Şimdi Ara

Renault Latitude Türkiye testleri başladı ve fiyatı belli oldu:54.100 tl (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
30.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vw hep örnek/referans verildiği için vw ornegini vereceğim, skoda/vw/seat hep aynı görünümü verdiği halde onlara laf yok ama başka bir marka ortak parça kullandiginda hemen "olmamış" deniliyor ;-)

Orijinalden alıntı: burakkagan
    Aracın dıştan görünüşü bence kaba biraz daha estetik yapabilirlermiş. İç tasarımını hiç beğenmedim 50 binden başlayan bir arabanın içinin torpidosnunun hava kanallarının daciaya benzemesi hiç hoş değil. Donanım seçeneklerini bilmem ama estetik olarak fiyatını haketmiyor. Avensis, insignia, passat bu aracın çok ilerisinde.

Örnek olarak iki aracın da fotoğrafını koyar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 23 Mayıs 2011; 15:58:41 >

Orijinalden alıntı: time_keeper
    quote:

Aracın dıştan görünüşü bence kaba biraz daha estetik yapabilirlermiş. İç tasarımını hiç beğenmedim 50 binden başlayan bir arabanın içinin torpidosnunun hava kanallarının daciaya benzemesi hiç hoş değil. Donanım seçeneklerini bilmem ama estetik olarak fiyatını haketmiyor. Avensis, insignia, passat bu aracın çok ilerisinde.

Örnek olarak iki aracın da 2 aracın da fotoğrafını koyar mısın?

ys skodayla vw uretiyorya onu demek istemis galiba arkadas :)

arkadaşım boş boş konuşma lütfen araca kimi bindirdirsem herkez agzı açık iniyor aşagı :)) VW passata tek saglamlık yönunden ve yol tutuşu olarak geri kalan herşey de üstüntür ??? passata bine biri olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

boş passat alırım bu fiyata daha iyi

git al söylemekle olmaz

• İnsanımız maalesef pek çok konuda bilgisiz ve bilgisiz olduğu gibi araştırıp bilgi alabilecek seçenekler elinde olduğu halde bunları kullanmayı da bilmiyor. Ancak iş yorum yapmaya geldi mi; herkes her konuda uzman tavrına bürünüyor.

Bu başlıkta ve benzer başlıklarda 2 tane çok saçma mantık var; düzeltmek istiyorum :
    1. Latitutude 1.5 dci motorla gitmez : Aracın ağırlığını boyutları belirlemez; her büyük görünen araç ağır değildir; ayrıca ağırlık büyüklükle doğru orantılı da değildir. Yani 5 metrelik her araç; 4 metrelik her araçtan %25 daha ağırdır gibi bir bakış açısı çok yanlıştır. Bu konuda bahsi geçen araç 1.425 kg. Öyle abartılı bir ağırlığı yok; birkaç örnekle karşılaştıralım : Megane Sportourer 1.400 kg civarı. Peugeot 207 1200kg'dan fazla; Kia Ceed SW ise 1.500 kg'a yakın! Demek ki bu motor bu kasayı çekmez demeden önce birazcık zahmet gösterip, aracın ağırlığını okumak gerekiyormuş!

2. Arka stoplar Focus'tan çalıntı :Araçların hangisi önce çıktı çok önemli değil; ama hemen hemen aynı dönemde çıktılar. Araç tasarımları bazı arkadaşların sandığı gibi birkaç günde yapılan basit işler değildir. Bugün piyasaya çıkmış bir aracın tasarımı son halini aylar önce almıştır. O yüzden yaklaşık aynı dönemde piyasaya çıkan 2 aracın birbirini taklit etmiş olması imkansızdır.

• Şu iç mekanı latitude'a beneyen dacia modelini cidden merak ettim. Bu iddiada bulunanlardan biri fotoğraf koysun da biz de görelim. Bütün modellerine baktım ve hiçbir alaka bulamadım ben çünkü.

Konsept model falan mı acaba?
  • Diz mesafesi konusuna gelince; her iki aracı da test etmiş birisi olarak; iki aracın da diz mesafelerinin mükemmel olduğunu söyleyebilirim. O yüzden hiç sidik yarışına girmeye gerek yok; hangisini alırsanız alın, diğerinin diz mesafesini aramazsınız.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.