Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.960
Cevap
68
Favori
543.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: erakan

Arkadaşlar bence sabahtan buluşup BUMOD'un (http://www.bumod.org/) lokaline gidelim. Hem şehrin göbeğinde, şehre çok yakın, hem bir o kadar da şehir dışında doğanın içinde, hem güzel ve açık bir otoparkı var, hem de Nilüfer çayı'nın kenarında vadi havalı, gayet güzel bir mekanları var. Tam lokasyonu şöyle:https://maps.google.com/maps?q=40.180103,28.980451 (yeşil ok) Kabul ederseniz, ben bir ara gider araştırırım hafta sonu bir organizasyon falan var mıymış diye. Bazen yarış falan yapıyorlar. Bura normalde boş oluyor, (en azından ben gittiğimde hep boş yakaladım), Özdilek veya diğer mekanlara iyi alternatif olabilir diye düşünüyorum. Sabah kavhaltı veriyorlar. Tek kusurları, alkollu bir mekan, bazı arkadaşları veya abilerimizi rahatsız edebilir, gerçi bizim alkol ile bir işimiz yok, Temmuz sıcağında sabahın köründe orada içen olacağını da tahmin etmiyorum. Ama yine de önceden herşeyini anlatayım, sonra kimse gücenmesin darılmasın

Emirsultan ve Osman Gazi, Orhan Gazi türbelerine hiç gitmeyelim derim. Çünkü şu anda zaten her yerde araplar var, koca koca minibüsleri kiralamışlar onlarla geziyorlar. Emirsultan'ın otoparkı çok kısıtlı yer sorunu yaşarız, bunda tam rakam vermem ama, Osman-Orhan Gazi türbelerinin önündeki otopark alanı 10-15 araçlık (dün akşam oradaydım). Hatta orada Sümbüllü Bahçe diye bir yer var orayıda görmenizi isterdim fakat otopark bize büyük sıkıntı oluşturur. En yakın ve büyük otopark, Zafer Plaza'nın altında oraya araçlarımızı park edebiliriz fakat o zaman da bayır yukarı uzun bir yolu çıkmak zorunda kalırız. Yada bir veya iki araçta toplanıp buraları ziyaret edebiliriz. Bu arada bu paragraftaki bütün otoparklar ücretlidir onu da belirteyim.

Tophane'de güzel bir mekan var yine, Bursa manzaralı. Orası da sabah saatlerinde boş olabilir (otoparkı).

Ulucami'yi ziyaret etmek isterseniz, Bursaspor'un Heykel'de iki tane otoparkı var, oralara çekip gidebiliriz.

Şehir turu araçlarla yapılabilir, Heykel, Setbaşı, Altıparmak, Çekirge, gibi yerlerde gövde gösterisi yapabiliriz

Yani beni endişelendiren genel olarak otopark sıkıntısı, yoksa gidemeyeceğimiz yer yok. Gittiğimiz her yerde yarım saat, araçlarımızı park etmek için zaman kaybedersek sıkıntı olur diye düşünüyorum.

Aklıma gelen lokasyonların longitude, latitude koordinatları ile aşağıda verdim arkadaşlar, navigasyonunuza girebilirsiniz

Nilüfer:
    Bumod:https://maps.google.com/maps?q=40.180103,28.980451
    Mais Bursa:https://maps.google.com/maps?q=40.213866,28.954142

Heykel-Yeşil-Tophane:
    Osman Gazi Türbesi:https://maps.google.com/maps?q=40.186529,29.057673
    Ulucamii:https://maps.google.com/maps?q=40.183796,29.061911
    Yeşil Türbe:https://maps.google.com/maps?q=40.181554,29.074833
    Emirsultan:https://maps.google.com/maps?q=40.181136,29.081013
    Tophanedeki yukarıda bahsettiğim mekan:https://maps.google.com/maps?q=40.188181,29.052882

Yalova Yolu:
    AS Merkez:https://maps.google.com/maps?q=40.255441,29.062098
    Özdilek (Yalova yolu):https://maps.google.com/maps?q=40.227162,29.061374
    Anatolium Bursa:https://maps.google.com/maps?q=40.267943,29.054641
    Otokar:https://maps.google.com/maps?q=40.238627,29.062692

