Şimdi Ara

Renault Mais in aracımı 1-3 gün arası incelemek istemesi normalmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence alsın incelesin biz ses var diyince evet var diyip yolluyorlar :)
  • Renault EDC'ye önem veriyor. Öyle doğuş gibi yolacak tavuk aramıyorlar, EDC'deki olası problemleri çözmek için uğraşıyorlar. Yanılmıyorsam birkaç yerde daha okumuştum, direkt şanzımanı yenisiyle değiştirilenler vardı.
  • Haa bu arada arkadaşlar kim ses den dolayı dsg mi değiştirdiler diyorsa yalan soyluyor vuruntu silkeleme olduğu sürece garanti içindeyse sınırsız garanti dışında sadece 1 kere iyi niyetli değiştiriyor daha ben bugune kadar bundan ses geliyor deyipte değiştirebileni görmedim
  • İzlemedeyim.
    Herzamanki gibi alakasiz bir konu vwye laf sokma yarışına dönüştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoto -- 7 Kasım 2013; 19:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 model renault scenic aracimi bir seneden fazla zamandır ve yaklaşık 20 bin km'dir kullaniyorum.bahsettiğiniz sesi 2 defa bende duymuştum.benim duyduğum daha çok "ciuv" gibi garip bir sesti.90/100km ile giderken dip gaz yapmam gerektiğinde meydana gelmişti.sıkıntı olarak gormedigimden servise birşey demedim.eğer girisiminizden birşey çıkarsa bizlere de referans olabilir.bu arada başka bir forumdan yazistigim bir arkadas,şirketlerinde kullandıkları 2 adet fluence'in 100 bin km'yi devirdigini ve şanzımanda sıkıntı olmadığını yazmıştı.edc pek problem çıkarmıyor zannedersem.

• Aracımı pazartesi servise bırakıyorum, işin uzama durumuna göre ikame araçta ayarlayacaklar,

Sesi söyle tarif edeyim gaza biraz yüklenince edc 6 dan 5 , 5 ten 4 e bazen de 4 ten 3 e vites düşerken rahatlıkla duyulabilecek şekilde matkap benzeri bir sürütnme sesi geliyor, anlık olarak araç boşluyor, bende sesi duyduğumda ayağımı gazdan çekiyorum araç yığılıyor sollamalarda vs canımı sıkıyor, benim aracımda ses oldukça yüksek ve sık çıkıyor bu nedenle talep yazılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretcoder

Anladığım kadarıyla pek kimsenin başına gelmemiş, değişim onayı için mais in bursa dan gelip inceleme yapması, kıvıracak yer arayacaklarını düşündürüyor sonuçta servise de yaptırabilir inceleme, nelerle karşılaşabilirim bunu öğrenmeye çalışıyordum,

Yarın ikame isteğimi belirtip, gelişmeleri buradan paylaşırım,

maisin müşteri ilişkileri ciddi derecede mükemmeldir. şu ana kadar maisin müşteriyi mağdur ettiğine de şahit olmadım. asıl kıvırırsa servisiniz kıvırır mais değil :)
  • Aracımın şanzımanının 1 ay içinde garantiden değişeceği söylendi, herhangi bir problem yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Merhaba, aracım 2011 fluence edc, edc şanzımandan gelen cartlama sesi için servise başvurmuştum, Gelen sesleri serviste doğruladı ve Renault a kayıt açtı,

Uzun süre ses çıkmayınca Renault a şikayet yazmıştım, bugün geri dönüş yaptılar mais parça değişimini onaylamak için aracı incelemek istiyormuş bu sebeple aracımı servise bırakmam gerekiyormuş 3 gün kadar da sürecekmiş,

Daha önce benzer olay başına gelen var mı ? İncelemek için aracımı izinsiz dağıtabilirlermi ne dersiniz,

Garanti kapsamında olacaksa sormadan dağıtabilirler. Dağıtmadan ne olduğunu nasıl anlayacaklar.

VW hemen değiştiriyor

Yarım günde DSG şanzıman kavraması değişti

kavrama değişimi nedir ki ? 2-3 saat sürecek bi işlem.

Arkadaşın aracında inceleme yapacaklarını söylemişler. Muhtemelen şanzıman indirilip incelenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

quote:

quote:

Merhaba, aracım 2011 fluence edc, edc şanzımandan gelen cartlama sesi için servise başvurmuştum, Gelen sesleri serviste doğruladı ve Renault a kayıt açtı,

Uzun süre ses çıkmayınca Renault a şikayet yazmıştım, bugün geri dönüş yaptılar mais parça değişimini onaylamak için aracı incelemek istiyormuş bu sebeple aracımı servise bırakmam gerekiyormuş 3 gün kadar da sürecekmiş,

Daha önce benzer olay başına gelen var mı ? İncelemek için aracımı izinsiz dağıtabilirlermi ne dersiniz,

Garanti kapsamında olacaksa sormadan dağıtabilirler. Dağıtmadan ne olduğunu nasıl anlayacaklar.

