Şimdi Ara

Renault Joy 1.0 SCe 75 bg (66.900 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
19.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlar da halledebiliyor sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yanlış görmediysem bunun camları çevirmeli mi
  • Konu başlığına CLIO SYMBOL yazarsanız iyi olur. Forumun yarısından fazlası CLIO HB olarak karşılaştırıyor muhtemelen verilen fiyat bilgisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    1 direksiyon 4 teker hocam 😄

• bluerdem kullanıcısına yanıt
    Ben renoda joy diye bir model olduğunu sanmıştım 😄

• cxcagri C kullanıcısına yanıt
    Çıtayı yükseltmişsin hocam

• Yalnız bayiler aşırı tok satıcıya dönmüşler aralığa kadar araç yokmuş ellerinde o yüzden hurda indirimsiz fiyatları itelemeye çalışıyolar hurdayı kendim getiriyim diyincede bizim firmamız 100 adet hurda aldı onun üstüne hurda kabul edemeyiz diye ayak yapıyolar (ankara honda özellikle)

• clio olsa alırdım.

• Yurtdışı Almanya fiyatına baktım 2000 £ fiyatıymış.

Yurtdışında kimse almaz la bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion87 -- 24 Kasım 2019; 6:26:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthbsbg

Ben 5000₺ stil paket ekletip tup taktirip binerim diye hesap yaptim isin icine girince korkuttu. Facebookta gruplarda kullananlardan yarisi yag yaktigini soyluyor. Tereddutte kalinca sogudum. Tabi bu paralarada baska araba yok mecburen 2. Ele yoneldim 2 haftadir arac bakiyorum 😀
    Hocam o paraya 1.3 Multijet urban egea bakın yazın bizde arada kaldık ikinci el aldık. Bizimki 3 parça boyalı olunca uyguna gelmişti. 72.250 36binde 2016 model

• kimse yanlış anlamasında 1.0 avrupada amerikada kalmadı sanırım. Only middle east

• FunnyxD F kullanıcısına yanıt
    Bi de gitmiyor abe, bas bas gitmiyor,ses var görüntü yok.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: inanlı

kimse yanlış anlamasında 1.0 avrupada amerikada kalmadı sanırım. Only middle east
    Amerika da kalmadı değil, böyle bir motor sınırlarında yoktur zaten.

Yanlız Avrupa da ihtiyacı olanlar gayette kullanıyor. Kısa mesafe kullanımlar için matıklı bir araç.

Yanlız bunu alayım hem uzun yol yapayım hem yükümü taşıyayım derseniz yakıt artar, daha çabuk yıpranır, performansı memnun etmez.

Şehir içi kullanım için gayet ekonomik ve yeterli bir araç.

Bir an almayı düşündüm ama "C" sınıfı altı araba almaya sıcak bakmıyorum.
  • DACIA
    Sıfır Binek ve Ticari Araç Kampanyaları | Dacia Türkiye
    https://www.dacia.com.tr/kampanyalar.html

Hurda teşvikli Duster 85.900 TL'den başlayan fiyatlar ve 0%’dan başlayan faiz fırsatıyla

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki Duster Comfort 1.0 Tce 100 bg 4X2 otomobilin, devlet hurda teşviki ile perakende satın alımında geçerlidir. Devletin sağladığı hurda teşvikinden yararlanılmaması durumunda ilgili fiyat geçerli değildir. Model üzerindeki aksesuarlar farklılık gösterebilir. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Finansal kampanya kapsamında farklı kredi tutarları ve vade seçenekleri için farklı faiz oranları uygulanır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Duster’ın ortalama CO2 salımı 120- 122g/km; yakıt tüketimi 5,6 - 5,7lt/100 km aralığındadır. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2019 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir

Hurda teşvikli 93.900 TL'den başlayan fiyatlar ve %0’dan başlayan faiz fırsatıyla Dacia Duster Eco-G
    2019 model yılı Duster Comfort ECO- G 115 bg 4x2 modelinin perakende satın alımında geçerlidir.

Hurda teşvikli Sandero Eco-G 83.400 TL'den başlayan fiyatlar ve %0’dan başlayan faiz fırsatıyla
    2019 model yılı Sandero Stepway Turbo 90 ECO-G modelinin perakende satın alımında geçerlidir.

Hurda teşvikli 2019 model yılı Logan MCV Ambiance Turbo 90 ECO- G 80.400 TL'den başlayan fiyatlar ve %0’dan başlayan faiz fırsatıyla

Hurda teşvikli Lodgy Ambiance ECO- G 110 bg- 7 Koltuklu 91.900 TL'den başlayan fiyatlar ve %0’dan başlayan faiz fırsatıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 24 Kasım 2019; 3:11:43 >

• ikame olarak 1 haftalığına bunun 1.2 sini verdiler. hayatımda sürdüğüm en dandik araç olabilir. kapıyı açıyosun 30 cm dimdik duran vites selamlıyor. göğüs desen berlin duvarı gibi. trafikte üstüme kırdı biri sinirlendim kornaya basıcam, direksiyonun üstüne basıyorum yok ortasında yok. kenara çektim korna nerde diye bakıyorum, sinyal kolunun ucuna koymuşlar. ulan ağız tadıyla sinirlenip kornaya basana kadar zaten sinir yatışır onun dışında performansı nasıl 0-100 yapıyım falan canım istemedi bile. tek hatırladığım 2000 devirde 60 mı ne yapıyor, uzun yolda 4000 devirlerde gidilir ancak. araç gereksiz şekilde yüksek, suvlar hariç bir karış uzun diğer arabalardan, haliyle virajlarda tedirgin ediyor. bir diğer saçma şey de kapısı açıkken çalışmıyor, ilk akü falan bitti sandım, kiralama şirketi mi öyle ayarladı aracı bilmiyorum. 67000 sıfır araba için uygun dursa da inanın şu araba onu bile etmez. 0 alıyım başım ağrımaz dersin, buna binince araba sıkıntı çıkarmasa da başın ağrır.

• Rebellion87 kullanıcısına yanıt
    Yurtdisinda bu arac yok neye baktin acaba :D bazi ulkelerde dacia olarak satiliyor ancak almanyada yok

• Sallıyorum işte.Bende yazdım google çıkmadı.
    O kadar Moktan bir araç ki Avrupada satmıyorlar bile.
    İşte 3.dünya ülkelerinde satılıyor.Ona dikkat çekmek için yazdım...

• izmir renault maiste geçerli. bana mesaj geldi.
  • 1.0 motoru anca cocuha akulu araba olarak alirim..ulke temelli garibanlasmis..buna bile ragbet var...gelismemis denilen diger Turk devletlerinde 2.0 motor alti arac,arac olarak sayilmiyor

• Abartmayı çok seviyoruz. 1.0 motorlu araç gayet alınır. Tamamen ihtiyacınıza bağlı.

Ben teyzeme 1.0 Fabia aldırdım. Senede 1 kez maksimum 2 kez şehir dışına çıkıyor. Ve İstanbul-Kemer arasında bu araçla yolculuk yapıyor. Gayet de memnun. Uzun yolda 130-140 rahat yapıyor ama üzerine çıkmakta zorlanıyor. Rampada devrinizi kaybederseniz bolca vites küçültmeniz gerekebiliyor.

Bu arada Renault da gerçekten salak. Aynı motoru Almanya'da yeni Clio'da da satıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.