Uludağ Yolu:
    Renault'un lokali (Girebilsek, güzel yer :) ): https://maps.google.com/maps?q=40.174775,29.016489
    İnkaya:https://maps.google.com/maps?q=40.182402,29.016705
    Gizli Bahçe (** Metin Abi, bir altta verdiğim yer burdan 10 kat güzeldir abi):https://maps.google.com/maps?q=40.20287,29.019843
    Seyir-ü Sefa:https://maps.google.com/maps?q=40.177402,29.017585

Bence bir yer aramaya gerek yok Erdinç abi bize gidilebilecek bütün yerleri hazırlamış haritasıyla birlikte :) Emeğin için teşekkür ederim abi.

Ben otoparkı geniş olan araçlarımızın başında rahatça muhabbet edebileceğimiz bir alan olsun, Birde yalavo tarafında olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: advocat

quote:

Orijinalden alıntı: tomkedi

Evet arkadaşlar bence de Yunus haklı.

Çünkü haftasonu buluştuğumuz için normale göre (haftaiçine göre) tabii ki daha kalabalık olacaktır. O sebeple;
    - 10:00'da Asmerkez açık otoparkında buluşalım. Özdilek'te yada Cumalıkızık'ta (yada başka biryerde) kahvaltı yapalım. En az 11:00'e kadar sürer.
    - 11:00 - 13:00 arası tabiat manzarası güzel bir mekana giderek çay bahanesiyle Latitude sohbetine oturalım.
    - 13:00 - 15:00 arası Bursa çevresinde yeşil ile daha içiçe bir mekana gidelim. Uludağ, Mudanya yada başka bir yer olabilir.
    - 15:00 - 16:30 arası şehirde bir gövde gösterisi yapalım (Çünkü şehir ancak bu saatlerde daha kalabalık olur ki isteğimiz farkedilmek...)
    - 17:00 - Uygun bir mekanda akşam yemeği ve sohbeti...
    - Akşam yemeği arkasından gitmesi gereken (zamanı kısıtlı olan) arkadaşlar yola çıkarlar. Zamanı müsait olanlar hava kararıncaya kadar Bursa'nın sair yerlerinde takılabiliriz. :)))

Benim bu durumdaki önerilerim bu olur. Takdir yüce Latitude Cumhuriyeti üyelerinindir. Takdirlerinize sunarım efendim :))

sayın metin abim ve arkadaşlarım,

ben aylarca ford mondeo, citroen c5 ve latitude arasında çelişki yaşarken, bu forumda ilk sayfada yayınlanan kocaeli buluşmasının fotoğraflarını görünce 'hah dedim bu arabayı ben almalıyım'... Ve iddia ediyorum Balıkesir caddelerinde şu an dolaşan araçların en güzeli, en havalısı benim aracım.. O kadar diyorum, başka da birşey demiyorum :)

hala ilk sayfada duran bu fotoların çekildiği mekan çok güzel bir mekanmış, ambiyans süper (sarı sarı yapraklar, sonbahar da latitude başkadır, vs :) öyle bir geniş, güzel ve müsait bir alan olmalı ki, güzel fotolar çekebilelim..

hayatta planlar hep yapılır, gerçekleşmeler ise hep farklıdır..bir yere 3-4 saatte gideceğinizi hesaplarsınız ama hedefinize vardığınızda ise 6-7 saat geçmiştir. Bir kere buluşma için saat 11.00 dediğiniz an bu 12-13.00 e sarkacaktır, katılımcılar değişik sorunlar, aksaklıklar, yol bilmemekten kaynaklı gecikmeler yaşayacağı için 11.00 de değil, 09.30 da buluşalım derim ben..

sizin öngördüğünüz programlar yatılı ve 24 saatten fazla sürecek detaylı bir program gerektirir (keşke yapabilsek o ayrı).. yunusumuzun dediği gibi fazla çeşitlemeye gerek yok.. 1-buluşma kahvaltı 2-belirlenecek bir yere gidiş 3-büyük şehir turu.. bence dar kapsamlı ama dolu dolu bir organize olmalı..

bir de şu var.. ayın 13 olmuş biz daha neleri konusuyoruz :)) demokrasi iyidir ama işleri ve süreçleri uzatır.. başkanlık sistemi iyidir iyidir :)) başkanımız metin abi bir program belirlesin hepimiz buna uyalım.. derim ben acizane.. sizler???