VW hemen değiştiriyor

kavrama değişimi nedir ki ? 2-3 saat sürecek bi işlem.

Arkadaşın aracında inceleme yapacaklarını söylemişler. Muhtemelen şanzıman indirilip incelenecek.

Öyle deme anıll Bazı servisler adamın burnundan getiriyor

Bisal ford servisleri anandan emdiğin sütü burnundan getiriyorlar

• renault edc şanzıman konusuna çok önem veriyor sizi mağdur etmeyeceklerini düşünüyorum

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue spirit -- 12 Kasım 2013; 19:09:27 >
  • quote:

Aracımın şanzımanının 1 ay içinde garantiden değişeceği söylendi, herhangi bir problem yaşamadım.

Sizin adınıza sevindim.Reno en azından edc konusunda hassas davranıyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

Anladığım kadarıyla pek kimsenin başına gelmemiş, değişim onayı için mais in bursa dan gelip inceleme yapması, kıvıracak yer arayacaklarını düşündürüyor sonuçta servise de yaptırabilir inceleme, nelerle karşılaşabilirim bunu öğrenmeye çalışıyordum,

Yarın ikame isteğimi belirtip, gelişmeleri buradan paylaşırım,

maisin müşteri ilişkileri ciddi derecede mükemmeldir. şu ana kadar maisin müşteriyi mağdur ettiğine de şahit olmadım. asıl kıvırırsa servisiniz kıvırır mais değil :)

O kadar da emin olmayin. Servisin hatali ariza tespiti ve sonra da hatali parca montajindan dolayi uzunca bir sure magdur olduk. Araya mais girdi onlar da hic yardimci olmadi olabildiginc inkar etme yolunu sectiler. Sacma sapan davranislarda bulunarak bizi bezdirip vazgecirmeye calistilar. Sonunda mahkeme yolu ile zararimizin bir kismini alabildik yillar sonra ama ugrastigimiz ve harcadigimiz zamana yazik oldu, maddi olarak da kaybimiz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 12 Kasım 2013; 21:15:39 >

• quote:

quote:

quote:

VW hemen değiştiriyor

vw de DSG değişimi 10.000km bakımı gibi standart bi işlem olduğu için bu kadar hızlı yapılması normal

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

quote:

quote:

quote:

VW hemen değiştiriyor

vw de DSG değişimi 10.000km bakımı gibi standart bi işlem olduğu için bu kadar hızlı yapılması normal

ooouww çok sertti bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

quote:

quote:

quote:

VW hemen değiştiriyor

"Ustam ııiii aracimi 20.000 bakimina getirdim. Yagi filtreleri sende vardir degisimini yaparsin ama dsg mi kendim disaridan aldim :) onu da degistiriver malum 10.000 km.dir kullaniyorum yeter :) "

• dsg yi kendiniz değiştiremiyor musunuz ?
  • yerine araç veriyorlarsa sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: monoto

İzlemedeyim.

Hocam bende senin her lonuda vw nin avukatligini yapmani anlamiyorum. Ekonomik bir baglantin var galiba vw ile

• quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

quote:

Orijinalden alıntı: monoto

İzlemedeyim.

Hocam bende senin her lonuda vw nin avukatligini yapmani anlamiyorum. Ekonomik bir baglantin var galiba vw ile

Hocam yaptığım avukatlık değil. Asıl şu sizin yazdığınız tahrik.

Sadece her normal konunun tahrik edilerek vw konusuna dönüşmesinden bıktım bu forumda.

Ama düzelecek bir problem değil. Vw yi beğenmemiş almamış veya alamamış insanların saçma bir kini var alanlara karşı.

İnsanlar vw nin iyi tarafından bahsedemez oldu. Çünkü saçma sapan cevaplar geliyor.

Bu saçma cevapları verende bir elin parmak sayısını geçmez ama adamları akşam kadar işi bu. Konuyu mesaj bombardımanına tutuyor.

Bu arada bende sizin her konuda vwye laf atmanızı anlamıyorum.

Sizinde diğer firmalardan biriylemi ekonomik bağlantınız var desem şık olmaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoto -- 13 Kasım 2013; 16:28:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.