıtım ve konfor gibi ciddi farklarda var.

Yüksek oturma pozisyonuna sahip SUV istiyorsanız Tiguan - Tucson - Qashqai ve Sportage gibi C segment araçlar daha mantıklı olur. Test ederseniz hangisi gözünüze isteklerinize hitap ederse onu tercih edersiniz. Özellikle şu marka model önermiyorum. Herkes araştırsın, kafasına yatan, kişisel beğenisine en uygun araç hangisi ise onu alsın. Peugeot Citroen Opel alanda var, saygı duyuyorum ama ben sıfır 3008 aracımda deneyimlerimden sonra bir daha PSA almam mesela. (Stellantis)

Ama tercihiniz oturma pozisyonu otomobil gibi alçak ve SUV ye nazaran daha konforlu ve özellikle daha iyi yol tutan fakat yerden yine SUV lere yakın yükseklik isterseniz kesinlikle C segment Crossover bakmanızı öneririm. Subaru Crosstrek (XV) gibi Xceed gibi Focus Active gibi araçlar bu sınıfta sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 11 Ağustos 2025; 18:33:28 >

• girişdeki mesaj efsane idi..

Teşekkür ederim hocam aydınlatıcı bilgi için. En kısa zamanda yakın bir KIA bayisine gidip inceleyeceğim.

• nofear4835 N kullanıcısına yanıt

Kesinlikle, başkalarının fikirlerini dolayısıyla hayatını yaşamaktansa kendi beğendiğiniz ‘’işte bu tam benim istediğim aradığım gibi güzel bir otomobil’’ diyebildiğiniz araçları satın almak şu hayatta en doğrusu. Çünkü hangi bilgi paylaşım platformu olursa olsun, çok yanlış yorumlar yapan sırf yazmış olmak için yazanlar bir çok insanın böyle önemli bir konudaki fikirlerini alt üst edip yanlış kararlar vermesine sebep olabiliyor. Gönlünüzü fetheden araç hangisiyse imkanlar dahilinde onu alın kullanın memnun kalmazsanız satar farklı yollar araştırırsınız. Herkesin fikirleri ve beğenileri görecelidir.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @@ 2019 Peugeot 3008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 13 Ağustos 2025; 18:30:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: porter777

Kullanıcılara sorum var. Apple car play baglanıyor ancak kablolu android auto baglayamadım. Cihaz s25+ fikri çözümü olan varmıdır . Otomatik engelleyici ve usb ayıklamamodları kapalı
    Bu arada bu sorunun kaynağı tamamen kablo ile ilgiliymiş . 3 kablo spigen ,baseus, ugreen denedim sıkıntı yaşadım . Belkinin amazondan typec to type a kablosunu aldımki yorumşarda android auto da kopma vs olmadığı gibi güzel yorumlar vardı. Muradıma erdim . Sıkıntı yaşayan olursa diye referans olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • porter777 P kullanıcısına yanıt
    Benim araçta da orijinal Samsung type c'den type-c'ye kablo ile çalışmıyor android auto. Ama huawei'in type-a'dan type-c'ye kablosu ile çalışıyor.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Evet bende orjinal kablo ile baglanamadim buarada. Garip ama neyse baglanan bir tane buldum. Tatildeydiniz yolculuk nasildi ? Araci goturdunuz mu servise ?

• cnrsrkn C kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim, önemli olan kendiniz için en uygun aracı bulup memnun kalmanız. Hangi marka model olduğu size kalmış.

Bu arada bende yazlık rotamız olan Ege - Karadeniz - Ege yaz turunu tamamladım. Toplam 3000km ye yakın yol yapmışız.

Xceed Karadenizdeki bol çukurlu köy yollarında rahatça ''otomobil'' sürmenin keyfini yaşattı.

Daha önce aynı rotayı sıfır 3008 ve sıfır Tucson ile katettik fakat bu sefer biraz daha konforlu ve çok daha iyi yol tutuş farkıyla.

Tur boyunca araçtan oldukça memnun kaldık. Bu fiyata C segmentinde yeniden bir araç alacak olsam yine bunu alırım diyebilirim.

@@ 2024 Kia XCEED alındı @ 2015 C180 Exclusive @2020 Tucson @@ 2019 Peugeot 3008

Maşallah diyelim abi bende samsunun dağlarında cirit atmıştım sw kasa ile keçi gibi valla çok tereddüt ettiğim yerelere girdik çıktık hiç üzmedi eminim sen daha rahat etmişsindir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.