:)) Valla Fatihim çok doğru söylüyorsun aslında.

O zaman şöyle yapalım mı?

1 - 09:30'da Asmerkez'de buluşalım. Tüm arkadaşlarımız tamam olduğunda oradan hep beraber Özdilek'e kahvaltıya gidelim.
    2 - Uludağ yada alternatif bir yere gidelim, çay ve Latitude sohbeti.
    3 - Büyük bir şehir turu,
    4 - Güzel bir akşam yemeği,
    5 - Ardından gitmek durumunda olan arkadaşlar giderler, biz yakından gelenler takılırız, Bursa'lı kardeşlerim hadi gidin artık deyinceye kadar :))

smrc Sefa kardeşimden de son yorumları alalım derim, nede olsa ev sahibi :)

Fatih'îm haklısın...Kocaeli'deki buluşmada az idik. Ve saatler su gibi geçmişti. Şimdi nisbeten daha kalabalık olucaz ve turlamak elbette lazım...Bundan sonraki buluşmada da sayıyı daha katlamak lazım...

Haydi bakalım arkadaşlar, son rütuşları çekelim ve programı netleştirelim sonra ben telefon açılacak arkadaşlarımıza ulaşmam ve son haberleri iletmem lazım...

Bu arada HeliTekniK'in telefonu kim de varsa bana da iletebilir mi?

• Fatih hocama katılıyorum, Metin Abi'nin planı çok uygun bence de maksat beraber olmak, sizlerle tanışmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada benim çok ciddi bir müzik arşivim var. Yaklaşık 250.000 parçalık.

Eğer bu konuda benden istediğiniz birşey olursa önceden söyleyin getireyim...

Bu arada Google da "Renault Latitude" diye aratın, 7. Sırada bizim Kulup cikiyor, ufak bir ayrıntı ama hoşuma gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: apeksss

Metin abi mümkünse Baris Manco albümleri varsa almak isterim

Bu arada Google da "Renault Latitude" diye aratın, 7. Sırada bizim Kulup cikiyor, ufak bir ayrıntı ama hoşuma gitti

Abi konu ne kadar çok aktif tıklanırsa o kadar üste oluruz :)) İlk sayfada olmamız bile çok iyi :))

Orijinalden alıntı: apeksss

Metin abi mümkünse Baris Manco albümleri varsa almak isterim

Mümkün olmaz olur mu? Barış Manço'nun tüm albümleri var bende, hepsini çeker getiririm. Başka istediklerin varsa da yaz, hepsini hallederim...

öğlen yemeği için "doburca büyük şehir belediyesi sosyal tesisleri var mönü iyidir tavsiye ederim." (eski sosyal tesis) (doburcada ızgara vs filan donatırsanız masayı 20 lira filan tutar)

benim aklıma gelen tavsiyeler bunlar olabilir.

Orijinalden alıntı: cemrek

uludağ yolunda "çatrak" diye bir mekan var. açık büfe kahvaltı vs var. saat 12 ye kadar devam ediyormuş. (açık büfe 15 tl filandır)

öğlen yemeği için "doburca büyük şehir belediyesi sosyal tesisleri var mönü iyidir tavsiye ederim." (eski sosyal tesis) (doburcada ızgara vs filan donatırsanız masayı 20 lira filan tutar)

Cemrek kardeşim, senin Latitude var mı?

Seni davet etmedim mi ben? Çok fazla kişiye PM ve mail attım sana da geldi mi bilmiyorum. Ancak gelmediyse de bunu davet say ve sen de katıl aramıza, Latitude'ün olmasa dahi...

