Şimdi Ara

renault kaset çalara aux yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar netten araştırdım yaptım ama takınca telefon kapanıyor veya cok kısık ses cıkıyor
    entegrede l ve r ucu demişler ama aux hangı ucu r veya l ye bağlanacağı bellı degıl ve r veya l uçları ters bağlanırsa sıkıntı olurmu

renault kaset çalara aux yapma[
    renault kaset çalara aux yapmasimage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2612467/7ab9d31a-3b54-4a60-96a1-5cb84aa16f59.jpg[/simage]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa devre var. Bağlantılar kontrol edilmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L ve R sağ sol u ifade ediyor farketmiyor ama standardında yapmak isterseniz izah edeyim, jack ucu sol yani L, ilk halka sağ hoparlör R, dip kısım şasedir.
  • Arabanın modeli nedir? Renault için yapılmış AUX kablolarına hiç baktın mı? Eğer teybin modeli uygunsa bunu en son fotoğrafta görünen sokete bağlayıp kullanıyorsun.
  • baktım kardeşim hazır soketler 2-2-2 altılı
    benım arabanın soketı 1 1 1
    1 1
    1 1 1 bu sekıl sekizli sekizli bulamadım
    multımetrenın de pilini ters taktım oda gıttı sanırım pes edecem ama pek nıyetım yok
    bunde kırmızı kablo ıle beyzı yer degıştırdım hıç çalışmadırenault kaset çalara aux yapmarenault kaset çalara aux yapma
    bağlantıyı şu ıkı resme gore yaptım

• Senin arkadaki soketlerle işin yok.
    Resimdeki bağlantıyı yap.Jakı direk telefona tak.
    Daha sonra teybe boş kaset tak yada mekanizmayı birşeyle it.
    Teybi kaset çalıyormuş gibi kandır.
    Daha sonra radyoya geçmek istersen source tuşu ile seçim yaparsın.Teyp(aux) yada radyo seçebilirsin.
    Mekanizmayı itmessen teyb çalmaz dolayısı ile ses gelmez.
    Orjinal resim ve konu bana ait zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şekil yaptım ama çalışmadı ikinciye r ve l uçlarını değiştirdim hiç çalışmadı sankı şaseyı bağlayınca sesdı tamamen kesıyor şaseyı çıkarınca cok kısık ses gelıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam şekıldekı gıbı bağladım bır çalıştı bırdaha yok anlamadım gıttı pes ettım artık
  • muhsin kamer kullanıcısına yanıt
    olcum yaptım şase ıle dger uşlarda rakamlar cıktı ama anlamadım

• Böyle bişey de var hocam belki işinize yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tesekkur ederım bu keset bende vardı zaten bunu yaptım dıye kırmıştım olmazsa bundan alacam yapacak bırşey yok
  • merhaba şaseyı kaset çalar kablosundan aldım oldu ama radyo gıbı net degıl sesler
    ve kaset çalar kablolarını kople cıkarınca aux devreye gırmıyor kaset çaların elektırık soketının altından kopru yapanları gordum acaba sız nasıl yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikçırak34

merhaba şaseyı kaset çalar kablosundan aldım oldu ama radyo gıbı net degıl sesler
    ve kaset çalar kablolarını kople cıkarınca aux devreye gırmıyor kaset çaların elektırık soketının altından kopru yapanları gordum acaba sız nasıl yaptınız

Kasetçalar kablosu ne?Onunla ne işin var?

• normal teyıp kasasından aldım teyıp motorundan aldım olmadı hep boğuk ses cıktı kaset calar ses soketındekı sıyah kablodan aldım çalıştı onun karşılıgı başka nerede var daha bakmadım arka kolonlar radyo gıbı ses vermıyor bırtanede bulut aldım şımdı kablosuz bağlanıyorum ama motor elektırıgını kesmek ıstıyorum aux devreye gırmesı ıcın kaset çalar mekanızmasına gelen kabloda kopru yapılıyormuş ama ben daha uğraşamadım
    bu arada senın kaset çalar motor calışıyormu
  • Çok zaman oldu tam hatırlamıyorum fakat çalışıyordu galiba.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.