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Abi sen hangi istikametten gidicektin birlikte gidelim güzergahlarımız aynı ise :)

Katılıyorum doğayla iç içe ve şehirden uzak bir yerde buluşalım ve rahat rahat konuşalım tartışalım araçlarımızı temizliyelim :) Bir çok otomobil buluşmasına katıldım, genelde gelenler dışarıda rahat rahat tartışamadıkları konuları böyle ortamlarda raht rahat tartışıyorlar böylece vakitin nasıl geçtiği anlaşılmıyor. :))

yunus kardeşim,

ben sabah balıkesir'den erken yola çıkıp latitude buluşması için bursa'ya geleceğim.. kalabildiğim kadar kalıp, karabüke gideceğim.. yani bursa-yalova-izmit-adapazarı-bolu-karabük istikametinden gideceğim.. beraber adapazarına kadar gidebiliriz, sen ordan istanbula devam edersin.. sayemde beni bahane edip, kirişi kırabilirsin yani :))

Latitude Executive 1.5 dCi 2011 İnci Beyaz Prestij Paket + Cam tavan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemrek

uludağ yolunda "çatrak" diye bir mekan var. açık büfe kahvaltı vs var. saat 12 ye kadar devam ediyormuş. (açık büfe 15 tl filandır)

Cemrek kardeşim, senin Latitude var mı?

Seni davet etmedim mi ben? Çok fazla kişiye PM ve mail attım sana da geldi mi bilmiyorum. Ancak gelmediyse de bunu davet say ve sen de katıl aramıza, Latitude'ün olmasa dahi...

İnanin sizlerle tanismayi cok isterdim. Bu aksamdan erdege hafta sonu tatili icin gidiyorum. Hatta fotograflama isini ben yaparim diyordum.

Ama baska zaman insallah. Bursa teknik unide sofor olarak calisiyorum yolunuz duserse cay icin bile olsa beklerim.

Bu arada doburcaya yemek icin gitmistim. Kalabalik olur mu bilemiyorum ama cok guzel bi yer.

Uludagda da catrak i tavsiye etti bursali arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet sevgili Latitude Cumhuriyeti vatandaşları; :))

Az önce Bursa'daki bazı arkadaşlarım ile yaptığım görüşmeler ışığında ve Sefa kardeşimden de ses çıkmamasını da fırsat bilerek Latitude Bursa Buluşması'yla ilgili son durum akışını değerlendirmenize sunuyorum.

- 09:30'da Asmerkez açık otoparkında buluşma...muhtemelen en az 10:00'a hatta 10:30'a kadar sürebilir herkesin gelmesi. İnşallah daha erken tamam oluruz da zamanı daha iyi değerlendirme fırsatımız olur.

- 10:30'da Asmerkez'e çok yakın olan Özdilek'te kahvaltıya otururuz. Ve kahvaltı'da yaklaşık olarak 1 saat sürse, satimiz 11:30 olur.

- Bunun arkasından Uludağ yoluna sardırırız. Çünkü haftasonu Bursa'da hava sıcaklığının 39 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Bu sebeple dağ havası daha serin olabilir. Mudanya alternatifinin denize sıfır olmasından ve nem faktöründen dolayı çok sıcak olacağını söylüyorlar.

- 12:00 - 12:30 arası Uludağ'da biryerlere demir atarız inşaALLAH. Ve buradaki çaylı sohbetimiz 15:30'a kadar yada 16:00'ya kadar sürebilir.

- 16:00'dan sonra Uludağ'dan şehre iner ve devamında şehir turunu atarız.

- 17:00 - 17:30 civarında da akşam yemeğine otururuz. Akşam yemeği için de Heykel'de Uludağ Kebapçısı diye bir yer olduğunu ve "İskender İskenderoğlu'nun iskenderini mutlaka yemelisiniz" dediler. Yani yemek konusunu burada halledebiliriz. Daha önce de dile getirildiği gibi İnegöl Köftesi yerine İskender Kebabı daha iyi olur denmişti.

- Bu saatten sonra yola çıkması gereken arkadaşlar, rokete takarlar :))) Daha vakti olan arkadaşlarla bir biraz daha takılabiliriz.

Ev sahipleri "hadi kardeşim gidin de biz de uyuyalım" derlerse biz de Yusuf ve Yavuz kardeşimle yollara düşeriz...

Şimdilik bendeki fikriyat budur. Buyrunuz değerlendiriniz. :))

• Güzel program abi tamamdir

Evet sevgili Latitude Cumhuriyeti vatandaşları; :))

Az önce Bursa'daki bazı arkadaşlarım ile yaptığım görüşmeler ışığında ve Sefa kardeşimden de ses çıkmamasını da fırsat bilerek Latitude Bursa Buluşması'yla ilgili son durum akışını değerlendirmenize sunuyorum.

- 09:30'da Asmerkez açık otoparkında buluşma...muhtemelen en az 10:00'a hatta 10:30'a kadar sürebilir herkesin gelmesi. İnşallah daha erken tamam oluruz da zamanı daha iyi değerlendirme fırsatımız olur.

- 10:30'da Asmerkez'e çok yakın olan Özdilek'te kahvaltıya otururuz. Ve kahvaltı'da yaklaşık olarak 1 saat sürse, satimiz 11:30 olur.

- Bunun arkasından Uludağ yoluna sardırırız. Çünkü haftasonu Bursa'da hava sıcaklığının 39 derece civarında olacağı tahmin ediliyor. Bu sebeple dağ havası daha serin olabilir. Mudanya alternatifinin denize sıfır olmasından ve nem faktöründen dolayı çok sıcak olacağını söylüyorlar.

- 12:00 - 12:30 arası Uludağ'da biryerlere demir atarız inşaALLAH. Ve buradaki çaylı sohbetimiz 15:30'a kadar yada 16:00'ya kadar sürebilir.

- 17:00 - 17:30 civarında da akşam yemeğine otururuz. Akşam yemeği için de Heykel'de Uludağ Kebapçısı diye bir yer olduğunu ve "İskender İskenderoğlu'nun iskenderini mutlaka yemelisiniz" dediler. Yani yemek konusunu burada halledebiliriz. Daha önce de dile getirildiği gibi İnegöl Köftesi yerine İskender Kebabı daha iyi olur denmişti.

- Bu saatten sonra yola çıkması gereken arkadaşlar, rokete takarlar :))) Daha vakti olan arkadaşlarla bir biraz daha takılabiliriz.

Ev sahipleri "hadi kardeşim gidin de biz de uyuyalım" derlerse biz de Yusuf ve Yavuz kardeşimle yollara düşeriz...

-9.30 Buluşma için iyidir 10.00 kadar beklenir ardından

-Özdilek ve kavaltı biraz seri şekilde :) 11:00 bulur.

-11.30 gibi uludağda XXXXXX adlı mekana geçeriz çay sohbet derken saati 15.00 yaparız. (mekana bir gün önceden söylenmeli kaç kişi gelceği)

-15.00-16.00 Arası şehir turu.

-16.00-16.40 yemek

-Dağılmak isteyenler dağılabilir kalanlar ise sohbete devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 13 Temmuz 2012; 23:55:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Evet sevgili Latitude Cumhuriyeti vatandaşları; :))

-9.30 Buluşma için iyidir 10.00 kadar beklenir ardından

-Özdilek ve kavaltı biraz seri şekilde :) 11:00 bulur.

-11.30 gibi uludağda XXXXXX adlı mekana geçeriz çay sohbet derken saati 15.00 yaparız. (mekana bir gün önceden söylenmeli kaç kişi gelceği)

-15.00-16.00 Arası şehir turu.

-16.00-16.40 yemek

-Dağılmak isteyenler dağılabilir kalanlar ise sohbete devam eder

• Arabayı yikattim yarına hazırım

Allah nasip ederse yarın sabah Bursa'da As Merkez Açık Otopark'ında sabah 09:30'da buluşuyoruz.

Ve Bursa'dan juf1 rumuzuyla yazan Mehmet kardeşim de yarın ki buluşmaya katılacak.

Sabah görüşmek üzere herkese iyi uykular ...:)))

lütfen dikkatli ve kurallara uygun bir sürüşle yarın yol alalım inşallah.. cümleten hayırlı geceler..

• quote:

arkadaşlar,

lütfen dikkatli ve kurallara uygun bir sürüşle yarın yol alalım inşallah.. cümleten hayırlı geceler..

+1

smrc - Sefa kardeşimin annesi bugün fıtık ameliyatı olmuş, ameliyat iyi geçmiş ve Sefa kardeşim ev sahibi olarak yarın da aramızda olacak inşaALLAH.

Ama sabah kendisini arayıp bir geçmiş olsun derseniz iyi olur.

Fatih kardeşime katılıyorum. Yarın güzel bir gün olur inşaALLAH. Ama yollarda birsürü trafik magandası cirit atıyor. O sebeple azami dikkat gösterelim...

Herkes sütünü içsin yatsın :))
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.